Loex Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 (düzenlendi) Yüksek çözünürlük taşınabilir çok tatlı hafif bir alet. Ekranı vs güzel dinlerim diye aldım. Bir sürü gb müzik indirdim (boyutlar çok fazla oluyor hi fi müziklerin flac dı sanırım dosya uzantısıda) maksimum 7 8 saat oda bluetooth ile kullandım yani kulaklık bile takılmadı. Renk: Kırmızı Orjinal kutusu vs kılıfı ile 1000 TL düşünüyorum. İstanbul içi gelip ofiste referans hoparlörü ile deneyip öyle alabilirsiniz. aleti anlatan link Monitör ile takas olabilir. Kasım 16, 2020 Loex tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 yok mu müzikçoksever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Düşündüm ben ama dışarda kablolu kulaklık pek kullanmadığımdan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Alet güzel de kaç kişinin hires dijital müzik arşivi var ki? Ya da kaç kişi CD arşivindn kendi ripliyo, sacd hiç demiyorum bile. Az kişiye hitab ettiği için de pahalı cihaz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Tidal ve Deezer HiFi var artık onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 internetten bulunuyor ya torrent falan flac uzantılı oluyor. Hakkaten bide iyi kulaklık varsa içinde hissediyosun müziği 1 saat önce, GERGE dedi ki: Düşündüm ben ama dışarda kablolu kulaklık pek kullanmadığımdan vazgeçtim. kablosuz kulaklık bağlanıyodur çünkü ben hep bluetooth üstünden dinledim referans hoparlörümle bağlayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 https://www.head-fi.org/showcase/hiby-r3-pro.24044/ burada baya incelemişler. Alacaksan bi kulaklık bulup denerim bağlanıyor mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Bu dediğin çok saçma ama, bluetooth takmanın bir anlamı yok. Bluetooth dijital çalışıyor, yani içinde kendi DAC'ı, amfisi var. Bluetooth ise alet doğrudan Tidal'dan filan aldığı sinyali iletir, sesi herhangi bir etkisi olmaz. Bluetooth ile kullanıyorsan tamamen gereksiz bir masraf maalesef. Sen hep bluetooth ile kullandıysan cihazın kendi DAC'ını, amfisini kullanmamışsın, aptX destekleyen her kaynaktan aynı performansı alman gerek, gerisi tam placebo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Aynen kablolu kulaklık gerek. Evde bookshelf hoparlörlerle iyi müzik dinlemek için mantıklı olabilir belki ama onun için de bilgisayar falan var. Bu tarz ürünler ömürlerinin sonunda sanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 2 saat önce, GERGE dedi ki: Tidal ve Deezer HiFi var artık onun için. tidal falan da var aletde access to Tidal and Qobuz streaming, full MQA decoding, sound quality, compact size, battery life, two-way Bluetooth w/LDAC, balanced output. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Biri alsın şunu. Almamak için kendimi zor tutuyorum. Çünkü alırsam bir de kulaklık masrafı çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Köpeğim hastalandı veteriner 1500 TL iteledi, hiç masrafa giresim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 tanıdık baya iyi veteriner var istersen beylikdüzünde indirim yaptırtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 19 saat önce, Loex dedi ki: tidal falan da var aletde access to Tidal and Qobuz streaming, full MQA decoding, sound quality, compact size, battery life, two-way Bluetooth w/LDAC, balanced output. Tamam kesin vardır zaten de internete nasıl bağlanıyor bu alet o sorun? Yolda telefondan hotspot açıp, ona bağlaycaksın falan, yanılıyo muyum? Pek mobil olmuyo öyle de o yüzden dedim, ancak arşivi olanın işine yarar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Tidal zaten sınırsız mobil internet yoksa online kullanılacak bir oluşum değil dışarda. Dakikada 10mb kadar harcıyor Tidal, kota dayanmaz. Tidal'dan indireceksin şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Spofify gibi offline çalışıyor mu tidal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Evet. Sınırsız benim mobil hat, ondan performansını pek test etmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 (düzenlendi) 3 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Spofify gibi offline çalışıyor mu tidal? ben hiç bilmiyorum tidali ve türevlerini sadece müzik atıp dinledim. Kulaklık takılmadı demiştim ama bose quiet comfort 25 ile dinledim bugün biraz baya farketti bluetootha göre Kasım 27, 2020 Loex tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Biraz ballta gibi olcak ama söylemem lazım. Tidal ve spotify offline desteklemiyor bu modeller. Android olmadığı için müzik şirketleri dolayısıyla tidal izin vermiyor dosyalar deşifre edilebilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 neyse zaten tidal tr de banlanmış bi yarım saat önce. vpn ile açıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Bende açılıyor. DoH kullanıyorum. Kapanmazsa iptal etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 (düzenlendi) lulz niye yasaklandı, rtük lisans bilmemne olayı mı Kasım 27, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 (düzenlendi) telefonda bilgisayarda açamayınca arattım şunu buldum. https://www.reddit.com/r/TIdaL/comments/k23mrp/tidal_has_been_banned_in_turkey/ açıklama da gelmiş https://www.rtuk.gov.tr/haberler/3787/8458/basin-aciklamasi.html Kasım 27, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Deezer lisans aldı bu arada, hifi orada da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 (düzenlendi) alın işte aleti mis güzel bi monitörle takas olur bu arada Kasım 28, 2020 Loex tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar