Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 (düzenlendi) Selamlar, Dün geldi ürün (15 Mart) elime Hepsiburada'dan aldım. Airlink ile müthiş bir stutter oluyor maalesef benim modemle alakalı. 5ghz ağ olmasina rağmen işe yaramadı. Baya uğraştım ama çözüm olmadı hiç bir şey. Telekomun dandik bir modemi var ondan diye tahmin ediyorum. Hevesim kaçtı bu yüzden. 3 saat kadar kullandım. Her şeyiyle kutusunda duruyor. Bursa içi elden teslim alip deneyebilirsiniz. Kargo benden. 128gb Fiyat: 5500 tl Mart 16, 2022 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 128 gb'lık olan mı? bi arkadaşım hevesleniyodu bi sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Evet yazmayı unutmuşum 128gb lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 1 saat önce, Nekro dedi ki: Selamlar, Dün geldi ürün (15 Mart) elime Hepsiburada'dan aldım. Airlink ile müthiş bir stutter oluyor maalesef benim modemle alakalı. 5ghz ağ olmasina rağmen işe yaramadı. Baya uğraştım ama çözüm olmadı hiç bir şey. Telekomun dandik bir modemi var ondan diye tahmin ediyorum. Hevesim kaçtı bu yüzden. 3 saat kadar kullandım. Her şeyiyle kutusunda duruyor. Bursa içi elden teslim alip deneyebilirsiniz. Kargo benden. 128gb Fiyat: 5500 tl iade et. 14 günlük hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Satılmaz ise bende düşünebilirim, ama istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 21 dakika önce, Seru dedi ki: iade et. 14 günlük hakkın var. Ben de istedim ama giyilebilir ürün hijyen sorunu vs olduğu için kabul edemeyiz dedi satıcı firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 12 dakika önce, reampage dedi ki: Satılmaz ise bende düşünebilirim, ama istanbuldayım. Kargoyla yollayabilirim. Eğer arıza falan çıkarsa ki benim kullandığım sürede bir soruna denk gelmedim, geri iade ederiz ürünü satıcıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 bence duzgun bi modem al 500 600'e. oyle mal modemler ilerde hep sorun cikartir sonraki teknolojiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 5ghz modemlerin 500-600'e satıldığını sanmıyorum artık düzgünleri 2-3 bin lira yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 DOHA elektronik mi çıkış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 (düzenlendi) Birkaç ay sonra tanisicam o zaman ihtiyacım olacak düzgün bir modem almayı planlıyorum. @reampage evet orası satıcı Mart 16, 2022 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 1 saat önce, Nekro dedi ki: Ben de istedim ama giyilebilir ürün hijyen sorunu vs olduğu için kabul edemeyiz dedi satıcı firma. satıcıdan bağımsız sebep göstermeden iade edebiliyor olman lazım. cayma hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Cayma hakkına baktım hb den söyle bir madde var, Iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan urunler (iç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilator, tras makineleri vb.) Bu da kulaklık olarak sayılabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 bu koronadan sonra satıcılar öyle bahanelerle iade almamaya çalışıyorlar. hepsiburadayı falan devreye sokunca biraz da uğraşırsan olur muhtemelen. ben sırf bu sebepler yüzünden 300-500 liraya bakmıyorum amazon prime abi pahalı elektronik eşya alıcaksam. sormuyor bile adam niye iade ediyorsun diye. bizim küçük esnaf yerin dibine batmaya mahkum. buraya da yazmıştım zamanında, yine hepsiburadadan kulaklık almıştım xiaomi, adam dümdüz tahtakale çakması ürün gönderdi xiaomi kutusunda, iade etmek istedim, hijyen kuralları gereği alamam, benim ticaret etiğime aykırı, ürün çakma değil hindistan modeli falan filan bi de kendini temizlemeye çalıştı. sinir oldum 3 hafta uğraştım hb ile iletişime falan geçip. hallettik. ama yani kanser oldum tabi süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Senin ki baya dolandırıcılık gibi bir olaymis. Ugrastirirlar muhtemelen beni de denesem mi bilmiyorum. Yarın yollarım olmadı isteyen çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 (düzenlendi) e-ticareti bilen biri olarak. iade almazlar nerden aldım bilmiyorum platformda da iadeni reddeder. tüketici mahkemesine gidersen oradan da bir şey çıkmaz. xeno'nun dediği üründe arıza varsa veya farklı bir ürünse, çakma ise o başka bir konu. arızalı ürünü iade almak zorundalar. ama arıza yoksa hijyen konusundan cayma hakkını kullanamazsın. Mart 16, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 1 saat önce, Nekro dedi ki: Senin ki baya dolandırıcılık gibi bir olaymis. Ugrastirirlar muhtemelen beni de denesem mi bilmiyorum. Yarın yollarım olmadı isteyen çıkmazsa. Whatsapp cagri merkezinden sordum hepsiburada normal şartlar oksa alıyorlar geri, 14 gün ambalaj içerik vb, amazon 128 gb modeli prime kalmamış, bende biraz onu bekliyorum. hem 1 ay iade süresi hemde hiç lolo yapmadan alıyorlar, hatta ben sony kulak içi kulaklık iade ettim, eartipleri alkolle silmeyin demesine rağmen silip parçaladım, ona rağmen aldı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 satici almam derse kanunu sebep gosterip almayabilir. amazon prime'in veya hb'nin kendi sattigi urunde kanunu uygulamamasi sizin bu tarz durumlarda iade yapabileceginizi gostermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 3 saat önce, reampage dedi ki: Whatsapp cagri merkezinden sordum hepsiburada normal şartlar oksa alıyorlar geri, 14 gün ambalaj içerik vb, amazon 128 gb modeli prime kalmamış, bende biraz onu bekliyorum. hem 1 ay iade süresi hemde hiç lolo yapmadan alıyorlar, hatta ben sony kulak içi kulaklık iade ettim, eartipleri alkolle silmeyin demesine rağmen silip parçaladım, ona rağmen aldı adamlar. Yarın kargo gelip alacak. HB ile iletişime geçerim konuyla ilgili bakalım şansımı deneyeyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 takip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 5ghz ağ bağlanma kronik bir sorun quest 2 de aşmk için telden tanıtıyorsunuz 5g yi oculusa. bu şekilde yapmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Beklediğim gibi reddedildi iade talebi. Hepsiburada'ya satıcı "kirli ve çizikleri var bu şekilde tekrar satılamaz" şeklinde bir mesaj bırakmışlar. Neyse zaten bekliyordum deyip geçtim. Sonra kargo durumuna bakayım derken kanıt olarak fotoğraf eklemişler onları gördüm. Görünce baya şok oldum. Aleti sanayide kullansam anca bu kadar kirlenirdi heralde. Ev ortamında 2 saat takmışımdır kafama en fazla. Bügün kargoyla geldi tekrar fotosunu çektim sponun içinde. İki tarafı da böyle kirli. Nasıl bir ibneliktir bu HB'ye sırf haklı gözükmek için. Destekten yazdım HB'ye anlattım durumu nasıl bu kadar kirlenebilir vs diye ama prosedür böyle ıvır zıvır deyip sallamadılar. Dezenfektanla temizledim geçti neyse ki. İsteyen birine de verdim bugün. DOHA elektronikten bir şey alırken iki kere düşünün. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 doha elektronik değil de genel olarak 3rd parti sellerlardan pahalı elektronik alırken 2 değil 5 kere düşünün. Hepsi şerefsiz istisnasız. müşteri memnuniyeti diye bi şey asla yok. sonra küçük esnaf kan ağliyii. BOK YİYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 iade etmeden önce firmaya danıştıysan vs. yolunu hazırlamışsındır adamların. direk muhatap olmadan iade edecektin. o şekilde iadeni kabul etmedilerse dediğin gibi tam ibnelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 amazondan satıcısı amazon olmayan hiçbir şey almıyorum ben tümü leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar