FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 olum bu nasıl penaltı. fenerbahçe yüzme takımı sanki rezillik resmen. 2. penaltı gelirse şaşırmam şu dakikadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 google scor indicator bozulmus crespo gol atti diyi yaninda (P) yok, valencia niye kullanmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 ligi bitirtmeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 ANÇ nin dediği kadar var bu seneki kadar şaibeli lig oynanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 (düzenlendi) adamlarin da penaltisi verilmedi adamlar pandemi zamani seyirci doldurur kural tanimaz, tam kongre adaylarinin ulkeyi ve tffyi yonettigi gibi kaldi 28 gun Nisan 15, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Var hakemi Ali Koç muymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 arda laughs da iyi dirseklemisti bunun icerde oldugunu farketmemistim izlerken neyse ben kacar cok isgal ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 (düzenlendi) ua kudurmuş asdjhajsd 7 aydır kırmızı kart görmeyen, 5 aydır rakipleri penaltı kullanmamış, tüm cezaları tahkimden geri dönen takım şike falan diyor müthiş tezgah. himmetçi stili yaygara. Nisan 15, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Cidden gordugum en bos penaltilarda ilk uce filan oynar. Her pozisyon penalti alabilir futbolcular su mantikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 telekinezi ile iki metreden düşürdü diyebilecek potansiyel var bizim hakemlerde. buna bu kadar şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 (düzenlendi) GS bariz kayırılıyor bu sene, bırakın bu ayakları gençler... JJ seneye kalmam başkana bağlı dedi, umarım kalır ve istediği 5-6 oyuncu alınır bu sefer adam gibi. Nisan 15, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Bariz kayiriliyor derken? Sivas maci ki orada bile GS aleyhine ciddi pozisyon hatasi var, baska mac yok GS ile ilgili. Rakiplerinin tamamini yenmis Kadikoyde 3-0 la gecmis. Komik komik konusmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 yaw hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Shadow, 15.04.2023 23:15 tarihinde dedi ki: GS bariz kayırılıyor bu sene, bırakın bu ayakları gençler... Hshhshs her hafta alenen şike yapıp üstüne bir de burada şunu yazmaya utanır insan, tamam 2. Olcaksiniz bukadar korkmayın tinerciler alamaz yerinizi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 şanlı BJK taraftarına camiasına tinerciler dedin umarım bamlanırsın,!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Sabah doğan güneşe karşı Akşam batan güneşe karşı Göktanrı ya dua ediyorum ( ediyoruz ) Hocamız kalsın ve gerekli ayarları yapsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 çok salladığımdan değil ama nasıl içinize siniyor 16 tane penaltı , şu görüntüye göre penaltı mı diyorsunuz yoksa verilmeyen öncekilere sayın diyerekten devam mı? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Laorx, 15.04.2023 23:26 tarihinde dedi ki: Hshhshs her hafta alenen şike yapıp üstüne bir de burada şunu yazmaya utanır insan, tamam 2. Olcaksiniz bukadar korkmayın tinerciler alamaz yerinizi. ben buraya @Rewendor u summonlıyorum. bu arkadaş bir takımın taraftarlarına ......ciler diye hitap da bulunuyor. buna benzer sebepten senin tuttuğun takıma demiştim beni banlamıştım aynı muameleyi görecek miyiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 tinerciler, fetöcüler ve şikeciler... işte türküye ligi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Darksun, 16.04.2023 01:35 tarihinde dedi ki: çok salladığımdan değil ama nasıl içinize siniyor 16 tane penaltı , şu görüntüye göre penaltı mı diyorsunuz yoksa verilmeyen öncekilere sayın diyerekten devam mı? 16 penaltının max 2-3 tanesi tartışmalı kalanı net penaltı olduğu için. (2 tanesinin son haftalara denk gelmesi biraz yarışta tutulma çabası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 geçen sene TS ye yaptılar aynısını, ama o yartışma tutma değil aman kimse yetişmesindi. Hatta büyükleri doğradılar. Bariz canları ne isterse onu yapıyorlar, benim gibi sürekli kombine alan adamı bile soğuttular. Kaç senedir sallamıyorum, bu ligin değeri yok, fazla tiyatro. Sonra niye izlenmiyor vs diyorlar, resmen devlet yönetim zihniyetinin kokuşmuşluğu burada da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 knox, 16.04.2023 01:46 tarihinde dedi ki: ben buraya @Rewendor u summonlıyorum. bu arkadaş bir takımın taraftarlarına ......ciler diye hitap da bulunuyor. buna benzer sebepten senin tuttuğun takıma demiştim beni banlamıştım aynı muameleyi görecek miyiz bakalım. her fb maçında kudurup saldırıyor sağa sola, forumun ağası herhalde kimse bi şey yapamıyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 bloklayın geçin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 knox, 16.04.2023 00:46 tarihinde dedi ki: buna benzer sebepten senin tuttuğun takıma demiştim beni banlamıştım aynı muameleyi görecek miyiz bakalım. hangi takima demistin UEFA sitesinde bu baslik altinda yayinlanan bir takim miydi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Başlık gereksiz tartışmalardan süpürülmeye muhtaç hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar