monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 (düzenlendi) Merhabalar, Hollanda'da anlaştığım bir firma benim adıma MVV başvurusu yapıyor fakat sonucunda benim de gidip belgelerimle bir vize başvurusunda bulunmam gerekiyormuş. İstanbuldan çok uzağım ve 3 haftalık kısıtlama geliyor bu başvuruyu fahri konsolosluklarda halledebilir miyim bir bilginiz varsa paylaşır mısınız ? Sadece başvuru kısmını fahri konsoloslukta yapacağım pasaport teslimini İstanbuldan yapacağım Teşekkürler. Nisan 28, 2021 monoscope tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Konsolosluktan aldigin randevuyu gosterirsin, kisitlama etki etmez sana. Diger kismi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Fahri konsoloslukta halledebileceğini sanmıyorum açıkçası ama salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Vize başvurusunu başvuru ofisinden mi bulunman gerekiyor yoksa konsolosluğa belgelerini mi götürmen gerekiyor sadece? Başvuru ofisinden işlem yapman gerekiyorsa zor olabilir, ama diğer türlü yardımcı olurlar muhtemelen. Arayıp sorarsan söylerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Bizim firmadan biri vize için bana danışmıştı , İngiliz vizesi için aracı çalışan kurum yeniden randevu alın diye mesaj atmış kapanma süresince randevusu olanlara . Nasıl alıcağını sormuştu dün. Sisteme girip bakacaktı naptı bilmiyorum ama. Sende bir sor Hollanda konsolosluğunu yada çalıştıkları aracı kurum varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Aynen sordum daha demin istanbul ve ankaradan yapabilirsiniz sadece başvuruyu dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kith87 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 MVV'leri sadece konsolosluk/elçilik verir, aracı kurum ile olmuyor. İkamet ettiğin ile göre hangisi kabul ediyorsa ona gitmen şart. Türk vatandaşlarının MVV konusunda bazı durumlarda ayrıcalığı oluyor yalnız. Hatta çoğu durumda bile diyebiliriz. MVV'yi pas geçme hakkın var mı diye bir araştır IND'nin sitesinde, genelde herşey çok sistemli ve detaylı anlatılmış oluyor, yarım saat 1 saat siteyi kurcalasan mevzuata hakim olursun. Seni işe alan şirket bu hakkın olup olmadığını bilmiyor olabilir doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar