Milamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 bölümün sonu güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 (düzenlendi) spoiler Aralık 5, 2021 dreagloth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 (düzenlendi) Yeni bölüm dün değil miydi, henüz gelmedi mi noldu? edik: Gelmiş ben kör müşüm. Aralık 4, 2021 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Daha önce de dediğim gibi dizi beklediğimden daha iyi ama beklentim düşüktü. Belki ikinci sezon artan bütçeyle daha iyi bir iş ortaya çıkarırlar ama birinci sezon hiç tatmin etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Min i görünce bi abv demedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Izledim simdi son bolumu ve ilk sezon bitti. Notum: Koca bir meh Her bolum belki artik guzellesir diye diye tum sezonu izledim. Son bolumle artik sicip sivamislar diye dusunuyorum. Yayinda ve yapimda emegi gecen herkesin aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbiq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Kitap değişikliklerini görmezden gelsen bile diziden genel olarak kalitesizlik akıyor. Pacing, oyuncu seçimleri, oyunculuk, karakter gelişimi, world building, efektler, kostüm ve mekanlar.. her konuda kötü. Lotr'u keşke başka bir firma çekseydi. Senarist kitapları okumamış o belli bari sektörü takip etseymişte aynı hataları yapmasaymış. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 ok sezon bitti madem yazalım oyuncular kötü ve çirkin. rosamund pike'ı ... dünyası atmosferi kötü, ucuz gözüküyor büyüler dandik karakterleri vs karıştırdıkları değiştiridkleri çok belli senaryo kötü, karakterlerden nefret ediyorsun, şunu zaten hiç anlamam abi başrol olacak adamdan ve sevgilisinden nefret ediyorsam niye izleyeyim, önce bi karakterle bağ kurmam lazım. genel olarka dünyası da böyle çok cinsiyet ayrımcılığı fln üstüne kuruluysa bu arada seri de merak ediyordum bulaşmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 rasomund abla hariç dizide iyi birşey yoktu pek. son bölüm de parça bölüktü. bişeyler oluyo umrunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Amazon ile Netflix'in yapımlarının genel sorunu konu ve içerik iyi olsa bile oyunculuktan patlıyorlar. Oyunculuklar o kadar kötü ki konu arada kaynıyor. Hayalkırıklığı olmasının en büyük sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Senaryo, setting, cgi yeterince iyi olsa oyunculuk da kaynardı arada ama en başta serisine aşık olduğum dizi içine çekmeyi başaramayınca gerisi önemsiz kalıyor. Bu senenin en büyük fail ı oldu bu proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 son bölümde şehrin önündeki duvar :facepalm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Orayı kim yazmışsa zaten bir daha markette kasiyer dahi yapılmaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 dizi'deki genç hatunun burnundaki bene hep gözüm takılıyor, hani beauty mark falan değil, direk bok varmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 o dudak ve burun kombinasyonu zaten bulunduğu her sahnede maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 oh içim rahatladı sorun bende değilmiş bendeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 kötü bayağı ya, hele sonuna doğru tam felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 On 26.12.2021 at 15:16, Milamber dedi ki: ok sezon bitti madem yazalım oyuncular kötü ve çirkin. rosamund pike'ı ... dünyası atmosferi kötü, ucuz gözüküyor büyüler dandik karakterleri vs karıştırdıkları değiştiridkleri çok belli senaryo kötü, karakterlerden nefret ediyorsun, şunu zaten hiç anlamam abi başrol olacak adamdan ve sevgilisinden nefret ediyorsam niye izleyeyim, önce bi karakterle bağ kurmam lazım. genel olarka dünyası da böyle çok cinsiyet ayrımcılığı fln üstüne kuruluysa bu arada seri de merak ediyordum bulaşmam hiç. Seri ile yaptiklari seyin alakasi pek yok. Hic yansitamamislar yani sifir. Spoiler Evet aes sedailer kadin ve dunyada cok buyuk bir etkileri var. Ama bunun gayet guzel bir sebebi var, hatta aslinda zamanla man channelerlarin empowered oldugunu flnda goruyoruz. Dizide oldugu gibi her koy yerinde her dinden dilden renkten insan yok tabiki Pride fln pazarlamaya calismiyor kesinlikle kitaplar O son bolumde gordugunuz gibi 5 kadin toplanip orduyu da duz etmiyor, normalde saldiran ordu baska sekilde yok ediliyor ama tabi oh noes sadece erkek tarafi mi kurtaricak bolumu!! Hayir kadinlar yok etsin bu yenilmesi durdurulmasi imkansiz trolloc ordusunu Tebrik ediyorum fanboyu oldugum serinin dizisini bok gibi bir production ve political correctness icin feda etmisler. Abv amazon. Tek dilegim lotr da su kalitesizlikte olsun lutfen ki biraksinlar bir daha birsey yapmaya calismasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 son kısmı trollemek için söyledim ehehehehe biliyorum öyle olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 19 saat önce, lord_gorthaur dedi ki: dizi'deki genç hatunun burnundaki bene hep gözüm takılıyor, hani beauty mark falan değil, direk bok varmış gibi. hahah bende ona takılıyorum sürekli. Dizi hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Diziyi kötü yapan ergen oyunların da kötülüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Rosamund Pike büyü yaparken falan çok sahte değil mi ya? Sanki böyle gone girlden sonra heri potırda oynadığı için utanmış da istemeye istemeye çekimlere katılmış gibi. Eppek parası bi abi der gibi sallıyor elini kolunu. Efektler trolloclar falan çok çok kötü zaten, viçırın 1. sezonu seviyesinde yapabilselermiş bari en azından. En çok sıkmabaş aes sedaiye güldüm, umarım onu önemli bi karakter yaparlar ilerde de bol bol görürüz böyle beacon of tolerance falan takılır. İkinci olarak da kızıl saçlı çocuğun ilk bölümdeki pull&bear kazağına güldüm. Keşke onu çıkarmayıp tüm maceraya onla katılsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar