Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Kanun farklı, sözleşme farklı. Apple özel olarak yasaklayabilir. Bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 fırlama çalışmıyorki zaten abi sürekli abi bak böyle bişi yaptım nası olmuş diye oyun yolluyo bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 bide amacım çocuğu yetiştirmek ucuz eleman olarak düşünmedim hiç eminim istediklerimi bi tane hintli freelancer.com dan yarı fiyatına yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 yapar yapar sonra uğraş maintain ederken. private int kumar1; private String kumar2; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Apple ne alaka ? b2b olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Ben hic iki korili tavuk fiyatina app yaptirip kose olan gormedim. Goren varsa da bilelim biz de yaptirak fikirlerimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 fikrine güveniyorsan fiyatı çok dert etmemen gerekir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Marketing bütçesi olmayan oyun tutar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 tutmaz bence büyük firmalar potansiyeli görüp çalar. basar 1milyon dolar reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 flappy bird'ü hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 o adam ios store storlamasini “hacklemisti” random olacak is degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 aynen o yüzden yasakladılar belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Selam. Unity ile takıldığım birşey var tam çözümünü bulamadım. bir canvas içinde 2 panel, herbir panelde de 2-3 tane button var. bunlardan sadece birini selected yapabiliyorum. sanıyorum event sistemiyle alakalı ama tam anlayamadım. önerisi çözümü olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 40 dakika önce, behran dedi ki: Selam. Unity ile takıldığım birşey var tam çözümünü bulamadım. bir canvas içinde 2 panel, herbir panelde de 2-3 tane button var. bunlardan sadece birini selected yapabiliyorum. sanıyorum event sistemiyle alakalı ama tam anlayamadım. önerisi çözümü olan varmı? başka bir şekilde hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) Oyunlarda mainstream olmus youtube videolarindaki sesleri kullanabiliyor muyuz? mesela ben be oyun yapiyom, boss karakter var asagidaki gibi, ellerini havaya kaldirip laiklik elden gidiyahh diyip, muritlerini saliyor, sende onlarla dovusuyosun fln. bu dayi olmasa da benzer karakter olusturup, sesini kullansak sorun oluyo mu? bunun gibi mesela ucan sabri fln da ayni sekilde asdf Ocak 2, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 android cihazlarda trump kim jong putin felan seçebildiğin bir oyunun reklamları dönüyordu bi ara. bazıları da trump'ı oynadığımız saçma sapan oyunlar yapmıştı. ülkeden ülkeye değişebilen yasalar ile alakalı olabilir. yoksa bildiğim kadarıyla copyright hede hödö yüzünden yakalanınca çat diye indirebilirler her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar