Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Selamlar, Xbox series x aldım yeni, tam hakkını verebilecek ama çok büyük olmayacak 55" bir tv alma niyetindeyim. Haftalardır araştırma yapıyorum son aşamaya geldim ama yorumlarınızı almak istedim. Kafamda 2 model var, biri LG CX55 OLED diğeri Samsung Q95 Onlarca yorum okudum, ortak yönleri fazla teknolojik olarak farklılıkları var, Her ikisinde de ALLM mevcut, 4k 120HZ gaminge uygunlar, birisi malum best black övüntüsünde(LG), diğeri çok parlak LG'de hep çamuru permanent burning olayıyla alakalı atıyorlar, ama okuduğum yazılarda buna farklı periyodik refresh pixel vs mekanizmalarıyla onun olmasını da çok engeller hale gelmiş LG. Samsung'da eksiklik Dolby vision olmaması. Görsellik ve gerçeklik açısından tercihim LG gibi duruyor ama Samsung'un donanım özellikleri ve LG muadiline göre daha üst segmentte kalması da cezbetmiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 O fiyat skalasında ve teknolojide TV alıp pişman olma ihtimali var mı ya? Yani LG alıp gelsen bu ne ya bok gibiymiş samsung alsaydım deniyor mu ya da tam tersi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Permanent burning olayını garanti dışında bıraktığı için LG, 5-6 yıl kullanacağını düşündüğün cihazı kucaklamak gibi bi duruma düşebiliosun Özellikler süper her halukarda tabiiki memnuniyet seviyesini üstte tutmak için hiçbir şeyden kaçınmıyorlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 hacı o riski göze almak istemiyorsan zaten cevap belli aslında. 5-6 yıl gibi görece kısa bir ömür biçtiğin bir tvyi 3 yılda eline alabilme ihtimalin varsa ben olsam düşünmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) 5 senedir LG oled kullaniyorum, burnin yok. // 55eg910V 5600tl'ye almistim, 1080p. eski mesajlarda bir ton bahsettim. Qled alma, "cakma" bir innovasyon. Nisan 21, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 18 dakika önce, Rdoann dedi ki: Permanent burning olayını garanti dışında bıraktığı için LG, 5-6 yıl kullanacağını düşündüğün cihazı kucaklamak gibi bi duruma düşebiliosun Özellikler süper her halukarda tabiiki memnuniyet seviyesini üstte tutmak için hiçbir şeyden kaçınmıyorlar da bu kaniya nasil vardin? qled daha yeni bir teknoloji. Lg'nin kacinci serisi oldu oled artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 q80t kullanıyorum, gayet memnunum. üzmez ama lg daha çok mu memnun eder bilemiyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 15 dakika önce, Goering dedi ki: bu kaniya nasil vardin? qled daha yeni bir teknoloji. Lg'nin kacinci serisi oldu oled artik. Tamamen nette okuduklarımdan korktum aslında direk kanıya varmadım, beni şu anda OLED'e itebilecek her yoruma yapışıcam zaten ben de Oled'e sıcağım. Aradığım şeyler LG'de şu oyuna max performans + filmlerde uygun ayarlarda şu anda bende olan Sony KX serisi 4k tvyi değiştirmemin değdiğini hissetirecek yüksek performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) Oyun performansı konusunda yorum yapamayacağım. Eğer biraz olsun şu anki televizyonunda ışık sızması görüyor ve bundan rahatsız oluyorsan direkt OLED al. Yıl başından bu yana Sony KD-65A8 kullanıyorum, iyi ki almışım. Nisan 21, 2021 cacodemon tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Dinanda oled de qled de yok ve paid video koymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 1 saat önce, Rdoann dedi ki: Tamamen nette okuduklarımdan korktum aslında direk kanıya varmadım, beni şu anda OLED'e itebilecek her yoruma yapışıcam zaten ben de Oled'e sıcağım. Aradığım şeyler LG'de şu oyuna max performans + filmlerde uygun ayarlarda şu anda bende olan Sony KX serisi 4k tvyi değiştirmemin değdiğini hissetirecek yüksek performans benim tv ilk seri, ghosting vs yok oled curve olmasini en iyi kullanan teknoloji, viewing algler ve siyahlar özellikle hz ve fps vs. özel olarak karşılaştır ama PS5 fütur proof baya pahalı olur qled ile ilgili iyi bir şey okumadım, sadece android sanırım OS o iyi ama LG son seriler de software olarak iyi sony oled baya pahalı LGye göre burada, pahalıya satıyor namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Softwaree takılma asla Apple TV veya nvidia Shield tadı vermez (hatta steamlink) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Çok saol makbule geçti, oled seçecem, şu monitörle TV çıksın elden direk alıcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Ben de bunu zamanında araştırmıştım, Oled diye kara araba almıştım, ama hiçbir zaman alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 7 senelik oledle bir kullanım tavsiyesi vereyim diyeceğim de, altyazıların iz bırakması ve ekran ortasının hafif sararması konusunda ne önlem alınabilir bilmiyorum. renkli ve siyah ağırlıklı görüntülerde hissedilmiyor ama beyazlarda hafif görünür. ömrünü dolduruyor da olabilir, yine de memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, Goering dedi ki: Dinanda oled de qled de yok ve paid video koymus 4k LG var abi severek izliyoruz Nisan 21, 2021 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar