Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 (düzenlendi) güvenip hep çektiğim bi excel torrenti vardı, birisi aynı isimde başka torrent yapıp koymuş. bakmadan çektim geçtim ve kurdum. bir şeyler kurdu bilgisayara ama tabii ne olduğunu bilmiyorum. bi install yaptı sistem dosyalarına falan. kimbilir ne kurduk artık. mining programı mıdır trojan mıdır. ne yapabilirim ne önerirsiniz? hangi program iyidir bu tarz mevzular için? Ocak 16, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 (düzenlendi) 1- böyle dosyaları "sandboxie" ile aç 2- avast'la veya malwarebytes ile başla rootkit yedin herhalde. 3- bütün şifrelerini değiştir. Ocak 16, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 önemli dosyaları alır formatlardım ben olsam. bir de private trackerlara geçerdim torrentte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 chrome fln sync ettiysen formatla bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Su hayli gecerli ve guncel bir anlatim. Tekrar yazmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 eyvallah buradakilerin hepsini yapıcam bu kadar şeyden kaçamaz heralde kaçabilir mi? olmadı format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Daha da olmazsa salterleri indirir evden cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 asdd o değil de miner falan kurulmuş olabilir mi? bunlar onları da buluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 (düzenlendi) format ce Ocak 16, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 şöyle bişey çıktı restart atınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 format en iyi çözümdür her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 harddiski çöpe at yeni harddisk al. kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 ulan 17 yıl oldu hala öğrenemedin bilgisayar kullanmasını hıyar ağası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 ulan çözümü bile aynı On 27.01.2004 at 22:23, kickass dedi ki: formatla en babası en temiz çözüm[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 İnternet bağlantısını kes önce bi bilgisayarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 (düzenlendi) tiny wall kurabilirsin eger yabanci program varsa somuremez, hangi programin internete erisip erisemeyecegini belirliyorsun firewall ile, ilk basta herseyi blokluyor bu tabi tek tek ayarlamak gerek. eskiden olsa combofix'i indirir ustunden kamyon ile gecerdin virus neyin Ocak 17, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar