Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Arise


Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Pahalı çıktı ya, zestria ve berseria yı oynadım ama buna indiirm gelsin diye bekleyeceğim acelem yok, zaten backlog sel oldu. Bunu oynamak isteyen varsa önce diğer oyunlara baksın tavsiye ederim, sonra oyun sistemi geriye dönmek istediğinizde hantal kalabilir. Üzerine geliştire geliştire gidiyorlar, bunda da değişik bir yere gelmiştir kesin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici

Bunu beklemek yerine diğer oyunlara ara verdim, Horizon Zero Dawn bitmeyecek sanırım, her ana görev bölümünden sonra yeni oyun oynuyorum.

Oyun çok iyi, Tales serisinin gameplayini optimize etmişler resmen. Karakter ve öykü olarak daha tam açılmadı, 7 saat filan oynadım, ama gördüğüm kadarıyla serinin tepelerinde.

Grafikleri hiç optimize değil ama, şunu yükleyin çok daha iyi oluyor: https://www.nexusmods.com/talesofarise/mods/5?tab=description

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici

Filan boss'a yaklaşıyorum, eleştirilerde oyunun son kısmı kötü diyorlardı, daha bitişini görmedim ama şimdilik kesinlikle katılmıyorum. Oyunun sonunda aksiyon azalıyor, daha VN gibin oluyor ama karakterler, öykü, olaylar epey ilginç ve sürükleyici gidiyor. Şu anda heyecanla sonunu bekliyorum.

Sonra da postgame zindanlara giderim artık. New Game+ yapar mıyım ama emin değilim. En çok bağlayan şey beni öykü oldu, combat da güzel ama postgame zindanlar kıvamında bitirir gibi geliyor.

Sonuç olarak, alın derim. Epeydir oynadığım en iyi combat bu oyunda. Öykü güzel, seslendirme ve karakter animasyonları iyi. Hiç JRPG oynamamış ya da sevmeyen de sever bunu. Ama öyküyü ve skitleri bırakıp düz combat-combat oynarsanız oynamayın daha iyi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bitti.

Çok iyiydi ya.

İki tavsiyem var ama:

İki tane zindan açılıyor oyunun en sonunda, oyunu bitirmeden önce. Bir tanesi balık tutmak için, bir tanesi earth temple. Yapmayın onları. Ben zar zor, uğraşa uğraşa bitirdim, sonra endgame'e aşırı overleveled girdim. Final boss'u mob gibi indirdim yani.

Sonradan öğrendim ki onlar post game zindanlarmış ?

Oyun bitince bir tane zindan daha açılıyor, tek postgame zindan o sanıyordum ben. Tales serisinden cameolar var, Tales oyuncusuysanız kaçırmayın, ilk Tales oyununuzsa atlayabilirsiniz.

Bir de Ses Kaydedici diye bir görev var, çıkan son görev, onu yaptıysanız rahat rahat tüm görevleri açtım diyebilirsiniz, ardından kaçırılacak bir şey kalmıyor. Oyunu bitirmeden yapabilirsiniz onu, combat değil fluff.

PS. Credits'i sonuna kadar izleyin. Kaçırdıysanız aşağıda oyunun son karesi:

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...