zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Rust'a yetememek ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Survival oyunlar revaçta, ama hardcore survival beceremeyen tipler için yapılmış bir oyun bu. Raid yapmak için 023947274 saat oynamak gerekiyor küçücük ev için bile, büyük evler zaten hayal raidlemesi falan. Over simplified combatı, salak AI'ları, kaçarken ölmenin imkansız olması falan... Konsol fagler için yapılmış bir şey, controller ile oynayasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 cagrus said: Survival oyunlar revaçta, ama hardcore survival beceremeyen tipler için yapılmış bir oyun bu. Raid yapmak için 023947274 saat oynamak gerekiyor küçücük ev için bile, büyük evler zaten hayal raidlemesi falan. Over simplified combatı, salak AI'ları, kaçarken ölmenin imkansız olması falan... Konsol fagler için yapılmış bir şey, controller ile oynayasın diye. http://i0.wp.com/www.therefinedgeek.com.au/wp-content/uploads/2013/09/Picard-Facepalm.jpg?fit=1200%2C9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Rust gibi zamanı olayı ne belli olmayan oyunu, hiborya çağını güzel bir şekilde işlemiş bir oyunu karsılaştırmışın ya bir şey demiyorum. Hiç bir şey yapma haritayı gez o bile daha iyi rust ile kıyaslarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Ya bana conan'ı savunmayın burada. Rust'ı da Conan'ı da oynadım, conan beceriksizlerin oyunudur. nokta. sayısız bugu exploiti saçmalıkları saymıyorum. Rust'a graphic pack yapsan silahları çıkarsan daha iyi conan exiles olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 conan'a yetememiş gelmiş burada ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Bombilo güldürdün :D Bu vesiliyle söylemiş olayım, oyunu EA'de combatsız versiyonuyla tek haritada oynayıp sevmiş kişiler varsa tekrar yüklemelerini öneririm. Çok efsane bir combat mekaniği olmamakla birlikte, kendinizden level ve gear olarak üstün adamlara karşı bir şans yaratabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Oyuna başlarken tanrı olarak crom mu seçersen sana hiç bi yardımı artısı olmuyor :) Aynı yapmışlar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Koskoca adamlar oyun güzel veya değil diye kavga ediyor lan enfes. İşte paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Rust kitlesi bi acayip ya. Oyun çok tatlı ama hepsi '2k rustem var, mekan ver kapışak'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Beyler sa dedik, cevap vermediniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Combat olayı darksouls ile aynı, tuşların yeri bile tamamen aynı, silaha göre vuruşlar vs. bire bir ondan almışlar. Saf gibi klavyeyle oynyomuşum, combat olunca hemen gamepata geçiyorum artık. Combat baya zevkli, simdi kavradım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 dedicated sunucu actik pati icin isteyen varsa gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 4 gündür kasıyorum valla yerleştim kök saldım burda, sadece uyku ve yemek arası verdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 gelmek isteyen varsa pm atsin ya da server listte pati olarak aratabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Yav bu PvE server'ı yapı ev yaptığın zaman yıkılma süresi ne Ark da mesela taş ev yaptın mı 1 hafta online olmasan bile duruyor bunda olay ne, wiki ye baktım bulamadım yazısını. official PvE server da oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 server ayarina gore degisitor decay olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 building decay time 1.0 İşte o kaç güne denk geliyor hiç bi yerde yazmıyor. 7/24 oyundayım gerçi ama bilmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 server list ekranın bi screenshotını versene sunucun secili iken ona gore yorum yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 [url=https://postimages.org/app] official serverlar her şeyi 1.0 a sabit zaten, bak yine sen bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 en fazla purge'den etkilenirsin diye dusunuyorum? onun disinda binalarin indestructible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 oyun içinden options a girip server bilgilerini daha ayrıntılı görüyosun orda yazıyor 'building decay time' diye var yani bir süresi en az 1 haftadır zaten ben daha fazladır diye düşünüyorum bunda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mitra ya tapıyorum şimdilik iş görüyor iyleştirme falan, bi ara bunu şutlayıp Ymir e geçecem son seviye olunca altar, şekil bi balta veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Benim iki tane evim var, birini terkedeli bir haftadan fazla olmuştu, kapısı yoktu. Sanırım onları başka player olarak yıkabilirsin gibime geliyor, dismantle ederek. Serverdakilerinden rica ettim ama gelen olmadı. En azından menü rengi daha değişikti ondan sanırım dismantle edilebilir gibi düşündüm. Ben bu arada 9 da oynuyorum varsa birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 öyle olmaz oyuna girdiğin için süreyi sıfırlamış oluyosun, hiç o server'a girmiycen online olmayacaksın orda uzun süre o zaman yıkılır. Ark da o olayı geliştirmişlerdi, mesela iki uzak noktada evin var birine hiç uğramıyosun o bölgeye girmiyosun yani online olsan bile o uzaktaki hiç uğrmadığım ev yıkılıyordu. Bunda tam bilgi yok işte tam olarak nasıl hemen hemen aynıdır ama. Tabi PvP sunucularında durum farklı, orda birbirine saldırıp yapıları yıkabildiğin için böyle şeyler hiç koymuyorlar. Neyse oyun 10 numara olmuş ama çok hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar