Harvey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 18 dakika önce, Cokomantis dedi ki: bişey sorucam, niye reroll'luyorsunuz? hani istediğim char gelmedi kabul edilebilir de "x char'ı 5 düşüremedim bi türlü, hep 4 geldi =((" biraz şey değil mi? 1.1 yani 2 hafta sonra gelecek patch de şuan verdiği hediyeler kalkacak kalkmadan herkes düzgün karakterlerle başlayıp currency leri biriktirip 1.1 patch inde gelecek bannerlara basıcak oyüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 38 dakika önce, Cokomantis dedi ki: bişey sorucam, niye reroll'luyorsunuz? hani istediğim char gelmedi kabul edilebilir de "x char'ı 5 düşüremedim bi türlü, hep 4 geldi =((" biraz şey değil mi? yok zaten belli bir char ya 4 ya 5, hem 4 hem 5 olamıyor aynı char. da bu kadar kötü ratelerde 5 düşürmeyi reroll veya başka şekilde ummak 20-30 drawla pek mümkün değil. uzun vadeli biriktirmek lazım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 36 dakika önce, Sam dedi ki: yok zaten belli bir char ya 4 ya 5, hem 4 hem 5 olamıyor aynı char. ha ok, bilmiyordum bunu. wayfuculuk yani ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 valla ben adam gibi bir 5 çıkana kadar rerollayayımda öyle başlayayım dedim. 1 tane çıktı o da venti. Sonra devam dedim. İleride hiç olmazsa 1 tane 5 charım oldu işte. Yanlız bayağı sağlam yapıştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 reroll yapmıycam yapmıycam dedim 3. reroll umda tek bannerdan hem keqing hem venti çıktı 3k gem duruyor kenarda şuan keqing venti chongyun lisa yaptım ekibi yardırmaya başlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Ben hiç sonraki bannerı düşünmüyorum valla. Zaten bu bannerda ratei yükseltilen 4* ler de iyi karakterler. Conatellationlarında çok iyi support skilleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 alman prensesi ssr kalitesinde, yanına bir de fire koyunca uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Liyue çok güzel olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Anemo Sigil leri de harcayın, diğer region da geo sigil ile alınıyor itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 2 saat önce, dreagloth dedi ki: Liyue çok güzel olmuş bu arada Sanat yönetimi bayağı başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 6 saat önce, HarveyQuinn dedi ki: reroll yapmıycam yapmıycam dedim 3. reroll umda tek bannerdan hem keqing hem venti çıktı 3k gem duruyor kenarda şuan keqing venti chongyun lisa yaptım ekibi yardırmaya başlayayım vay ballı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Yeni redeem code: GENSHIN1006U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 30 primo pdt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Sattım hesabı 350 liraya. Ty genshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 16 dakika önce, HarveyQuinn dedi ki: Sattım hesabı 350 liraya. Ty genshin. haha free account u bal ile satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Qiqi de çıkarsa benim takım tamam olacak 4 kişi 5* asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 23 dakika önce, Darksun dedi ki: haha free account u bal ile satmak Şimdi reroll lamaya devam edicem bi diluc ve venti düşürsem yeter oynarım o hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Arkadaşım yeni başladı oyuna adamın daha ilk wishinde qiqi ve venti çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 5 star çıktı diye sevindim bir baktım mızrakmış heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Bazı OST ler çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 11 saat önce, Darksun dedi ki: 5 star çıktı diye sevindim bir baktım mızrakmış heuahe xinlinge silah işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 7 tane Fischl çıktı inanılmaz, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 fişıl güçlü karakter, biraz fazla çıkmış ama olsun talentlarını açabilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Dps olarak da keqing çıkarsa yardırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar