Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jagged Alliance 3

Norak

Öne çıkan mesajlar

Sam, 17.07.2023 02:38 tarihinde dedi ki:

run & gun smg'lere has ability, ar'larda yok. silaha bağlayıp simüle edilecek birşey yok
son dönemde şöyle ağız tadıyla bir srpg bulamadım bunu yapmayan. exp rome, wartales, şimdi de bu.

CSGO'da run & gun olayını SMG ile yapabiliyorsun, oyun mekanikleri buna izin verebiliyor, çünkü sen koşarken sen nişan alırken sen run & gun yapıyorsun.

RPG'lerde bunu yapabilmek için illa abilitylere, talentlara vs ihtiyacın oluyor. "silaha bağlayıp simüle etmek" ile kastettiğim bu.

bunun nesi "büyü sistemi" onu anlamadım. oyunu oynamadığım için bu dediğin şeyi izah etmen gerekecek. gerçekten kötü bir sistemse boşa para vermeyek.

Sosyal ağlarda paylaş

smg ile ar’ı ayıran fizik kanunları yok. smg geri tepmesi kullanılan cephane gereği daha az olabilir ama bu smg diye nitelenen silahlara sihirli bir ability kazandırmıyor. bir kişi john matrix olup da lmg ile de run and gun yapabilir. bu tarz bir ability 90 str filan istese bir mantığı olurdu çünkü recoil management. ya da her silah değişik str ister bu ability’i unlock etmek için.

benim jagged alliance gibi bir oyunda beklediğim taktik simülasyon, firaxis xcom gibi popodan uydurma, kafaya göre dağıtılmış silah sınıfına özgü abilityler değil. anlaşılan doğu avrupalı başka bir stüdyonun çıkarmasını beklemem gerekecek. ruslar da gg artık bakalım ne zamana.

Sosyal ağlarda paylaş

Degisik etkili mermilerden craft ederken  parts mi yoksa barut mu istedigine dikkat etmek lazim, sadece parts isteyenleri  (armor piercing) yapiyorum ben.

Barutlarin cogunu normal 5.56' icin harcadim sahsen 300-400 tane oldu simdilik. Machine Gun daha kullanmadim hic.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

diger bir suru seyin yaninda active pause ve mod tools gelmis son patch ile, 3 tane ornek mod koymuslar ayrica official:

a new AIM merc character with new voice lines
a new weapon (the M1A1 Thompson) using a new caliber the .45 ACP
a new operation – Scrounge (spend time looking for items)

https://store.steampowered.com/news/app/1084160/view/3645154111877084621

diamond shipment yanina birde weapon shipment eklenmis ele gecirilebilecek.

• Like 1
  • Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

haftaya yeni content geliyormus patch,

https://store.steampowered.com/news/app/1084160/view/3887232925349382389

Spoiler

Because you have the chance to uncover secrets hidden beneath Grand Chien since WW2, if you dare to confront the formidable adversaries protecting them.This new quest line comprises seven expansive maps within a laboratory complex. To complement the theme, update 1.4 introduces a new underground transportation system, ensuring the name's relevance.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

Sonraki patch ile ile gelecek birtakim seyler:

Extended Mod tools including the ability to make new campaigns and a map editor.

Difficulty options, including scarce ammo, much higher prices from Bobby Ray's, bigger enemy squads, slower Merc advancement, wounds affecting all sorts of things including accuracy (enemies also), more frequent bad weather, an option to keep all AIM mercs available (not offline), option to make Legendary mercs cheaper and immediately available, and an option to increase merc salary demands as they advance.

Bug fixes

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...