Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Hayatimin son yirmi yilinda evimde televizyon olmasa da, taa lise zamaninda evdeki televizyonda hangi kanalin hangi numaraya kayitli oldugunu hatirladim bugun. TRT 1 Star Show ATV Kanal D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 teleon çok iyiydi ilk açıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Kac numaraya kayitliydi televizyonda Teleon? Kimin evine gittiysem, buyuk ihtimalle ilk kayitli kanal TRT 1 mesela. Teleon'u da oyle 10 numaraya mi kaydediyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) teleon bizde sanırım yedinci kanaldı ama neden öyle yaptık hatırlamıyorum. hatta ben yapmış olabilirim, ilk açıldığı gün test yayınını izlemiştim. ilk sıralarda trt’leri kurmuştuk. show tv sekiz sanırım. onuncu star sanırım. Ocak 13, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Ya konuyu okuz gibi acmisim, onu farkettim. Top 5'dan kasit, kumandada hangi numaraya basarsan o kanalin acilmasina gonderme, kalite veya izlenilirlik degil yani. Ben bayagi hafizama kazimisim, 20 sene onceki televizyonda kayitli ilk 5 kanali hatirladim, onlarin sirasi ilk mesajimdaki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 evet ben de öyle yazdım zaten ya, kanal kalitesi zamana göre değişti zaten. rtük gelene kadar da geneli çok daha iyiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Bak mesela ilk 5'i yazdim, Hugo'nun kanali Kanal 6'ymis, onu unuttum. Tabii ki 6. siradaydi. 7'yi hatirlamiyorum, 8'de TGRT vardi ne alakaysa bizde, ama bu dedigim senin Teleon Star'a dondukten sonrasi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 evet kanal 6 aynen altıdaydı, hugo’yu da kaçırmadan izliyordum. çok severdim tolga gariboğlu’nu, güzel sunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) HBB vardi ya efsane. 10. kanaldi bizde. Wizard of Oz'u ilk defa burada seyretmis, cok etkilenmistim. Ocak 13, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) Derail gibi olacak ama sunun uzerine jenerik tanimam. Ocak 13, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 1-Trt1 2-CNNTürk (eskiden trt2) 3-Habertürk (eskiden trt3) 4-NTV 5-Star 6-Show (eskiden kanal 6'ydı. Show 10'daydı. Bizimkiler kanal 6'yı az izliyolar diye showla yer değiştirmişlerdi) 7-Fox(eskiden tgrt) 8-Atv 9-Kanald 10-tv8(eskiden cnbce- ondan da önce teleon) Ben niye bunu hala hatırlıyorum onu merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) daha videoya basmadan hbb jingle yankılandı kafamda artık kaç kere duyduysam lol. akşama doğru da iyiydi. bunu hatırlıyor musunuz? ahah çok iyiydi. vefat etmiş geçen yıl ayşegül atik, huzur içinde uyusun. Ocak 13, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Televizyonun ailecek izlendiği KabloTV'nin olduğu zamanlar şu şekilde gidiyordu: 1) TRT1 2) TRT2 3) TRT3 4) ATV 5) STAR 6) KANAL D 7) SHOW TV Sonrasında ise NTV ile birlikte haber kanalları geliyordu. Digiturk zamanı sıralamalar uçup gitmişti. O değilde hava durumu ve kar tatili haberi görmek için teletext'i açmayan var mıydı? Kar tatili sayesinde evde bütün gün Ultima Online oynayabilsek hayallerinin olduğu güzel günler Şimdi televizyonu nadiren açıyorum. İnternet her anlamda yerini aldı, izlenecek kanal kalmadı bide tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 her evde trt1 in 1 de olmasına ama nadiren izlenmesine kıllığımdan, kendi evimdeki ilk televizyonumda 1 de trt yoktu. gerisini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 cuma akşamları tgrt'de x-files keyfi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 o telegünü ben bayağı gezmiştim ahah, henüz evde pc bile yokken amiga sonrası, internet öncesi vakitler. öğleden sonrası çocuk kuşağına yetişebilmek de bir mücadeleydi, 30dk erkene alınırsa sevdiğim bir seri gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Oglen sonrasi cocuk kusagini hep kacirdim, haftasonlari sabahin korunde kalip izlerdim cizgi filmleri. Hatirladigim kadariyla bizde; 1 - Trt1, 2 - Trt2, 3 - Trt3, 4 - Trt4, 5 - Star 1, 6 - Kanal 6, 7 - HBB(sonra Kanal D), 8 - Show, 9 - HBB, 10 - Teleon diye gidiyordu. Kabloluya gecince, diger kanallar bu siralamanin arkasina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 11 saat önce, Sotto dedi ki: Derail gibi olacak ama sunun uzerine jenerik tanimam. Allah allah gözüme birşey kaçtı galiba, yok ya eski Türkiye'yi hatırlamamla alakası yok. Şarkı: Lee Ritenour & Dave Grusin - San Ysidro Bulabildiğim en temiz kaydı şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 madem eski tv jeneriklerine uzandık, bunu koymadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 8 saat önce, orc_lord dedi ki: Televizyonun ailecek izlendiği KabloTV'nin olduğu zamanlar Bu daha cok kisisel izlemeye gecildigi zaman degil mi? Balkona bi tv, salona bi tv. Anten gitti mertlik bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 4 saat önce, reyou dedi ki: Bu daha cok kisisel izlemeye gecildigi zaman degil mi? Balkona bi tv, salona bi tv. Anten gitti mertlik bitti. Doğru ama gene de hafta sonu veya bazı akşamlar birlikte bişiler izleniyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar