Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Şimdi arkadaşlar size bir hikayemi anlatcam benim sevgilim geçmişte çok travmalar yaşadı okb'si,değişken ruh halleri var ve aşırı karamsar her olayda kötü olasılıkları düşünüyor.İnsanlardan nefret ediyor inancı güveni kalmamış kimseye, annesinin sevgisinden bile şüphe ediyor o kadar yani.Özgüven eksikliği de var kimseye sorun olmamak için tüm dertlerini içine atıyor dışarı karşı yeni bir kişilik oluşturup sert bir duvar çekmiş.Ben bu duvarları aşabildim bazen çok da iyiyiz,karamsar hale düşünce mesela sevgimi sahte görünce sakince anlatıyorum onu neden sevdiğimi onla beraber düşünüyoruz tüm kötü ihtimalleri bazı ihtimalleri eleyebiliyorum.Gün geçtikce bana daha çok bağlandı ve kaybetme korkusu git gide arttı artık öyle kolayca sakinleştiremiyorum."Neden bu kadar çok güveniyorsun demeyin çok patavatsız ve dürüst olduğu için güvenimi kolaylıkla kazandı"Şimdi yalnız olmak istiyor onu yeterince anlamadığımı eğer yanımdaykende yalnız olcaksa hep yalnız olmayı tercih etceğini söyledi.Bende sen yalnız olmak istediğin için yalnız kalıyorsun dedim ilk başta buna itiraz etsede sonra kabul etti yalnız kalmak istiyorum diyor ama gene bende biraz kafa dinlesin diye yalnız bıraktım.Ayrıl diye tavsiye vermeyin ayrılık dışında tüm tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Ayril kardeşim hiç ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Az önce, Valvyn dedi ki: Ayril kardeşim hiç ugrasma. O sınırı geçtim düzeltme ihtimalim hiç yoksa ayrılırım ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 olm salak mısın dünyada milyonlarca insan var ve bunların içinde birçoğu çokgüzel düzgün insanlar, sen gitmiş sağı solubelli olmayan saçmasapan birine denk gelmişsin, neden o insanla vaktini harcayasın ki, prim verme ve başka insanlarla denemeye devam et. çok iyi anlaşabileceğinbir sürü çok güzel insanlar olduğu unutma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 1 dakika önce, Fistan dedi ki: olm salak mısın dünyada milyonlarca insan var ve bunların içinde birçoğu çokgüzel düzgün insanlar, sen gitmiş sağı solubelli olmayan saçmasapan birine denk gelmişsin, neden o insanla vaktini harcayasın ki, prim verme ve başka insanlarla denemeye devam et. çok iyi anlaşabileceğinbir sürü çok güzel insanlar olduğu unutma . o insanlara daha rast gelmedim o hariç gördüğüm bütün insanlar kendi çıkarlarını düşünüyorlar seni severken bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 1 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: yaş kaç? 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 denk gelirsin bi ara daha çok gençsin bunlar kafaya takılacak şeyler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 (düzenlendi) Ayrıl geç. 10 sene sonra ben ne yapmışım ne boş işlermiş diyeceksin. Bu yaşta sevgi vs aşk şudur budur olmaz. Zamanını çarçur edersin bu yaşta. Kasım 23, 2020 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Şimdilik yalnız bırakım o zaman kendi haline bırakım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Fistan'ı dinle doğru söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Evet gencim bana bunlar ulaşılmaz geliyor çok mu fedakarlık ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 sen gec icerde bi osbir cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Ben demiseksüelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 O zaman daha mantıklı davrancam kör olmayacam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Valvyn dedi ki: Ayril kardeşim hiç ugrasma. 1 kere yakalanacaksin boyle bir tipe, sonra akillaniyorsun. boyle bir sey yasamayanlar da cocuk kaliyor hep, 16 yasindaki kardesim o kiz hayatini mikileyecek ve kabuk degisimi gibi bu aci seni olgunlastiracak. Kasım 23, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Ekleri senin yerine ayırıyorum ve cevap veriyorum, evet sen de seksüelsin! Geyik bi yana, yaşa öylesine cevap verdiysen de gerçekten cevap verdiysen de, önce kendisi mutlu olmayı reddeden birisiyle bir ilişki, ilişki değil eziyet olur. Yalnız kalın daha iyi, belki o da kendisine vakit ayırarak doğru bir cevap bulur, iyilik yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Ben fedakar aptalım ama karekterim böyle 2 dakika önce, sardalya dedi ki: 1 kere yakalanacaksin boyle bir tipe, sonra akillaniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lunam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Evet kendi ile başbaşa kalsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Yalnız kalmak istemesi sanadır onun. Yalnız kalmak istemeyeceği biri çıkınca karşısına gider o karamsar halleri. Sal gitsin boşver. Kendi hayatına odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 vay be 16 sene falan önce 16 yaşındaydık pii. hiç bişi yapma boşver, bırak akışına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Lunam dedi ki: 16 git python öğren sonra da machine learning kasmaya başla. 5 sene sonra 15k bağlarsın. bunun dolar mı tl mı olduğu sana bağlı. 16 yaşında hiç bi kızın sana gelecekte faydası olmayacak. Kasım 23, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Ayrıl, yenilerine bakarsın. Psikolog musun milleti düzelteceksin. Gitsin terapiye, iyileşirse tekrar düşünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Vay be şu Pandemi döneminde hala Pandemi öncesiymiş gibi yaşayan insanlar var helal olsun çıkar bütün travmanın tadını. Şu devirde böyle travmalar kolay bulunmuyor bence değerini bil kolay kolay elinden bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar