Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 (düzenlendi) Eveet... Yeni sezon, yeni umutlar, yeni hedefler... Yine Dursun, yine belirsizlik, yine kanser... Gelenek bozulmasın takımımızı tanıyalım. Ankara'dan ataması gerçekleşerek aday olan, sonra da maalesef seçilmeyi başaran, UltrAslan'ın karnını doyurmayı en iyi bilen isim büyük başganımız... (Başka bir fotoğrafını koymamı beklemiyordunuz değil mi?) Halen teknik direktörlüğe devam eden hocamız Spoiler (Garibim kovulmasına kaç saat var diye bakıyor. Sonra da 5. terim dönemi başlar. Sardalya'dan önümüzü TFF'nin nasıl kestiğini okuruz. Sonra da Pendik'e tuzlaya falan yeniliriz. Ama böyle rezilliklerden sonra görünmemeyi tercih ediyor. Ha Karagümrük-GS maçı accccccayip meme üretecek. Orası ayrı.) Olmazsa olmaz Eskiden böyle ilk posta takımla ilgili 3-5 bir şeyler yazasım gelirdi. Şimdi o da yok. Futboldan soğumamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Daha fenası olmaz diyorsun. Daha da fenası geliyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü... Spoiler UltrAslan'ının logosunun olduğu koreografiyi koyasım gelmedi. Haziran 11, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Dursun Şarküteri-2 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 (düzenlendi) Dursun'dan gram hazzetmeme ragmen adamin tipi yuzunden dalga gecilmesi hic hosuma gitmiyor. Ha konusmasi tarzi vs bence de GS baskani seviyesinde degil ama yapacak birsey yok. GS'nin cok ovdugumuz demokratik sistemi maalesef son bir kac yilda baya zarara ugradi. Esref malesef pasifliginden kaybetti yoksa kalite olarak bir kac tik uzerinde Ozbek'in. Ancak ikisi de degil; bu takima baskan olabilecek daha kapasiteli adamlar olmali. Bu her klup icin gecerli fakat maalesef futbol tamamen para endeksli oldugundan ve para da bizim ulkemizde kalite/egitim/kulturle dogru orantili kazanilmadigindan yine is sacma sapan adamlara kaliyor maalesef. Futbol (sporun kendisi disinda) da politika da o kadar anlamsiz geliyor ki bazen. Demokrasi muthis bir sistem diyoruz mesela ama modern toplumlardaki delege sistemi yuzunden hep asiri dar bir havuzdan milyonlari yonetecek kisileri secmek zorunda kaliyoruz. Bunun en guzel ornegi ABD baskanligi olmakla beraber mikro olcekte GS veya diger bircok kurum icin gecerli. Kaldi ki adaylik kistasi burda daha kolay olmasina ragmen elimizde yetersiz iki aday vardi. Elbette para yuzunden kimse de elini tasin altinda atmak istemiyor. Haziran 12, 2022 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Şarküteri diye eskiden beri takılınmasının sebebinin tipi olduğunu sanmıyorum. Bakkal işi yönetim anlayışı ve söylemleri vardı. Dalga geçilmesi olarak onu kastediyorsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 (düzenlendi) Yok bizim icin demedim genel olarak. Yagli surat ben bile kullaniyordum sdfs ayip ettik.. Genel yonetim anlayisi olarak bir sinsilik var bu iste bence arazilerden dolayi ama bakalim. Haziran 12, 2022 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 "Dursun Şarküteri" lafını ilk çıkartıp da ilk başlığı editleyen kişi olarak bu konuya açıklık getireyim. Şarküteri lafının adamın tipiyle ilgisi yok. Darksun'ın dediği gibi adamın bakkal veresiye defteri gibi iş yönetmesi, saçma sapan borç yönetimi, onu da satarız bunu da satarız zorlamalarından, Riva arazilerini peşkeşinden yavaş yavaş oluşan "kulübü bakkal gibi yönetiyor" fikrinin yansımasıydı. Bir gece artık transfer edilen oyuncunun (Großkreutz) evraklarını yetiştiremeyip de UEFA'ya boş kağıt fakslayarak kurtarmaya çalışması üzerine artık bardağı taşıran son damla olarak başlığı editlemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Internet guzel sey mesela koctan reklam alan bi gazete bunu yazamaz, dogru bilgi mi bu? tarihimizi ogrenelim veya yalanciysa altina belirtelim ki insanlar kanmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, sardalya dedi ki: Internet guzel sey mesela koctan reklam alan bi gazete bunu yazamaz, dogru bilgi mi bu? tarihimizi ogrenelim veya yalanciysa altina belirtelim ki insanlar kanmasin abi internet guzel de, google da guzel. bu tweeti atan da gerizekali... google'la 2 tane "efendi" nickname'li baskan oldugunu gorursun, biri zaten osmanli hanedani ve 1911-1912'de 1 sene baskanligi bile doldurmamis... (hanimefendi, efendi vs. hanedan kokenli bir sozcuk) Haziran 15, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 1.5 ay geçti. Tek satır yazmamışız. Takımdan soğuttular yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Sırf siz değilsiniz ya millet genelde futboldan soğudu, bizim ülkenin gerçekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 yok ya terim gitti gercek galatasaraylilar destekler bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Valla bayağıdır takip etmiyorum. Kimi aldık kimi yolladık diye bile bakmadım. Marcao'yu satmışız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 bir 6 numara alınsa aslında en azından göze hoş gelen bir oyun oynarız ama klasik sezon başlayana kadar o bölgeye adam alamayacağız sanırım. fb forvet hariç tüm ihtiyaçlarını tamamladı hatta yedeklerini bile aldı biz en önemli ihtiyacımız olan orta saha transferini hala bitiremedik aynı isimlere takılı kaldılar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2022 Meanwhile in Adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 uplamayın, rename topic. ne zaman Dursun görsem Serdar Dursun diyorum... bizde de bela, adam ortak arkadaş çıktı ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 GS'den bisi olacagini beklemiyorum bu sene ama cidden orta sahaya soyle degisik 1-2 tip gelirse keyifle izleriz. Bence sag bek kanatlar forvet filan iyi su an. Defans da bir sekil toparlar. Fener o kadar iyi durumda degil aslinda, Besiktas'in hoca sikinti yoksa kadro fena degil defans haric. Trabzon'da durum ne bilmiyorum. Soyle Antalya filan siyrilsa cok tatli olur. Konya baska sehir olsa onlari da isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Toplaşıp Seferoviç sakatlanmasın diye dua falan okuyalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Torreira ve Mertens ucakta diye twit atti official hesap. Mertens'i niye saldi Napoli tam bilmiyorum ama su anda ikisi de kumar gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 35 yaşında mertens, salmislar işte neden inanamadin ki. Açık ara bu sezonun en iyi transferleri yaptik, bakalım sonuç ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 yok inanamamaktan degil, adam kac senedir napolide, sonuna kadar orada gider gibime gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 takim show yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Takım yok ki sahada, Antalyaspor ile Muslera arasında geçiyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar