Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2022 - 2023 JJ Sezonu

Shadow

Öne çıkan mesajlar

ua kudurmuş asdjhajsd

7 aydır kırmızı kart görmeyen, 5 aydır rakipleri penaltı kullanmamış, tüm cezaları tahkimden geri dönen takım şike falan diyor müthiş tezgah. himmetçi stili yaygara.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow, 15.04.2023 23:15 tarihinde dedi ki:

GS bariz kayırılıyor bu sene, bırakın bu ayakları gençler...

Hshhshs her hafta alenen şike yapıp üstüne bir de burada şunu yazmaya utanır insan, tamam 2. Olcaksiniz bukadar korkmayın tinerciler alamaz yerinizi.

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx, 15.04.2023 23:26 tarihinde dedi ki:

Hshhshs her hafta alenen şike yapıp üstüne bir de burada şunu yazmaya utanır insan, tamam 2. Olcaksiniz bukadar korkmayın tinerciler alamaz yerinizi.

ben buraya @Rewendor u summonlıyorum. bu arkadaş bir takımın taraftarlarına ......ciler diye hitap da bulunuyor. buna benzer sebepten senin tuttuğun takıma demiştim beni banlamıştım aynı muameleyi görecek miyiz bakalım. 

Sosyal ağlarda paylaş

Darksun, 16.04.2023 01:35 tarihinde dedi ki:

çok salladığımdan değil ama nasıl içinize siniyor 16 tane penaltı 😛 , şu görüntüye göre penaltı mı diyorsunuz yoksa verilmeyen öncekilere sayın diyerekten devam mı? 

16 penaltının max 2-3 tanesi tartışmalı kalanı net penaltı olduğu için. (2 tanesinin son haftalara denk gelmesi biraz yarışta tutulma çabası)

Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene TS ye yaptılar aynısını, ama o yartışma tutma değil aman kimse yetişmesindi. Hatta büyükleri doğradılar. Bariz canları ne isterse onu yapıyorlar, benim gibi sürekli kombine alan adamı bile soğuttular. Kaç senedir sallamıyorum, bu ligin değeri yok, fazla tiyatro. Sonra niye izlenmiyor vs diyorlar, resmen devlet yönetim zihniyetinin kokuşmuşluğu burada da var.

Sosyal ağlarda paylaş

knox, 16.04.2023 01:46 tarihinde dedi ki:

ben buraya @Rewendor u summonlıyorum. bu arkadaş bir takımın taraftarlarına ......ciler diye hitap da bulunuyor. buna benzer sebepten senin tuttuğun takıma demiştim beni banlamıştım aynı muameleyi görecek miyiz bakalım. 

her fb maçında kudurup saldırıyor sağa sola, forumun ağası herhalde kimse bi şey yapamıyor.

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...