sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) Babamın saati :) son derece KIL ve temiz kullanıldı. 2 ay önce samsung servisinde pilini değiştirttik 3 gün falan gidiyor pili yeni gibi. Pati fiyatı pazarlıksız 700 TL, pazarlık için mesaj atmayın please. Sahibinden'e 850 yazıp 800'e düşeceğim. Faturasını aramadım çok isteyen olursa bulurum da garantisi dolmuştur zaten, vatanbilgisayar'dan almıştık. Şarj aleti orjinal olarak var, kutusu yok. Çizik vs yok. Hiçbir problemi de yok. Haziran 15, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 başka kayışı yok mu? metal filan? olsa da almayacağım bu arada, meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Yok ya, babamın aldığı bir ton çakma dandik kayış var. Alan yeni kayış alsın daha iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Klasik icin herhangi bir saatciye girip begendiginiz kayisi alabilirsiniz. Generic kayislarla uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 bende de active 2 var bu akıllı saatlerin ikinci el piyasası yok gibi bir şey ülkede anladığım kadarıyla, satılmıyor meretler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Active2 var bende de, memnunum kendisinden çok. Samsung'dan başka modele geçmem ama pil ömrü 3'e filan katlanmadan da güncellemek için bir gerekçe yok yeni. Tüm yapması gerekenleri tamamen yapıyor. Akıllı saat olayı iyi, kolaylık sağlıyor. Alabilecek olan herkes alsın bence, özellikle mesaj-eposta-arama vb. kaçırmaması gerekenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 yürürken nabız ölçümü iyi mi? benim xiaomi durağanken iyi ölçüyor da yürürken beceremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Denemedim açıkçası bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Ben frontier kullaniyordum, hala da kullaniyorum ara sira (bir ara satmaya niyetlendim, sonra vazgectim, hatta gittim 1 2 kordon daha aldim). Nabzi kiyaslayacak referans cihaz olmadan cok mumkun degil dogru ya da yanlis olctugunu soylemek ama en azindan tutarli bir sekilde olcuyor surekli. Saatin en guzel yani zaten yururken/kosarken kendiliginden nabiz ve mesafe olcmeye baslayip gazlamasi. Bu arada ilk ciktiklarinda cok kotuydu bu saatlerin yazilimlari ve bence bayagi kisitliydi kullanim alanlari ama zaman icerisinde guzel guncellemeler aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar