Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 La oğlum karar verin, oyun iyi, mi kötü mü ? Ona göre alacam. Yarınız iyi diyor, yarınız olmamış diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mixed işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 yok oyun kesinlikle fazla early access de. gelecek vadediyor şimdilik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Ben şu an zevkle oynuyorum, ama lag olayı devam tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 reviewlara baktım da hep lag denmiş valla lag falan geçerse bi girerim bakarım ya, tatlı bişeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 ben 200 saat gömdüm devam ediyorum lag olayı kısmen azaldı fakat devam. ama oyun güzel bir anda kendini tüketmiyor. sıkmadı önemli olan tarafı bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar