egzts Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Oracle’ın bok gibi ERP sistemi. Şirketler ucuz diye SAP yerine bunu tercih ediyor. Böyle hantal, böyle demode, böyle karmaşık bir sistem görmedim. Bizim şirkette de bu kullanılıyor. Teknik destek ayağı da zayıf. Neyse update gelecekmiş. Umarım daha sade bir hale getirip, typo’ları düzeltirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Etrafımda Oracle kullanan bir kişi bile yok benim. SAP hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 7 dakika önce, GERGE dedi ki: Etrafımda Oracle kullanan bir kişi bile yok benim. SAP hep. Sizinkiler zenginmiş djdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Oracle in bedeve vm i kullaniyorum ben canavar gibi, laf ettirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Su anda SAP dönüşümünü yaptığım şirketin legacy sistemi bu. İstedikleri gibi at koşturmuşlar sistemde, aynısını istiyorlar SAPde şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Stok raporu yerine "riçırd'ın stok raporu"nu yaparsın işte, butonlar kolonlar hepsi AYNISI OLSUN diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Template var riçırd değil ceyar gelse izin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 oracle şirketlere önce satışçıları sonra avukatları gönderen bir firmadır biliyorsunuz beleş sandığınız virtualbox’u bile şirket için kullandığınız anlaşılırsa ona bile avukat yollamaya çekinmeyen bi firma. mesela pc domaine dahilse aha diyor corporate usage var parasını öde oracle: one rich asshole called larry ellison ibm ile birlikte sektördeki en nefret edilen firmalardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2022 Microsoft dynamics çok tatlış görünüyor aslında, baya customizable. SAP kullanmak için megacorp olmak lazım gibi geliyor. 8 kıta 328 ülkede üretimin satış ofisin falan varsa tamam çok güzel de ölçek biraz küçülünce pahalı kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar