lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 bunun başlığını bulamadım. Bir Kyle Katarn + rogue one havası seziyorum 21 eylül müş premiere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2022 bu ara çıkan dizilerden en umutlu olduğum bu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 basladi bu, ilk 3 bolum cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Hemen akşam olsun pls thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 bol bol rogue 1 cameosu vardır ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 yavaş başladı 1.bölüm, gayet güzel devam ediyor, karanlık ve ciddi olmuş rogue one gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 7 saat önce, Norak dedi ki: basladi bu, ilk 3 bolum cikti Iyi ki varsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Ilk ikiyi izledim uce elim simdilik gitmedi, hersey yerli yerinde oysa ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 dizi guzel ama pek sw gibi gelmedi bana simdilik hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 haha abi konu ne zaman jedilardan sw'den çıksın güzelleşiyor. çok acayip bir durum. ben ilk 3 bölümü beğendim baya. ama Norak'n dediği gibi sw ile alakası yok şu anlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2022 İlk üç bölümü çok beğendim. Star Wars evreninde geçen cyberpunk gibi olmuş. Mandalorian'a da tercih ederim. Askerler o dizideki gibi her bölümde onlarcası ölen beceriksizler değil, gerçek bir tehdit hissi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 bir taraftan sw evreninde genel nasil yasiyordu gormek guzel, genis bir galaxy sonucta. bir suru gezegen, insan var. diger taraftan nedendir bilemedigim bir ilgisizlik yaratiyor bende. hani sw degil de baska bir sey izliyorum hissiyati var, ancak izledigimdeki karakterler cok gercekci gelmiyor. yeni droid sekil olarak guzel olmus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Andor 160cm boyunda gibi duruyor meger 178 mis. yerden bitme gibi nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 2 saat önce, dasaaa dedi ki: nedendir fan service yok hic ondandir, olmayacak demislerdi yapanlar. Her bolum jedilar lightsaberlar havada ucsun demiyorum tabi ama arada boyle arkaplandan boyle 2 twilek gecsin sokaktan, bardan cikan 3 stormstoorper gorelim 2 sn, gokyuzu gosterdiginde bir y-wing yada tanidik sekilli gemi gecsin yandan falan, bunlar on planda olmadan da konabilecek seyler, kovayla fan service dokmeye gerek yok. Oyle olmayinca sw degilde "anon's adventures at the anon planet" olmus bence simdilik, dizi bitince kim kimdi nedir nolmus falan akilda bile kalmayacak gibi geldi eger diger bolumler boyle cok acayip epik falan degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 4 saat önce, Scalanova dedi ki: Andor 160cm boyunda gibi duruyor meger 178 mis. yerden bitme gibi nedense.. lütfen bu boya yakın olanları ezmeyelim böyle laflarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Kiyafetten herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 3. Bolum asiri guzeldi be.. bir anda topladi. Cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 3.bolum çok çok iyiydi.hatta son film facialarından daha iyiydi son bölüm o kadar iyi.gerçi hersey son filmlerden iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Tasarımlar harika ya 70-80 lerden star wars izliyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 4. bolumde guzeldi, star wars moduna girdik o iyi oldu baya, gereksiz drama, coluk cocuk vs olmamasi da bonus her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 İlk 3 bölüm ardarda olunca güzel gitmişti ama 4 hele 5 aşırı baydı. Bir şey olduğu yok dağ tepe yürüyorlar. Tamam hani altyapısı kuruluyor, karakterler gelişiyor ama son bir kaç senedir Netflix sayesinde dizilerin tüm sezonlarını bir seferde istediğim kadar izlemeye alışmışım. Bunda şimdi bir hafta bekleyip sonra 40 dakika boyunca anca dağ tepe yürününce pek de devamını merak ettirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Diziyi üçer bölümlük paketler şeklinde düşünmüşler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Spoiler dizi güzel de iki bölüm operasyona hazırlık baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar