axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Gözlüklünün class ne bu arada? Edgelord du sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 (düzenlendi) Custom class fighter eleman, house rule. karakter sheetlerini paylaşıyolardı ara ara. Ocak 23, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Direkt masaüstü oyun oynayıp bunu streamle yayınlayan adamların oynadıkları oyundan oluşturulan senaryoyla çekilmiş diziyi de "konsept öyle değil" diye yorumlamak ne bileyim Hayır bir de karakterleri seslendirenler bile bizzat oyuncular. Ki büyülerden damage tiplerine kadar her şey zaten tanıdık geliyor masaüstü oyunculara. Ya insanlar dandik dandik fantastik yapimlari izleyip beklentiyi ona gore yapiyor muhtemelen. 20 yildir falan her hafta ttrpg oynuyorum, bana gayet konsepte uygun geliyor. Anlik sacmalamalar, sacma sapan geyikler action anlarinda fln, DM'in yer yer mudahalesi oyunculara yardim etmesi fln hersey goze carpiyor bence. Gayet duz tabletop oyun havasi veriyor bana sahsen ki zaten daha once oyunlarini da izlemisligim var. Fena da cevirmemisler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 12 dakika önce, cicibeybe dedi ki: Ya insanlar dandik dandik fantastik yapimlari izleyip beklentiyi ona gore yapiyor muhtemelen. aynen bu bahsettigim. acmak icin hic ugrasamadim valla. adamlarin oyunundan haberiniz olmasa diziyi izleyerek bunu anlamamiz veya siradisi birseyler gormeniz mumkun degil. ben biraz farklilik aradim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Belki burada seveni vardir birde yazayim, ttrpg yayini izleyecek arkadaslara Acquisitions Incorporatedi oneririm. Patrick Rothfussun da katildigi sessionlar baya baya eglenceli. Onun animasyonunu yapsalar cok daha eglenceli olur, tam bir backstabber asshole grup. Benim ttrpg oyunlarimdaki ortama daha cok benziyor oyun tarzlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 D&D bilen adam oyundan çevrildiğini anlamasa bile D&D'yi görür orada. Armor Class'tan Bigby's Hand'e, karakter sınıflarından yaratıkların special ability'lerine kadar hepsi tutuyor. cici'nin dediği gibi DM'in el uzatmasını bile görüyoruz hatta. Dolayısıyla görmek kolay gayet. Daha ne kadar tabletopa yakın olurdu bilemeyecem, savaşları turn based falan yapmaları falan lazımdı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 abi kotu bir hikaye ve kotu yazilmis karakterlerin oldugu bir dizi, bunun adamlarin oynadigini oyunun screenplay haline getirilmis olmasi ve oyunu oynayan kisilerin seslendirmesi diziyi konsept dizi haline getirmiyor maalesef. kaldi ki bizim karakterlerin ekranda olmadigi sahnelerde npc'ler hikayeyi doldurmak ve ilerletmek icin muhabbet ediyor, bu hangi konsepte hizmet ediyor. sen biasli izleyip acaba ne gorucem diyip, en ufak bir seyden anlam cikarmis olabilirsin, hak veriyorum. bana gore konsept bir dizi degil ve ayrica yapilan isi de begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2023 Konsept dizisi gerek karakter gerekse hikaye iyi veya kötü olacak diye bir şey yok ki? Konsept D&D campaign, adamlar birebir campaign'i ekrana taşımış iyi veya kötü olarak. Zaten diziye kötü deseydin ben itiraz etmezdim, sen beğenmemiş olabilirsin, subjektiftir, ama konsept o değil demek objektif bir hata. Biaslı izlemelik bir durum da yok, D&D'de ne oluyosa taşımış adamlar ekrana. Haliyle beğenip beğenmemek subjektif, ama konsept değil demek "yerçekimine inanmıyorum ben" demek gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Campaign 2 dizisi için de anlaşmışlar amazonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 On 23.01.2023 at 10:46, Seru dedi ki: abi konsept hic oyle degil ama dizide. frp ile tek benzerligi her birinin bi class'a benzemesi. bunu sitenin girisine asabilir miyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 çok güzel diyaloglar göndermeler vardı keyifle izledim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Sparkcaster, 26.01.2023 20:56 tarihinde dedi ki: bunu sitenin girisine asabilir miyiz ya ahahahahaha abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 ikinci sezonu yeni izledim, gene beğendim ama lance reddick'e yine üzüldüm. onun rolünü başkasının üstlenmesi zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 YİHUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 başlamış 3. sezon. 3 bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 güzel başladı, lance reddick.. 3 Spoiler herkes bir şekilde muradına varıyor, keyleth bir türlü tutturamadı bahtsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 güzeldi üçüncü sezon, son bölüm çok iyi olmuş özellikle. bayağı bir hikaye bağlandı ama dördüncü sezon da olacakmış. 12 Spoiler keyleth çok iyi şeyler yaptı valla helal. ama gene onun sevinci yarım kalacak gibi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Ben de beğendim güzel sezondu, Spoiler Pike ve cehennem olayından ileride ne çıkacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar