Oce4n Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 görsel olarak kaliteli bir son bölümdü. ama çok eksik bırakıldı. sezon final bölümü olduğu söylenmeseydi bu hafta da yeni bölümü bekliyor olacaktım ben. final gibi hissettirmedi.
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 başladı 4. sezon. 3 bölüm çıktı gerisi haftalık
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 (düzenlendi) iyi başladı, thaddeus more like chaddeus amirite. Spoiler yalnız o conq'un oradan kaçacağı belliydi, cecil bayağı ondan beklenmedik bir aptallık yaptı. Mart 19, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 s4 - 5 Spoiler oğlum mark niye boğazını sıkıcam diye ısrar ettin o kadar, onca kere dövüşmeden öğrendiğin bu muydu yani? irongirl dışında dünyadan kimseyi istememeleri garip geldi daha öncesinde hiç tanıtmamışken ama eğlenceli char, sağ kalır umarım.
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Spoiler yani mark ölür veya hastaneye gitmesi gerekir diye beklerken kendi kendine iyileşmesi de meh geldi biraz... ama güzel eğlenceli bölümdü
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 6 Spoiler İşte ağır regenleri var diye kabul ettik artık, güçler biraz garip işliyor bunlarda neyse. Sonda conquest’i bir daha diriltselerdi ama iyi sövecektim. flash gordon’un tabancadan 3-5 daha üretseler hiçbir galaktik savaşa gerek kalmazmış yani adam sololuyor herşeyi. Diğerlerine pek gerek yok yani. oliver da boys’daki the deep çıktı. Bunlar birbirlerinden mi esinleniyor nedir lol.
Öne çıkan mesajlar