Gungor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Apple - MacBook (Retina, 12", Early 2016) TR - Intel Core m3 1.1 GHz Dual-Core, - Intel HD Graphics 515 1536 MB, 2304 x 1440 - 8 GB 1867 MHz LPDDR3 - 251 GB Apple SSD AP0256J - Battery Condition : Normal ( Cycle Count 298 ) Az kullanıldı, daha sonra kutusuna kaldırıldı. Çizik yoktur, tamir görmedi. Kutu içeriği poşetine kadar mevcuttur. Fotoğraflar ilanda görülebilir. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-apple-macbook-retina-12-inch-early-2016-893986963/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) Aaa bunu takip edeyim yav. Bende de aynısının m7'si var apple'ın ürettiği en güzel laptoplardan biri, bakalım 7 bine satılırsa ben de ilana koyarım, çok iyi fiyat. Ocak 13, 2021 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Güzelmiş valla, ALICISINA HAYIRLI OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 fiyati uygunmus. bence en son urettigi guzel laptop late 2013 ama mecbur aliyoruz iste is geregi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 ipad pro ya geçeceğimden satıyorum, excelciden titiz temiz kullanılmış macbook. 4 senelik kullanımla, sağlıklı batarya. motorunda üfürme yok. letgo ölücülerinden kurtaracak yiğit aranıyor. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 bu ölücü değil ki dolandırıcı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 george yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 1 saat önce, roket adam dedi ki: Aaa bunu takip edeyim yav. Bende de aynısının m7'si var apple'ın ürettiği en güzel laptoplardan biri, bakalım 7 bine satılırsa ben de ilana koyarım, çok iyi fiyat. fiyatı 4le 7 arası değişiyor, bakındım biraz. bataryası şişikse, kırığı varsa 5 altı. hamal gibi kullanılanlar da max 6 ya dayanmış. 6ya rahat gider muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 benim kenarda duran bi tane var. bu fiyatlara gidiyosa ram upgrade için bi satıp yenisini bakayım dedim. ama oluşturduğum model 30k oldu tl ne kadar erimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 benden gaza gelip satanlar olursa bi dürüm alırsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 almayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 bu letgo kadar işlevsiz bir şey görmedim. boşu boşuna oyalıyor yamyamlar. halen satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 ben letgoya papağan kafesi koydum, adamlar beni kuş muhabbeti yapmak için aradılar gece yarıları yok kuşunun bilmemneresine bişi olmuş napmak lazımmış allahın belaları hatırladıkça sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Aradılar derken nasıl oluyor ya? Oraya bir ilan koydun zaman o hemen aranabiliyor musun ne saçma işmiş o? Bu arada o saat mesajını atan kişi kesin saatin fiyatını değiştirip değiştirip bütün ilanlara spam yapiyor. Seni bilerek blok yapıyor ki yanlışlıkla senin başka bir ilanını atmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 forum dışı satılmıştır, dolap sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 39 dakika önce, Gungor dedi ki: forum dışı satılmıştır, dolap sağolsun. Kaça sattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 ama saat öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 piyasası 7bin falan değil maalesef, uzun süre 5-6 arası teklif geldi, 5e bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 dolap kiyafet falan satma yeri degil mi? elektronik de mi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 dolap'da artık herşey var, trendyol aldıktan sonra iyice büyüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 6 saat önce, Gungor dedi ki: piyasası 7bin falan değil maalesef, uzun süre 5-6 arası teklif geldi, 5e bıraktım. 5 de düşükmüş ya, canavar gibi laptop bi iPhone 11 parası etmiyor. teşekkürler cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 ya zorlasan 6ya gider, ama 7 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar