Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(price check) msi rtx 2080 ti


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

selam,

mal bu: https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-2080-Ti-VENTUS-11G-OC/

11.11.2019'da amazon'dan almıştım. faturası, kutusu, plastik slot cover'ları filan her şeyi duruyor. mining yapılmadı, her yeni oyun oynadığımda merak edip hwinfo64'le sıcaklıklara bakıyorum. 75-76 gördüm max.

iş yerinden bi arkadaş ilgileniyor. benim önceki kartı da bu almıştı ama kendine değil, bi yakınına. sonra araya korana ve çip krizi girince "keşke kendime alsaymışım" demeye başladı, o günden beri "satsa da alsam" diye bekliyor.

niyetim vatandaşı kazıklamak değil kesinlikle. o almazsa pati'den de ilgilenen arkadaşlar var. hani full disclosure'ı bu durumun.

kaça gider?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynısından bende de var, 10 lira düşüğüne satarım kaça alan varsa. hem de 75 hiç görmedi sıvı soğutmayla kullanıldı, 60 gördüyse öpüp başına koysun. fan da sıfır cillop. şaka bir yana henüz satmıyorum ama ben de merak ediyorum (bunun bulunduğu pc'yi dağıtmayı düşünüyorum, pek kullanılmıyor), up olsun dedim.

PrudenT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende de aynısı var 2k da her oyun çerez gibi geliyo. 4k 8k fantezisi yoksa değiştirmek gereksiz. 4 5 serisini beklerim heralde ? sonuç olarak alana hayırlı olsun iyi kart.

edit: 18-20k civarları 3070 var. onunda %2-3 daha iyi, yeni seri avantajı ve garantisi olacağını düşünürsek eğer 15k yı geçmez. satılan kişi tanıdıksa 13k fln iyidir. dışarıya ilan 15k iyidir diyeyim tam olarak.

df tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, Darksun dedi ki:

nereden buluyorsunuz olmmmm ?

3080ti bulunamayan bir kart değil. tamamı lhr, olmasa bile çok verimli bir kart olmazdı. miningciler kurcalamaz pek. parayı soruyorsan onu bilmiyorum asddsf.

@df fantezi değil abi, 2k için muhteşem ama UW olunca zorlanmaya başlıyor. ben sırf o yüzden değiştirdim. 3070'in 2080ti karşısında bir "yeni seri avantajı" yok, feature set aynı. garanti vs haklısın. deli bir miner 2080ti isterse lhr de yok asdfsd. önerdiğin fiyat bence gaming amaçlı alan sevdiğin biriyse mantıklı, ama dışarıya daha yüksek gider gibime geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

n11'de 32-33 küsüre gördüm. satıcısına bakayım dedim, fazla satışı olan bi yer değilmiş. bunlar nası tipler acaba diye bakmak için kendi sitesine baktım, 30.800'e koymuşlar orda. yeri de yakın çıktı bana, aradım SARIN dedim. 30'a indirtip aldım.

https://www.n11.com/magaza/matbilgisayar

iş arkadaşı yalan oldu. başka bi arkadaşın arkadaşı olan miner tipler 15'e alacak gibi duruyor.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Cokomantis güzel almışsın. ben 2021de aldım suprim x'i 28.5'a. daha dolar o fantastik hareketini yapmamıştı ama.

@df ben de bilmiyorum, belki gelecek umudu. ama ufak işletmesi olup da gider yaratmasından faydalananlar gördüm. vergi olarak vereceğimi karta elektriğe vereyim, coin de bana kalsın hesabı. nihayetinde kart da sana kalıyor satıyorsun, özellikle verimli bir kart alıp verimli kullanırsan. 

PrudenT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Madencilerin iştahı azalır ya. Sonuçta yıl ortası ETH madeni bitecek. Devamında bişeylere yönelecekler ama mutlaka büyük düşüş olacaktır, olmasa dani yeni başlayan sayısı çok azalacaktır, piyasa da biraz gevşedi.

Haa gerçi TL demişsin, evet TL/Dolar yerinde durmaz ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 17.02.2022 at 01:03, df dedi ki:

yeni elektrik zamları ile amorti bile zor eder gibi. kaçak elektrik ile mi yapıyo millet?

minerstat üzerinden bakabilirsin. 2080 Ti mining için kötü değil. 60 MH/s civarı veriyor 150W ile. LHRsiz 3060Ti modelleri de 60MH/s civarı ama 120W tüketiyor.

Yaklaşık aylık 60$-70$ civarı gelir elektrik faturasını düştükten sonra.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...