applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Selamlar.. Elimde fazladan Steelseries Apex Pro klavye var. Ambalajı açılmamış gıcır gıcır.. Sağ olsun Amazon fazladan gönderdiği için, fazlalığı satayım nakde çevireyim dedim. Omniswitch denilen, her bir tuşun sertliğini ayrı ayrı ayarlayabilmenize izin veren switchleri var. ENG layout. Rtings'de en iyi mekanik ve en iyi gaming keyboardlarda 1 numaralı öneri. https://www.rtings.com/keyboard/reviews/best/by-usage/gaming https://www.rtings.com/keyboard/reviews/best/mechanical Teknosa, mediamarkt gibi yerler 2.4 2.5 gibi fiyatlara satıyor ama farklı satıcılarda 2k'ya bulunabiliyor nette. 1700'e birakmayı düşünüyorum. İstanbul içi elden verebilirim, Zeytinburnu taraflarındayım. Onun dışında kargo da yapabilirim alıcı ödemeli. Pazarlık adettendir, façalı şahinle takas olmaz. https://tr.steelseries.com/gaming-keyboards/apex-pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 küçük enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 1600’e verirsen alayim 1700-1800 Black friday fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 ulan kaç zamandır acayip istiyorum şundan. klavyemde 7 senelik ama taş gibi çalışıyo g710. bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) Vermezsen de olur gerçi var klavyem, pisliğine alıyorum. 1 tane keychron 1 apex var ztn çok iyi klavye Haziran 29, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 10 dakika önce, Cokomantis dedi ki: küçük enter hayır aslında büyük enter.. sitesindeki resimde farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 TKL olanı öyle TKLsiz küçük (bendeki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 layout un tenkeyless olmasiyla alakasi yok, ansi veya iso olmasiyla alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 1 saat önce, Goering dedi ki: 1600’e verirsen alayim 1700-1800 Black friday fiyatı Yani black friday'e 5 ay olması dışında doğru Bakalım dediğim gibi pazarlık payı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 1700 demişsin adam 1600 vermiş gönder ibanı özelden adama hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 1 saat önce, KHaRoN dedi ki: layout un tenkeyless olmasiyla alakasi yok, ansi veya iso olmasiyla alakasi var. ansi İSO yazmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 TKL’siz ezik hissediyorum zoom call’larda satabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 uk english layout dedikleri iso, (ve diger avrupa layoutlari) duz english yazan us , ansi. yazmamalari steelseries in ayibi o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 tkl --> ten-keyless --> tkl'siz dediğiniz normal full size mı bu hesaba göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 göringe çokomantisten tarihi ayar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 ayar mayar yok canım, marval düşmanı kolofdati'ci fularlı legocu değil ki goering ;)))) neyi kast ettiğinden emin olamadığım için sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 çokomantisten geri adım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 up !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 (düzenlendi) evet bayram tatili geçti, istanbul'a döndüm. Gördüğüm kadarıyla bu sürede fiyatı artmış Amazon'da falan. elimde 2 tane açılmamış paket bu klavyeden var. up up! Temmuz 27, 2021 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 amazonun fazladan gönderdiği kartından çekilmedi ama haksız kazanç mı elde ediyorsun bakim sen bu aslında hepimizin ıslak rüyası ama senin başına geldiği için kıskanıp linç başlatacağım eğer öyleyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 TKL dışında rahat kullanamıyorum ben ya. Harflerin, monitörün ve farenin pozisyonları rahat gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 On 02.08.2021 at 16:05, goldbären dedi ki: amazonun fazladan gönderdiği kartından çekilmedi ama haksız kazanç mı elde ediyorsun bakim sen bu aslında hepimizin ıslak rüyası ama senin başına geldiği için kıskanıp linç başlatacağım eğer öyleyse... bakmıyorum bir kaç gündür foruma geç cevap oldu ama evet öyle hele kaç tane geldiğini hiç söylemeyeyim çok keyfin kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 işte sabah akşam forumda fderasyon tayyip falan eleştiren türk insanı... PTUH senin suratına !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 tamam ağlama gel 1600'e bırakayım sana sdsaf klavye o kadar hızlı ki, verdiğin yemeklerin siparişi daha hızlı ulaşır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Lawful good kasmış, 1500 dersen düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar