Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 1 saat önce, Bone dedi ki: Satış sitelerinin kendini yasal sistemden kurtarıp örnekteki gibi dolandırıcılık suçu işleyen çakma satıcıları koruma tekniği bu. "Kargoyu teslim almadan kontrol etmek" hele pandemide imkansız bişi. Adamı yanına çağıracaksın, durduracaksın, zorla alıkoyacaksın. Bekleyecek. Sen gidip kutuyu açıp geleceksin, … nope bunu yapmayanlar hıyar açıyor kutuda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 abi kargocu adam kargo paketi hakkinda tutanak tutabilir veya inceleyebilir, paketin ici ile kargo firmasinin alakasi yok, yillardir sure gelen yalan yanlis bilgi bu. hicbir kargo sirketi icindeki urun ile ilgilenmez, tutanagini da tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 kargo firması ilgilenecek diyen yok. bu ürün benim istediğim değil, bu ürün hasarlı ben bunu teslim almam diye tutanak tutturuyorsunuz cahiller, salatalığı avuclarsınız benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 (düzenlendi) bozuk plak gibi aynı saçmalığı yazıyorsun, açtığın paketi bu benim istediğim ürün değil diye kargocuya geri veremezsin uydurma. açarsın gidersin sonra kargo firmasına iade açmışsındır siteden iade kodu ile yeni bir kargo paketi oluşturursun. ikisi arasında dağlar kadar fark var. açmadığın ürüne hasarlı dersin almazsın veya istemiyorum kardeşim güle güle dersin almazsın. açtığın ürünü bu ürün hasarlı diye nereye veriyosun kargo firmasına. Eylül 8, 2021 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 direkt eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 tam emekli chpli ya skdjsjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 ben bi araya gireyim de, iadeyi aldım. ama tabi klasik, gazlandığım gibi cimer mimer uğraşamadım yani. Ha lakin gittigidiyor'a bi dünya söyledim bu adamın dükkanı güvenli değil, önlem alın vs. gibilerinden. nitekim o ürünler kalkmış ama herifin tükkan açık tabi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 3 saat önce, Laraken dedi ki: tam emekli chpli ya skdjsjs hayatında bir gün çalışmamış ki emekli olsun adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 ssk hizmet dökümümü vurmak isterim yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Ssk onu kanıtlamıyor, evde oturup elden yatırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 işe götüreyim yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 ben n11 den oyuncak aldım böyle transformers bok gibi çıktı, nasıl iade edicem diye düşnürken bi baktım 11cm yazmışlar. ölçtüm 9.5 çıktı, metre ile ölçüm gösteren foto ile gönderdim iade ettiler. görselden bence edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Ölçü başı hariçtir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar