Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Esimle birlikte oynuyoruz, yeni contentle gelen standart wishleri bi gomelim dedik, bana Razor ve Sucrose cikti, ona ust uste 2 defa Amber cikti kiz reroll’un esiginde sdhfhgsgdh Ben bu event banner’indakilere hic isinamadim ama ya, intertwined fate’leri biriktirsem daha iyi su an. Hem zaten Jean var takimda, Barbara desen yedek kulubesinde, Bennett altyapida yetistirin beni diye bagiriyo falan, neyleyeyim baska supportu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Yeni redeem code: GSIMPTQ125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 şu yeni karakter lvllamaktan gelen ödül fatelerle banner a rolladım sonra bu yeni banner a rolladım heh bu bannerla işim bitti Ganyu ya bakarım artık! Şaka maka 4* sadece sucrose kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 amber gelince direk mutsuzluk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 (düzenlendi) Event Phase 2 bayağı iyi olmuş, farmlanası matlar var 6şar tane weapon ascend itemı, xp itemları filan. Pek te zor değil. Leyline farmlatıyor, shop geçen seferki kadar dolu değil ama hiç resin harcatmıyor. Event için 16 tane yapmak lazım, shopu tamamen bitirmek için fazladan 4-5 tane daha sanırım. Aralık 25, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Resin istemiyorsa çok güzelmiş. Diğer adımlar isteyecek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 İstemez muhtemel öyle demişlerdi, önceki event kadar bol vermiyorlar zaten ödülleri resin istemiyor diye muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 bu puzzledan bu da quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 ağaçı 9 yapınca da catalyst veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 (düzenlendi) chuunibyou prenses c6 oldu diluc c1 oldu crafted 2h ref5 oldu bu ne güzel event yahu Aralık 27, 2020 Kaede tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Event resin istemiyor diye herkes mutlu heralde kimse yazmıyor buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 böyle eventleri seviyorum ya devam etsinler gayet güzel :D. Bundan öncekiler gliding fena değildi ama food delivery tam işkenceydi , kodladıkları zamana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 on numara event ya bennett da çıktı mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Fish C6 oldu, Albedo yok hala ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 başıma bişey gelmeyecekse ben oyunu çok beğendim yaw. son gelen event mekanı dağ çok iyiydi. gaza gelip verdiği swordu lvl 80 bile yaptım. keqing aslında böyle olabilir demosu oldu, sürekli crit ve kocaman sayılar. boreas keqing talent için gerekli şeyi düşürmediği ve son bulduğum gladiator geo dmg artifact'i sayesinde ningguang keqing den daha fazla vurur hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Phase 3 bayağı challenging olmuş. Önceki kısımlar faceroll kesiliyordu, P3te boss koymuşlar, Cryo Regisvine on Steroids, bayağı zorladı. coop yapılabiliyor ama hemen yatan kişilere denk gelirseniz solodan daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Aynen diluc öldü bende keqing kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 (düzenlendi) o kılıcı kullanabilen daha rahat alıyor sanırım, şu kristali kırıp kubbenin içine girme kısmı çok berbat resmen vakit yok. Solo %50 alıyorum sabırsızlıktan gidip o hedelere saklanmak zor geliyor heuae. Aralık 31, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 adam yatıyor. cryovine ulti açmış içeri giriyor. goto satır 1 millet alışmış beyin kullanmadan oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 keginq tam hazır değil biraz daha uğraşsam hemen yaracak boss u :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 solo oynuyorsanız takıma bi tane cyro koyun boss ulti atınca o karaktere geçin vurmuyor boss. dipte köşede saklanmaktan kurtulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 23 dakika önce, LethE dedi ki: vuruyo bizim takıma 2 kere qiqi geldi adam hiç bi shield ın içine girmeden canı gitmeden sürekli ortada geziyordu. oyuna geldik desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar