kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 cronenberg ozune donuyor gibi. hazir miyiz? daha da onemlisi vucutlarimiz hazir mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 body horror'da cidden adı verilmeden "cronenberg yapmış" dedirtiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 daaaaaaaaaayum efsane bir şey geliyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 lol izlesen anlayacan sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 anlarım raad ol, wordle ödülünü gördün herhalde. noldu kısa mı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 niye videodrome u referanslara yazmamışlar ona kafayı taktım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, Silphatos dedi ki: anlarım raad ol, wordle ödülünü gördün herhalde. noldu kısa mı geldi ben değil anam başımın etini yedi Nisan 16, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 saygılar validene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 çok delikanlıysan mod gömleğini çıkarıp gel. her mesajın ayrı bir crimes of paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 çıkmış bu, puan iyi durmuyor ama izleyen varsa şeyttirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Basladim, bitiremedim ama devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 ya değişik fikirler koymuş güzel, scifi da vermiş güzel. ama çok şey gerçek dışı ya (bazen fikir, bazen obje), beğenemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Hala bitiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Alıntı "....honoured the film with a seven-minute standing ovation" 7 dakika alkislamislar haci filmi cannes'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 (düzenlendi) trailer bir beklenti yaratmisti ama otesinde begendim ve takdir ettim. 10 senedir boyle film cekmiyordu diye yazacaktim bir baktim 20 seneymis... havasiyla, ozgunluguyle 90'larin filmlerine goturdu. 90'lar filmi olsaydi parliament sinema klubunde goremezdik ama on sene sonra kompakt diski "abi bunu izle cok degisik" diye israrla, elden ele dolasirdi. safkan sci-fi. korku ogesi yok. tabii cronenberg vizyonunda bir gelecek kurgusu oldugundan sci-fi sevene tavsiye edilmez. sadece the fly, videodrome falan sevene de tavsiye edilmez. body horror icin de baska kapiya. hitap etmesi icin crash ve naked lunch gibi filmlerini seviyor olmak lazim. bu yuzden populer begeni kazanacagini sanmiyorum. ama yapmislar. konusundan karakterine, oyunculugundan atmosferine, plot-twist'ine, muzigine olmus. bir iki ayarsiz exposition diyalogu var. sadece izleyicinin malumu olmayan kavramlari izleyici dolayli yoldan ogrenmisken acikliyorlar. sonu guzel. katarsis orada ama devami olacakmis hissiyatini ustumden atamadim. uzun bir butunun ilk kismini izlemisiz gibi geldi. belki de tadi damagimda kaldigindandir. belki sagda solda odul adayi olmaz, belki 7 dakika alkis da adamin kariyerinedir. o denli kuvvetli bir film degil acikcasi. ama bu film 7 sene sonra tekrar izlenir. kalpten sevdim. konusuna bakilirsa sonraki filminde de cronenberg'lenecegiz: https://www.imdb.com/title/tt20212786/ Temmuz 1, 2022 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 On 01.07.2022 at 03:30, arcane dedi ki: trailer bir beklenti yaratmisti ama otesinde begendim ve takdir ettim. 10 senedir boyle film cekmiyordu diye yazacaktim bir baktim 20 seneymis... havasiyla, ozgunluguyle 90'larin filmlerine goturdu. 90'lar filmi olsaydi parliament sinema klubunde goremezdik ama on sene sonra kompakt diski "abi bunu izle cok degisik" diye israrla, elden ele dolasirdi. safkan sci-fi. korku ogesi yok. tabii cronenberg vizyonunda bir gelecek kurgusu oldugundan sci-fi sevene tavsiye edilmez. sadece the fly, videodrome falan sevene de tavsiye edilmez. body horror icin de baska kapiya. hitap etmesi icin crash ve naked lunch gibi filmlerini seviyor olmak lazim. bu yuzden populer begeni kazanacagini sanmiyorum. ama yapmislar. konusundan karakterine, oyunculugundan atmosferine, plot-twist'ine, muzigine olmus. bir iki ayarsiz exposition diyalogu var. sadece izleyicinin malumu olmayan kavramlari izleyici dolayli yoldan ogrenmisken acikliyorlar. sonu guzel. katarsis orada ama devami olacakmis hissiyatini ustumden atamadim. uzun bir butunun ilk kismini izlemisiz gibi geldi. belki de tadi damagimda kaldigindandir. belki sagda solda odul adayi olmaz, belki 7 dakika alkis da adamin kariyerinedir. o denli kuvvetli bir film degil acikcasi. ama bu film 7 sene sonra tekrar izlenir. kalpten sevdim. konusuna bakilirsa sonraki filminde de cronenberg'lenecegiz: https://www.imdb.com/title/tt20212786/ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 1 ara ile bitirdim ben de, leanın otopsi masasına test drive yaptığı sahne yeterli izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 otopsi masasinin buyuk sanatciya emanet edilen yadigar teknoloji olmasi, teknikerlerin masayi gorunce her manada bastan cikmasi ve esliginde muzik: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Ya film fena degil, guzel fikirler falan var da, bi yandan da bi olmamislik hissi geldi izlerken bana. Boyle nasil desem, altta yatan konu, insanligin degisimi falan muhtesem, diger yanda o kahvalti sandalyesi fikri bok gibi mesela. Cok buyuk olaylar var arka planda, ama islenmesi performans sanati üzerinden…wtf? Yok mu abi dogru duzgun biliminsanları falan, neden yok ya da, onlara hic deginilmemis, dunyanin çivisi çıkmış, geriye performans sanati mi kalmis dedim bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Dün trailer'ını izledim, tırsınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Hic begenmedim, benlik degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar