serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Yurtdışı satış kovalamaya çalışıyorum da biraz toplu mail atmam gerekiyor ticaret ateşeliklerinden aldığım mail adreslerine. Bunlar için sanırım bir noktada spama düşmemek için 3rd party birşeyler kullanmak lazım. Bununla ilgili yol gösterebilecek var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Tek mail adresinden gönderince kesinlikle düşüyorsun spama, karşı taraf maili güvenilir adrese eklemedikçe spamdasın. Dediğin gibi bu işi yapan servisler var: Sendinblue, Mailchimp en ünlüleri. Gayet güzel araçları da var, mailin tasarımını yapmaktan kimler maili gördü linke tıkladı gibi şeyler de olabiliyor. Seçmesi sana kalmış. Çok aşırı mail göndermeyeceğim, 10-20 tane en fazla diyorsan mail adresinin spf, dcim kayıtları domaininde düzgün ayarlanmış olması yeterli oluyor genelde. ek not: avrupa tarafında kişilere mail atacaksan olaylar sıkıntı olabiliyor. GDPR baya güzel uygulanıyor avrupada. sağlam cezalar dağıtıyorlar. email sahibi izin vermeden bir reklam atıyosan sıkıntı çıkması mümkün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Yani adet olarak 10-20 üzerinde olur ondan garanti olsun istiyorum. Mail şablonu vb oluşturmak evet baya bir iş ama o toplara da girilebilir belki incelemem lazım. Avrupa tarafına tabi atacağım ama ürün tanıtımı nihayetinde ve bunlar kurumsal mail adresleri olacak, bireysel kimseye bir mail atmayacağım, bilmiyorum farkediyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 bir gmail ac oradan at, en garantisi en guzeli bu. sakin baska biseye bulasma atarken en azindan sirket adi vs. ekle birebir aynisini atarsan spamlenme ihtimaline girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Abi işte bu dediklerini 300-500 mail adresine atarken tek tek değiştirmek sıkıntı olur. Ondan toplu atmam lazım. Bu yukarıda bahsedilen Sendinblue, Mailchimp gibi servisler güvenilir değil midir? Özellikle bulaşma dediğin için sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Biz su an mailmodo kullaniyoruz, free versiyonu bile ayda 10k email veriyor, mailchimpe gore de ulaşma oranı daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Teşekkürler inceleyeceğim. 10k bana ilk planda zaten yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 (düzenlendi) yeni konu açmadan buradan sorayım dedim belki bilen vardır. yüksek lisans için kaydolduğum üniversite gmail kullanıyor mail olarak. benim maile girdiğimde solda şöyle bir şey var. normal mail sayfamda çıkmıyor üniversite mailinde çıkıyor. manası ne bunun acaba? şu yanıp sönen > l Eylül 4, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Bug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 kapatıp açtım yine denedim. 3 tane gmail sayfası açtım ayrı ayrı adresler. sadece bu üniversite sayfasında çıkıyor bu işaret. yine çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 https://support.google.com/mail/thread/145381692/my-gmail-is-showing-me-this-weird-green-mark?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 meh temaymış hahah. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2022 bu konu güzelmiş işime yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar