Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 (düzenlendi) evet https://store.steampowered.com/app/1084160/Jagged_Alliance_3/ Eylül 17, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 ya o kadar batırdılar ki en ufak beklenti bile oluşmuyor artık. Hala en güzeli JA1 bu arada beleş . https://store.steampowered.com/app/283270/Jagged_Alliance_1_Gold_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 neyse rage i yapanlar degil cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 (düzenlendi) Bu üçüncü Jagged Alliance 3. Hatta Online ve Rage'i de sayarsak beşinci. Eylül 17, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 hadi inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 spiderman filmleri bile bu kadar reboot yemedi. keramet üçtedir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 xcom u yapan elemanların yapması lazım yoksa olcak gibi degil, birbirinden kötü jagged lar peşpeşe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Isimden dolayi satariz kafasi var jagged alliance sequel cilerinde. Gerci gameplay cok kotu durmuyor, ama olmus sene 2021, 2016-17 den kalma xcom 2 gameplayin ustune bisi koymuyorsan, turn based aleminde tutunamazsin. Millet indirimde alip, bir senaryo oynadiktan sonra birakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 bu oyle no name bir firma degil. ama oyuna gereken eforu sarfedecekler mi yoksa araya sikistirdiklari bir gecis oyunu mu malesef belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 On 17.09.2021 at 22:31, Komutan dedi ki: Bu üçüncü Jagged Alliance 3. tamda bunu yazacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Jagged Alliance: Back in Action Jagged Alliance: Crossfire Jagged Alliance: Flashback Jagged Alliance: Rage! daha çok 5. ja 3 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 back in actionı 50 saat oynamışım bu arada steamde ladder cheeseimizi de yapmışız asfdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 back in actionı 450 saat oynadıydım sanırım, keşke JA2 1.13 modunu inceleyip o tarzda bişey yapsalar bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 fena görünmüyor, hadi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 neden x-com gibi yapmadiklarini aciklamislar: https://www.pcgamer.com/jagged-alliance-3-wants-to-escape-the-spectre-of-xcom-by-never-telling-you-the-odds/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2022 Phoenix Point in aiming sistemi su an icin piyasanin en iyisi, ama kullanan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 https://community.jaggedalliance.com/index/dev-diaries/devdiary-1-game-vision-r3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2022 Harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2022 harika, güzel yazılınca merak edip izledim. allah affetsin. 3d ye kurban gitti bu seri. nerde gaston cavalier nerde laptopta babamı istiyorum yazan ana karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Dostum 2000 ruhunu yakalamaları zor tekrardan, ama hiç değilse JA oyunudur yine de, ben hastasıyım şahsen napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 senin nick bu arkadaştan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 hatırlamıyorum valla taaa 2008de üye olmuştum, ama olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 şaşıymış ulan bu ama marksmanship 90+'ydı kralın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 (düzenlendi) hemen gaston portresi koyacaktım ama shadow kimmiş diye bakayım dedim. yakari nin sesiymiş. ve bütün oyun sektörünü seslendirmiş. https://www.imdb.com/name/nm0131117/ ayrıca gaston tam bir f/p adamıydı As a distinguished commando in the French Marine Corp (FMC), Gaston has played a distinguished role in many of the NATO and UN operations throughout this hostile world. A confident, field-proven, professional sharpshooter, Cavalier's addition to our roster is just another step in M.E.R.C.'s continuing effort to meet your needs. Aralık 15, 2022 Gungor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar