Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Konusu olmaması şaşırttı. Dün açıklandı yeni işlemciler. Intel'in duyuru yapacağı tarihte de satın almak mümkün olacakmış. Intel de açıklama yaptıktan sonra almak mantıklı olacaktır ama. Fakat şu da var; oyunlar işlemci açısından o kadar da şaşaalı gelişmedi. 3000 serisi bile tüm oyunları çok rahat çalıştırıyor. CS:GO'da 400 yerine 500 fps almak gereksiz yani bir noktadan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Yeni AM5 anakartlar uygun fiyatlı olsun, DDR5 ramler uygun fiyatı olsun, yeni Radeon 7000 serisi de çıksın, o zaman toplu bir güncelleme yaparım. Hala en yüksek ayarlarda 60fps 1080p oynuyorum. Bu 40 civarına düşmeden gerek de yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 gel ben satayım sana 32gb ddr5 6000. uydururuz fiyatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 2k ve 4k da oyun oynamak için işlemciye böyle paralar bayılmaya gerek yok, bir önceki nesilde 5600x bile halen gayet yeterli 2k için. Onun yerine gpu, ram, m2 ssd ye harcama yapmak çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2022 (düzenlendi) spiderman remastered bayağı üstünden geçti önceki nesil cpu'ların, gelişmesinde bir zarar yok. 5600x'te 4k dlss performance ile %60+ cpu utilization görebiliyorum avengers veya rdr2 gibi yeni sayılmayacak oyunlarda bile. 12100'leri filan çok pazarladılar ama çabuk şişecek öyle cpu'lar, mevcut konsol nesline göre düşünmek lazım oyunlar onlara göre yapıldığı için. bol npc'li open world oyunlar kullanıyor yani. yalnız o kadar 3d cache reklamı yaptıktan sonra 7600x'e sadece %25 cache arttımı komik kalmış. neyse hadi hayırlısı olsun. Ağustos 30, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar