KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 en büyük lyrics kaynaklarından birisi burasıydı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Şu abi baya güzel bilgiler veriyor. Ha video ingilizce ama, anlayabilecek kadar bilmiyorsan iş zor sdfkjh Almanca öğrenirken kullanıyorum bu yöntemi, baya gramer öğrenmenin konuşmamda yarattığı kaygı zincirini kırmamı sağladı. Dil ebeveyni bul kendine, onlarla konuş haftada 3 4 saat. Büyük şehirde yaşıyorsan kolay olur, couchsurfing'in konuşma geceleri falan oluyor oralara gidip insanlarla tanışıp konuşmak da büyük bir artı. bi de anime seviyosan ingilizce manga okumaya başlamak da çok faydalı, genel olarak ingilizce okumak faydalı olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 (düzenlendi) Kitap okumak abi, Ben anadili ingilizce uklede yasiyorum. Konusmak vs bir yere kadar. En guzeli anlaya anlaya kitap okumak. Seve seve kitap okuyacaksin. Ocak 16, 2023 medh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 On 21.03.2022 at 18:57, goldbären dedi ki: Sürünerek daha hızlı gel Efendine itaat et Yaşamın daha hızlı tükeniyor Efendine itaat et Efendine Necro topic sayılır gerçi de, hiç mi Ataköy metronun ordaki köprüden Blind Guardian discography mp3 alıp içindeki dragonlance artlarına bakmadın hayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 (düzenlendi) ben o yaşlarda spice girls, tatu falan dinliyordum malesef :((( bu dediğim gibi dangıl dungul çevrilmiş metalika sözleri kitabı gerçek ama ya hiç unutmuyorum sdfs Ocak 17, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 tAtUnun tadı ba başkaydı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Az çok ingilizcen varsa müzik dinle. Anladığın kelimeleri cümleler yaz. Sonra internetten bul sözlerini. Karşılaştır. Ne doğru ne yanlış yazmışsın bak. Sonra şarkıyı bide sözlerini açarak dinle. Sonra tekrar sözlerini yaz şarkıyı dinlerken. Bikaç kez bu prosesi tekrar et. Farklı farklı beğendiğin şarkıları kullan. Baya işe yarıyor. Listening reading writing hepsi bir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2023 (düzenlendi) bu nesilde dikkat dağıtacak o kadar şey var ki, dil ogreneceksen bunu eğlenceli hale getirmeye çalış yoksa nanay. bu arada bu tavsiyeler kime gidiyor? herkes başlığı görüne yazıyor gibi. Ocak 18, 2023 Seru tarafından düzenlendi edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2023 Her gün seviyemin altında çocuk kitapları okumak işe yarıyordu biraz ama yetenek yoksa napsan olmuyor bence. İngilizce okudum, yurt dışı filan derken şuan geriye yes/no kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 ydisi kurs icin malta yi oneririm kendi kendime yaparim yea diyorsaniz da ingilicce altyaziyla video izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar