Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bazakşehir gs yi bir ihtimal yenerse direkt şampiyonluğa gidecek ortam oluşur tabi yakınları da fetöden içerde olan tff başkanı kardeşliği kullanıp gs ye gene kıyak geçmezse. uefa kriterlerini uygulasalar şuanda liderdik. fakat kardeşlik ağır basıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman, 04.05.2023 10:07 tarihinde dedi ki:

valorant ismayil yuzunden gitti sampuanlik be

gerçekten öyle maalesef. İnanılmaz puanlar kaybettik. Istanbulspor maçından sonra ŞG gelse bambaşka olacaktı. Buradan şampiyonluk alırsak gerçekten tarihe geçecek.  GFK ve Hatay tüm maçları iptal edilmeliydi, şu ortamda inanılmaz haksız bir rekabet oluştu.

Sosyal ağlarda paylaş

bunun 100% adaletlisi yok ki.

ben şimdi gittim deplasmanda antepi yendim , sakat/cezalı/yorgun oyuncum oldu avrupa dahil sonraki maçları da etkiledi. sen diyorsun ki bu maçını iptal ediyoruz aldığın 3 puanı da siliyoruz.

diğer taraftan bakınca , beşiktaş hatay ve anteple ilk yarı deplasmanda oynadığı için gs'ye göre 2 , fenere göre 1 maç fazla deplasmanda oynamış olacak.

bana göre hakkıyla kazanılmış 3 puanı silmek diğerine göre çok daha adaletsiz.

karar alınırken bjk'nin yarışta olmamış olması da etkendir büyük ihtimalle. (fener ve gs 2 maçını da yenmiş. sadece gs fazladan 1 deplasmana gitmemiş oluyor)

Sosyal ağlarda paylaş

bizde daha önce yapılmamış,  99'da Kocaeli çekilmedi ama o sene epey eksik oynamak zorunda kaldı. 

Şampiyonlar ligi yönetmeliğine göre tüm maçların geçersiz sayılması gerek. Daha önce avrupa'daki liglerde de böyle olmuş. Bu şekilde yanlış hem deplasman problemi oluşuyor hem de sezon başındaki maçlarla sezon sonu maçların motivasyonu bir değil. Ör gs 3 senedir Hatay deplasmanında puan alamıyor. Şimdi fenerbahçe +6 puan alacak belki son hafta aldığı 3 puan ile şampiyon olacak. Peki ya o maç oynansaydı? Neyse zaten ülkenin hiçbir haltı düzgün değil, boşa izliyoruz bu saçma ligi 

Sosyal ağlarda paylaş

tamam nerde olmus abi onu bir yazsin biri bir zahmet. emsali oldugundan suphem yok fakat yazilip cizilen muglak. sosyal medyada girla goruyoruz ama kupur linkleyen yok. 82'de isvec koftecisi niklas elfsborg spor takim otobusu geyigin buyugune carpinca ligden cekildi, yerel federasyon soyle karar aldi veya futbolun yasli konseyi soyle yargiya vardi diye konmuyor hic.

Sosyal ağlarda paylaş

buna bakmıştımda almanyada bir takım mı ne çekilmiş zamanında 0 lamışlar. Futbolda en yakın o örnek var sanırım. Bizim vaşvuruda vardı yani.

çok sık görülen bir durum değil ondan 3. ligden anca 😛 

buldum, şu yazıyor.

ALMANYA VE POLONYA'DA BENZER ÖRNEKLER GÖSTERİLDİ

Geçen yıl Almanya’da yaşanan sel felaketinden dolayı Almanya 3. Lig’den çekilen Münih Türkgücü’nün tüm maçlarını geçersiz sayılmasını örnek gösteren Beşiktaş Yönetimi, konuyu ilk olarak tahkim kuruluna taşımayı planlıyor. Ayrıca benzer bir olayın da Polonya’da yaşandığını dilekçesine ekleyen Siyah-Beyazlı yönetim, ilk yarıda oynanan maçların da geçersiz sayılmasını talep edecek.

YÖNETMELİK VAR

UEFA’nın Şampiyonlar Ligi yönetmeliğinde bulunan 28. maddesinin 3. bendinde “Bir kulüp, grup aşamasındaki maçları tamamlamadan diskalifiye edilir veya herhangi bir nedenle yarışmadan çekilirse tüm maçlarının sonuçları geçersiz sayılır ve puanlar kaybedilir” ifadesinden yararlanarak UEFA’ya başvuru yapacak.

Şimdi bizim ülkede bu böyle kardeş desek 1 yıl sonra değişik bir karar alabileceklerinden kimsenin şüphesi yok herhalde. 🙂 En büyük sorunlardan biri zaten kararların böyle saçma sapan, oynak ve durumu kurtarmak için verilmesi.

Darksun tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s, 08.05.2023 10:58 tarihinde dedi ki:

gerçekten öyle maalesef. İnanılmaz puanlar kaybettik. Istanbulspor maçından sonra ŞG gelse bambaşka olacaktı. Buradan şampiyonluk alırsak gerçekten tarihe geçecek.  GFK ve Hatay tüm maçları iptal edilmeliydi, şu ortamda inanılmaz haksız bir rekabet oluştu.

kime göre neye göre.

ligde emsal kararlar bu yönde alınmış. afet olana kadar oynanmış maçları yok saymak çok daha büyük haksızlık.

diyeceksin ki biz deplasmana gittik siz iç saha ona da yapacak birşey yok. pandemi patlayınca gs:bjk maçı seyircisiz oynandı, 0-0 bitti. ilk maç inönü seyirciyli idi. o ne kadar adilse bu da o kadar adil. 

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...