Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 sanırım ilk defa biri "Bone" diyince Bonepart'ı kastetmesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 la gidin bulaştırmayın beni böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 13 saat önce, Dynun dedi ki: Sam şikayet ediyor, buna kim izin verdi diyor. sdfafsdasf amerika? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 14 saat önce, Dynun dedi ki: Misinanin diger ucunu göremiyoruz. Çekmeye korkuyorum etini koparicam diye. Sam şikayet ediyor, buna kim izin verdi diyor. Bone öbür ucu aramaya gidiyor. Bone u vuruyorlar. Köşeyi kabadayı misali tipler dönüyor. Axedice benim de tanıdıklarım var diyor. Sam adamlara bir dolu söyleniyor. Ben eyvah diyorum. Hepimizi vuruyorlar aynı ben ama bayağı isabetli aslında rüya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2021 14 saat önce, Dynun dedi ki: Misinanin diger ucunu göremiyoruz. Çekmeye korkuyorum etini koparicam diye. Sam şikayet ediyor, buna kim izin verdi diyor. Bone öbür ucu aramaya gidiyor. Bone u vuruyorlar. Köşeyi kabadayı misali tipler dönüyor. bonecrusher aka sean bean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 18 saat önce, Dynun dedi ki: Sam diyor ki ben elektriği kullanmazken devlete geri satıyorum Ya bu arada tam bi "See that mountain? You can climb it!.." sahnesi değil mi asdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 9 saat önce, Goering dedi ki: bonecrusher aka sean bean ölen ölür, kalan sağlar bizimdir diyeceğim, ama: 23 saat önce, Dynun dedi ki: Ben eyvah diyorum. Hepimizi vuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 12 saat önce, axedice dedi ki: Ya bu arada tam bi "See that mountain? You can climb it!.." sahnesi değil mi asdasad Alıntı Elektrikten anlamadığımdan axedice a bakıyorum. İkna olmadim Sam, ama haklı gibisin diyor. ahah cevâb veremedi anı yaşamışsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar