Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Early access'i steamde var şuan. En sonunda HoMM serisine düzgün bi successor geldi gibi. Gerek grafik stili gerek büyü ve ırk mekanikleri türe de baya yeni strateji katıyor (ki çoğu HoMM3'den iyi kanımca). Birkaç saatilk oyundan sonra bir iki crash dışında canımı çok sıkan birşey olmadı. Tabii multiplayer kısmı hala fazlasıyla alpha duruyor, simultaneous turn ve turn time limit olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 stüdyo çok ufak olmaysaymış keşke, seslendirme neredeyse yok gibi. Into, cutscene vs onlarda mevcut değil malesef. EA da bu kadar satış yapınca gelir mi bilmem ama umarım kaynak ayırırlar en azından. Benim hoşuma gitti oyun, üzerine alt tarafı 50TL bize . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 (düzenlendi) Grafikler gozumu yordu hic guzel degil.. daha az pixelated olsa. Belki hallederler cikisina kadar. Mayıs 13, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Oynamadım ama ses olmadan homm olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Oyun indirim bile aldı bu arada 37.5 TL 'dan satılıyor almak isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Oyun güzel de zorluk ayarı olmaması çabuk bıkmama yol açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 HoMM III açlığım o kadar artmıstıki early access full price cakmıstım bunu mayıs.. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Bunun versiyonu 0.97 oldu son patch ile, yakinda 1.0 yaparlar bu gidisle, bisi kalmadi. Oyunun durumu da iyi baya. hazir indirimdeyken alacak olan varsa: https://store.steampowered.com/app/867210/Songs_of_Conquest/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Epic'de 50TL: https://store.epicgames.com/en-US/p/songs-of-conquest Şimdi aldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 cikmis bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 (düzenlendi) yeni dlc kac para olsun diye sormuslar: https://store.steampowered.com/news/app/867210/view/4266684471793289258 Ağustos 22, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 yeni factionlar gelecekmis once: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar