Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 4 saat olmuş yazalı, ninjalamıştır bir kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 zhongli de çıktı @Darksuninanılmaz bi şansım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 ulannn sana uzaklaştırma veriyorum bir süre kendine gelmeden geri dönme. Ben geçen gün wishleri saydım işte Venti yi alana kadar account rolladım zaten. +68 ile Jean (childeyi almaya uğraşıyordum halbuki) +74 ile Childe çıktı anca. Sen leblebi gibi 5* alıyorsun bu nasıl iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Geo Daddy düşüremedim, 2 Razor 2 Xinyan 1 Barbara geldi. Pity countera az kalmıştır ama herhalde, sayısından tam emin değilim ama gem biriktikçe gömerim bu bannera. Xinyan bayağı iyi gibi gözüküyor yalnız, Diluc düşüremediğime pişman etmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 ben bu yeni grubtan bişey istemiyordum o yüzden gündüz bitirdim ne kadar wish varsa belki ning gelir diye. 1 childe 1 bennet 2 de şu kedi bücür geldi. ning c4de kaldı. childe 2. main olacak ama lvl 1 daha, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 (düzenlendi) Hepsini denedim Xinyan hoş evet, Zhong da iyi görünüyor ama millet test etsin bakalım acelemiz yok Karakter çıksa bile resource yok bende de, xp hedeleri ve boss farm lazım. Mora 5m ye geldi en azından o sorunum yok. Aralık 1, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Zhongli'yi gömüyorlar Çine çıktığından beri Güçsüz denmiş genel olarak. Birkaç gün vermek lazım adam akıllı görüşler için millet bi soğusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 24. pullda çıktı bakalım denesinler buildleri neler çıkacak ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Zhongli'nin nuke skilli çok iyi. 12 sn cooldown, 40 Energy (bayağı spamlenebiliyor demek oluyor bu). Geo pilları da bayağı iyi. Main dps/carry olarak zayıfmış bir tek, Xiangling kullanın daha iyi diyorlar (ya da daha iyisi, Xiao'yu bekleyin). En iyi yanı build için çok kısıtlı godroll a ihtiyaç duymuyor ATK CritRate CritDMG filan. HP% te çok işine yarıyor(meteor dmg HP ile scale oluyor 33%), Energy Recharge da (cooldown kısa olduğu için ne kadar hızlı energy recharge o kadar çok meteor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 şu physical dps buildi güzel gibi baya. crescent pike zaten kırık silah hele bi de refinelarsanız baya iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 2 pillar aynı anda kullanabiliyorsunuz o da iyiymiş , şimdi storyline ı bitirdim hiç fena değildi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 2. pillar C1 ile geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 5 saat önce, Arnis dedi ki: 2. pillar C1 ile geliyor sanırım. E nin cooldown i 4sn attigij stone 20sn kalıyor yerde oyuzden 2 tane kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 yeni eleman gelsin diye pity timer'a 30 küsür kala açayım dedim. diluc cons 1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Jinx'in Xinyan/Zhongli test streamine biraz baktım. Xinyan'ın motion value baya kötü, psychical carry olmaz gibi belki C6 charge attack dışında. İlginç olan tam tersi Zhongli'nin ki baya iyi o speare vurduğu anda animation cancel yaparak, crescent pike ile. Daha detaylı testlerde daha anlaşılır muhtemel ama Xiangling seviyesinde psyhical carry olma potansiyeli var geo daddynin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 JinJinx GeoDaddy'yi gömmüş bayağı. En kötü 5*, rollamayın demiş. Bu bannera rollamayı bırakabilirim (pity counter 60 civarı, softcape yaklaştım). Öven birkaç tane streamer var ama onlar kamyonla para döküp bütün charları C6 yapan, 5* weapon max refine kullanan, primogemleri resine harcayıp artifact farmda bizden aylarca önde olan tipler, sonra abi bu karakter çok iyi diye geziyorlar, gameplayle alakaları yok. JinJinx işin matematiğini çok iyi biliyor, onun sözü kanundur metaslaving için. Gerçi 100k+ meteor buildi hala biraz aklımı çeliyor, ama sanırım vazgeçtim. Bir de diğer yandan Xinyan constellation için rollamaya devam etsem mi diyorum, o işime yarar. Ama pity counterı resetlemekten korkuyorum şimdi de. O konuda ağzım yandı daha önce, Fischl'a constellation düşüreceğim derken Venti C1 gelip pity counterı resetlemişti, bayağı pişmanım. Keşke Klee'ye rollasaydım, hala fire carry eksikliği çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 itemlara kitleme tag i gibi junk tag i de gerekli. birini giydirirken gözükmeseler, herseferinde bin tane şey arasından bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Abi oyunun competitive bi tarafı yok izleyin hoşunuza gittiyse çıkarın. Milletin yorumu singleplayer competitive olmayan bi oyunda pek bi önemi yok benim için. Karaktere her build gidiyor HP tank, elemental burst, physical dps istediğin gibi oynayabiliyorsun bence baya hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 ben daha hiç rollamadımda zhong u salladım bir ara xinyan için rollarım belki feedback iyi gelirse, acelem etmiyorum. Yoksa zaten bu 5* bana düşene kadar benim 140 roll vs yapmam gerekir yine hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Competitive tarafı yok ta spiral abyss tarafı var. Bir de oyuna yüzlerce dolar gömmüyorsan f2p roll sayısı kısıtlı, idareli kullanmak lazım. Sırada Ganyu var S tier waifu, Xiao var eğer nerflemezlerse SS tier melee dps. Belki güzel başka charlar da vardır. Belki Ayaka çok popüler diye 5* yapmaya karar verirler. Belli olmaz. Eğer Zhongli tırtsa sonraki bannerları beklemek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Waifus > stats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 (düzenlendi) mesela bow ve cyro olduğu için ganyu hiç hoşuma gitmedi benim nekadar waifu material olsada. şu andan itibaren şubata kadar biriktiricem gemleri xiao için. Aralık 3, 2020 Harvey tarafından düzenlendi xiao gelene kadar daha iyi bişey gelmezse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 evet bow olmasaydı keşke ya, caster vs olsaydı en azından. Her tarafım bow char oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 yeni event, gliding challange her gün yeni bir parkur. ilk gün bayağı kolay. 60 gem,30k mora + 2 freedom,30k mora + 3 Wit veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar