Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 2 saat önce, Darksun dedi ki: Oyun dışı event yapmışlar geyik, ama rewardlarıda var. https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20210122-slime/index.html?utm_source=hoyolab site yüklenmiyor anemo slime sürekli zıplıyor ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Bunlar da çok pinti ya. 4x30 primogem veriyor event. 1 wish bile değil. Kamyonla para kaldırdınız zaten, açın biraz kesenin ağzını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Yani primogem olarak evet, o kadar uğraşıp şunu hazırlıyorsun sonra pinti takılıyorsun ilginç yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 jsSK8n23jzR dU2mhjQL1ZT nBEm3myAL2b her biri 100 primogem veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 (düzenlendi) https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/l2m6il/genshin_impact_update_13_thread/?limit=500 1.3 detayları. 3 Şubat'ta Xiao, 17'sinde Keqing gelecek bannerlarda. Keqing'e çok şaşırdım ve çok sevindim reroll atıp da tek çıkaramadığım karakterdi. Ocak 22, 2021 Qali tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 (düzenlendi) haha bende vardı ya neyse pas geçebileceğimiz banner iyidir . Silah milah bakarım. hehe beleş 4* Ocak 22, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 şu hypostatis eventiine carrylesin biriniz beni yetemedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Valla ben 4 karakterle sinir harbi yaparak yetebildim , carrylemek zorda 4 kişi olabileceksek herhalde yamulturuz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 uid 701395083 "ganyu yiter, incisi ker" derseniz patiden olduğunuzu anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Spiral Abyss 11'i kesebilen var mı? Ice charsız bi yol bulmam lazım (Ganyu yok, ice char olarak Diona, Chongyun, Kaeya var ama onları da tırt oldukları için levellamadım. Artifactler filan da kötü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Kaeya tırt değil, hem support hem dps olarak kullanılıyor, çok underrated bir karakter. 4x blizzard ve cryo cup kullanabilirsin, yanına da Chongyun verirsen üstünde hiç birşey olmasa bile sürekli cryo vurdurtur. Bide hydro bi karakter kullan yanlarına Barb, Xinq, Mona freeze için. Hatta Xinq varsa yaratıkları hareket ettirmiyorsun nerdeyse fight boyu. Kaeya ile uğraşmam diyorsan diğer karakterlerini, artifactlarını, kullandığın takımı vs. yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Fischl Main, tek A6 charım. Chivalry/Gladiator set, en iyi dpsim bu (Physical) Ardından A5: Venti, Diluc, Tartaglia, Ningguang, Xiangling geliyor, hepsinde 4pc element setleri var Ningguang hariç (Archaic/Noblesse). Statlarını tam oturtamamış olsam da en sık kullandığım diğer charlar. Barbara, Diona, Bennett, Xinyan, Noelle sadece heal/shield/buff vs. için kullandığım charlar. Barbara A4, artifactları da iyi sayılır, onun haricindekilerin artifactları kötü, ayrıca pek levellamadım A3 çoğu. Bunlar haricinde 5* Keqing, Albedo var ama henüz ascendlemeye/set dizmeye fırsatım olmadı resinlerin tamamı diğer charlar için artifact dungeonlara gidiyor şu sıralar. Beidou hariç diğer 4*lar var ama onların levelları iyice düşük. Sadece ascension reward fate'leri alabilmek için A1-A3 arasında levelladım. Floor 11'de kullandığım (kullanmaya çalıştığım) takım: Chamber 1: Fischl, Diluc, Diona, Venti. Venti CC için ama efektifliği çok düşük bu kısımda, Area debuffı energy yediği için elemental burst kullanmak zor. Diona shieldla clearlıyorum anca öyle. Tabi barın dolmasını çok geciktiriyor. Diluc AoE, Fischl single target dps. Chamber 2: Ningguang, Xinyan, Barbara, Bennett Çünkü geriye bunlar kaldı:p Xinyan yine shieldla clear için. Barbara heal. Bennett Buff/Heal. Ningguang dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Venti'nin aslında energysini yüksek tutabilirsin her E geldiğinde basıp energy particlerların karaktere gelmesini bekleyerek, bide ER artifact veya silah kullanırsan(favonius gibi), yani şöyle %180 üzeri ER olursa muhtemel burst kullanımında sıkıntı yaşamazsın. 11-2'de takıldığını varsayıyorum, Envi'nin şu videosunu izlemeni öneririm https://www.youtube.com/watch?v=GaHlqCztyv0&feature=youtu.be Mesela 11-2 ilk katta sadece ilk pyro sıkan okçu hilichurlu öldürüp diğer okçulara dokunmuyorsun çünkü seni target alıyorlar ortadaki şey yerine, bunun gibi birkaç yaratıkların AI ile ilgili tip veriyor videoda. Birde gene 11-2 için, Diluc'da yeterince gear varsa; Fischl ve Diona'yı, Ning ve Barb ile değiştirmeni öneririm. Diluc'un burstü yaratıkları ittiği için ilk katta çok iş yapıyor, yanında Venti var zaten energy dolmasına dikkat edersen rahat geçirirsin orayı, arada Ning geçip burst kullanırsın. İkinci katta cc eksikliğinden zorlanabilirsin ama Xinyan/Bennett ve Fischl ile arada overload patlatıp yaratıkları ccleyebilirsin, Cicin Mage'i olabildiğince hızlı öldürmen lazım zaten. Ondan sonraki gelen yaratıklarda da Fatui Assassin ve kürekli dayıyı es geçip diğer 2 sini hızlı öldürebilirsen, diğer 2'si pek bişey yapmıyor zaten defans şeyine, kürekli dayı hiç vurmuyor fatui de senin üzerine kalıyor zaten. Fischl ile rahat öldürürsün onu. Tartaglia'da item varsa sağlam vuracak kadar, gene bu ikinci katta şu şekilde bişey yapabilirsin; yanına Kaeya, Diona ve Xinq verip (levellı ve itemli olmaları gerekmiyor sadece ölmeseler yeter) yaratıkları olabildiğince freezede tutabilirsin. Mesela Childe E açmadan Kaeya Q bassan, Childe ile vurduğun her vuruş freeze yapar yaratıkları, Childe'dan çıkınca Diona E/Q ve Xinq E/Q basıp tekrar Childe geçip bowla gene freezede tutabilirsin yaratıkları. Mesela benim eski takımım Kaeya/Xinq/Chong'du bu kat için. Eh meh gear olmasına rağmen karakterlerde, nerdeyse sürekli freezede tutabildiğim için yaratıkları sıkıntı olmuyordu. Bide genel olarak Diluc'un yanına Xinq vermeni öneririm eğer materyal/exp book vs. ayırabilirsen ona, Diluc'un en iyi supportu. Kaeya da iyi mesela o konuda ama Xinq kadar absürd supportlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 diluc yanına bennet daha iyi gitmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 O videoyu biliyorum da yetemedim ya. Melee mobları peşime takıyorum archerı kesmeye gidiyorum, melee moblar de-aggro oluyor tekrar saldırıyorlar taşa. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Ganyu gel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 heh amma tanıdık karakteri seslendiren varmış ya dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Reis geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Kirito sesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 (düzenlendi) fak. C2'de 1* almaya mı çalışsam, C3'te 3* mı emin değilim. C3 3* daha kolay sanki (ama dps checki geçecek kadar güçlü charım yok) Şunu geçebilsem F12 daha kolay diyorlar. Ulti debuffı yok, Cryo charı olmayanların ezik kalması yok filan, genel olarak çok daha rahat. Ocak 27, 2021 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Floor 12 kolay baya aynen mekanik olarak, önceki F12'den çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Evet F11 C2'yi ucu ucuna geçtim, F12 faceroll, 3*+2*+1* ile geçtim. İlk denemede diyemiyorum assassinler Ningguang'ı öldürdükçe abandon->rerun yapmam gerekti. Ama arada guide bakayım, şu floora şu setupı yapayım buna şöyle değiştireyim filan demeden çatır çatır kesiliyor (sadece ne moblar geliyor ona baktım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Fotoğraf eventı için şunların resmini çekin; Windwheel Asteer (Statue of Seven'ın dibinde var) Jueyun Chilli (Qince Village'ın etrafında 3 tane falan var) Silk Flower (Wangshu Inn altında veya Liyue şehrin üst kısımlarında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Bu sefer kesenin ağzını açacaklar galiba, patch notes'ta bayağı bir event ve reward sıralamışlar. Welfare 4* da verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar