Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Evde dura dura sıkıldım iyice, FRP istiyorum. Roll20 deneyimim oldu, öyle tile kullanarak harita ya da dungeon hazırlayamam sanırım ama kalemle de güzelce çizilir. Sonuç olarak, var mı isteyen? Aklımda Savage Worlds ya da 5e oynatmak var. Savage Worlds tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Hazir moduleler var Roll20de, haritalari vs herseyi hazir kasmayip ondan oynatmak en mantiklisi Biz corona basladigindan beri oynuyoruz, cogzel bence discord + roll 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 böyle bişey olursa iştirak edebilirim, özellikle cuma akşamı olursa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 aha ilk kurban gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Cuma akşamı en iyisi olur zaten. 3 ya da 4 oyuncu istiyorum, 2 kişi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Covid sayesinde 15 sene sonra D&D'ye geri dönenlerdenim ben de. Ben hazırda bi oyun (Curse of Strahd) oynuyorum (bitmek üzere) bi tanesinde (custom campaign) de DM'lik yapıyorum Roll20 + Zoom kombosuyla. D&D olursa ben de katılabilirim. Savage Worlds hiç oynamadım, noob kabul ederseniz o da olabilir ama hani konseptini dahi bilmiyorum, ismen duymuşluğum var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 valla savage worlds ben de bilmiyorum sdf ama öğreniriz önemli olan roleplay olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 E iyi, ekip çıkıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Öğrenirsiniz, %90 roleplay oynatıyorum zaten, öyle combat ağırlıklı geçirmem özel zindan, savaş vb. sırası gelmedikçe. Her sezon bir combat olsun isterim ama, bu nedenle de roleplay, boss fight, role play, exploration, role play, boss combat diye geçer. Savage Worlds noob olmanız önemli değil, kuralları karışık değil. Basit epey, yapabileceklerinizi söylerim, öyle ortada bırakmam. İkidir başlatıp yarım kalan öyküm var, bronz çağında geçiyor Anadolu'da (Hitit filan). Onu atarız isterseniz. Büyü yok kararkterlerde ki Savage Worlds buna çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 geçenlerde benim de canım çektiydi frp oynamak. facebook'dan gruplara bakıyordum da hep drakulalı, kurtadamlı RP oynuyorlar oralarda, iyi denk geldi, katılırım ben de oylama yapıyorsak 5e'den yana kullanırım. bayadır oldu 5e oynamayalı salı günü hariç her güne varım ben de, başka sistemlere de karşı çıkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Cuma akşamları 5e oynayabiliriz, sorun yok o açıdan. Bildiğim her sisteme gelirim, yeni sistem öğrenmek olmaz şimdi sadece bir. Bir kişi daha çıksın, haftaya cuma filan başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 hadi çıkar 1 kişi daha annesi babası orklar tarafından vahşice katledilen bir blacksmith yok mu aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 bu arada dünya ne konu ne karakter düşünelim biz arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 bende varım ama unuttum fasülye niyetine yardımcı olursanız katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 D&D bana da daha cazip geliyor. Karakter falan için dünya konsept vb bilgisi alırsak düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 5e isteyen ağırlıktaysa öyle yaparız. Level 5 başlayabiliriz, multiclass başlamayın ama, sonra isteyen gider. Onun dışında biraz değiştirilmiş bir standart array eğlenceli olabilir: 16, 14, 13, 12, 10, 7. Bir özelliğiniz kötü olsun Ravnica'da oynayalım, kitap olarak da Player's Handbook ve Guildmasters' Guide to Ravnica kullanırız. Yok olmasın derseniz Faerun her zaman hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 (düzenlendi) Faerun ve 5e en iyisi bence. Candlekeep maceraları çıktı o denebilir kimse oynamamıştır daha. Mayıs 1, 2021 Remus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Herhalde 20 yildir ferape oynuyorum daha bir kere point buy veya standard stat setiyle char acmamisimdir. Deliganli olan zarini atsin gelenle oynasin hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Valla ben isterim ama su an sehşr dısındayım bayrm sonrası katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Bayram sonrası gelirsin. Hazır campaign oynatmam bu arada. Discord açtım: https://discord.gg/F9bBMDrb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Ben de genel olarak hep zar atmacıyım karakter yaratırken ama DM'in kararına bakar. Hmm Wizard mı Paladin mi yoksa Rogue mu bzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 bu arada en önemli soru. iyi adamlar mıyız kötü adamlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Partiyi topladık, şimdilik yeni oyuncu gerekmiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2021 Curse of Strahd çok güzel, dün Amerikalılarla oynadığımız CoS bitti. 3 ay ara sonra BG:DiA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Bizim Curse of Strahd çığrından çıktı ya. Wereraven'lar çok gıcık olunca grubun Bard'ı cinnet geçirip öldürdü bunları, hikaye yoldan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar