applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 (düzenlendi) 13 saat önce, Shadow dedi ki: 6 aylık için windows storeda livegold kısmında sol altta paylaş ikonu yanında hediye et ikonu var. oradan bakın 6 aylık 119tl var. bende xbox live gold almak istersen veya hediye etmek istersen 3 ay çıkıyor sadece. 6 ay yok. tam nereden girdin ? internet sitesinde çıkmıyor, telefonla satmıyorlar.. ama pc'deki uygulamada açınca çıkıyor.. vay anasını Kasım 25, 2021 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 PC uygulamasında USD çıkıyor bende. Location'ı nereden alıyor bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 4 dakika önce, cacodemon dedi ki: PC uygulamasında USD çıkıyor bende. Location'ı nereden alıyor bu meret? windows live account'un olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 bu 3. partilerden kod alırken dikkat edin yanlız, ben 2 tane 12 aylık almıştım bayağı uğraştırdı başka ülkeye ait kodlar çıkıyor. Sağolsun microsoft tr de çok yardımcı olan adamlar var başla türlü uğraşmazlardı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 keşke diğer kodları girmekte acele etmeseymişim. buradan 6 aylık alıp daha ucuza girerdim. neyse 2 yılı 3er 3er ay aldım. 1 yılı 6x2 aldım, her türlü ucuz asıl soru, 3 yıl sonrası için şimdiden kod stacklesek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 valla o zamana kadar upgrade hedesi kalkarsa patlarız yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Puff, 3 aylık denemem vardı. 6 aylık gift card'ı direkt ekleyince deneme süresi yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 apple nerden alıyosun kodları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Hakkaten, bize de soyleyin bizde bosuna para vermeyelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 20 dakika önce, cacodemon dedi ki: Puff, 3 aylık denemem vardı. 6 aylık gift card'ı direkt ekleyince deneme süresi yalan oldu Bende de ayniydi ama ustune ekledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 On 03.11.2021 at 18:33, SamFisher dedi ki: 3 aylık beleş alma yolu, çok kişi biliyordur zaten ama denemek isteyen veya merak eden için gelsin... Su vardi daha dogtusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 xbox ın üzerine 3 yıllık ultimate çektim kafam rahat valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Şuna 6 aylık giftli versiyon için bi tuto yapılsın ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 13 dakika önce, Scalanova dedi ki: Su vardi daha dogtusu.. Bende de aynısı vardı. Şu an aşağıdaki durum mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 hesabında süresi devam eden mevcut game pass olması sorun degil. süresi devam eden ultimate olmaması gerek. max 36 ay xbox live gold yapınca "updrage to xbox game pass ultimate" tuşuna basıp 1 aylık ultimate alıyorsun 45 liraya ve gg. @Seru Başlat menüsündeki microsoft store uygulamasına girip, sağ alt köşedeki hediye tuşuna basıp 6 aylık versiyonu seçerek. orada kendi mail adresini yazıp giftliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Bu acaba ydisindaki uyeliklere de yapialbilen bisy mi yoksa trye mi acimislar adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 bulamadım iş bilgisayarında, eve gidince bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 yakında zam gelir 6 ay/119tl ye elinizi çabuk tutun beyler. benim 3 ay beleş vardı şimdi 6 aylık aldım, aslında bi 6 ay daha almak lazım ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Microsoft store a girip xbox gold diye aratacaksınız çıkan ekranda 'hediye olarak satın al' a basınca (veya benim evdeki bilgisayrda aşağıda hediye kutucuğu var ona basınca) çıkıyor 119.99 xbox live gold seçeneği. Zam mam olacaksa 2022 de çakarlar herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 1 saat önce, cacodemon dedi ki: Bende de aynısı vardı. Şu an aşağıdaki durum mevcut. Ben gold yapmadim.. Direk pc game pass ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 aldim 6 aylik tepede may 24 gosteriyor asagida benim game pass gosteriyordu sansa da yarin cekecekmis, iptal ettim. live gold game pass olarak devam ediyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2021 ben de bastım 3 senelik bakalım ultimate yeni hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 6 ay üstüne ultimate çevirdim ben ama çok bir karım olmadı 27 liraya aylık ultimate almış oldum. cloud gaming daha açık değilmiş TR'ye. 3 yıllık filan alınırsa makul en azından gelecek indirimlerden muaf olunur. Yoksa xboxı olmayan sadece pc gamepass için alan adama über bir faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 zam yaparlarsa pcdeki adama gayet faydalı ki maalesef yapacaklar. veya yeni bir collab yaparlar abonelik zamlanır ea'da olduğu gibi gene sen zamdan muaf olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 14 saat önce, Seru dedi ki: aldim 6 aylik tepede may 24 gosteriyor asagida benim game pass gosteriyordu sansa da yarin cekecekmis, iptal ettim. live gold game pass olarak devam ediyor herhalde. hayır etmiyor. ultimate de almazsan üzerine oyun oynayamazsın yarından itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar