XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 satılık 2 el escape from tarkov hesabım vardır 300tl ücret i var hesap mail şifre herşeyi deyişe bilmekte fazla oynanmadı pc gereksinimleri düşük olduğu için satılmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 deyişe bilmekte mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 pc gereksinimleri düşük tarkov hesabı ile ilgileniyorum pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Tarkov hesabınızın kaçını derece olduğunu lütfen belirtin. Pek çok kişi 0. derece arıyor ancak 1 de satılabilir. Hesabın durumuna göre deyişebilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 hesap 0 dercedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Ben 1 derce arıyorum. 1 yapıp satma imkanı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 oyunda 0 derece yok oyunu başlattığın zaman 1 derece olarak başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 200 elli lira versem kabul eder sinmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 benden bi yüzlük çalışır helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 ben deyişe bilmiyorum, bilen varsa beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 degise biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 arkadaşlar hesap takas vardır vac ban sız içinde rust olan steam hesabı ile de takas olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 rust yok ama stranded deep olan sitim hesapi ile takas varmi dir? o'da survivil sonucta buda? vak ban kesinlikle yok tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Vak ban olunca stem i tekrar satın alıyorsunz açılıyor. 3ten fazla almayın yakalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 malesef sadece rust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 ben de rust var ama az var olurmu degişe soralım o biliyo muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Kac lira bir rust? Sonucta o da sifirinci derece olmayacak sana, bak ben sana rust fiyatinin yarisini eft yapayim sende bana escape from tarkov ver deyiselim. Sonucta ikinci el olacak rustta. Ikimizinde islerimiz gorulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 bence mantıklı, kaçırma eyyy xxrazdorazxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 knk rust139tl benim deyişeceğim oyun 350 mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxRaZDoRxX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 sen bide rsut un yarı fiyatını yolamayı teklif ediyorsun teşekürler ben almayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 aklıncaadam çarpıycak böyle uyankılara niye göy açtırıolar formda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Çıktığında iyiydi bu oyun sanırım ama 5 yıldır betada olan oyundan hayır mı gelir diyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Arkadaşlar escape from tarkov kapanıyormuş çok sağlam bi kaynaktan haber geldi. Bu yüzden hesapları ucuz fiyata elinden çıkarmaya başlamış bence dikkatli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar