Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 dakika önce, Cokomantis dedi ki:

bişey sorucam, niye reroll'luyorsunuz? hani istediğim char gelmedi kabul edilebilir de "x char'ı 5 düşüremedim bi türlü, hep 4 geldi =((" biraz şey değil mi?

1.1 yani 2 hafta sonra gelecek patch de şuan verdiği hediyeler kalkacak kalkmadan herkes düzgün karakterlerle başlayıp currency leri biriktirip 1.1 patch inde gelecek bannerlara basıcak oyüzden

Mesaj tarihi:
38 dakika önce, Cokomantis dedi ki:

bişey sorucam, niye reroll'luyorsunuz? hani istediğim char gelmedi kabul edilebilir de "x char'ı 5 düşüremedim bi türlü, hep 4 geldi =((" biraz şey değil mi?

yok zaten belli bir char ya 4 ya 5, hem 4 hem 5 olamıyor aynı char.

da bu kadar kötü ratelerde 5 düşürmeyi reroll veya başka şekilde ummak 20-30 drawla pek mümkün değil. uzun vadeli biriktirmek lazım ancak.

Mesaj tarihi:

valla ben adam gibi bir 5 çıkana kadar rerollayayımda öyle başlayayım dedim. 1 tane çıktı o da venti. Sonra devam dedim. İleride hiç olmazsa 1 tane 5 charım oldu işte. Yanlız bayağı sağlam yapıştırıyor ?

Mesaj tarihi:

reroll yapmıycam yapmıycam dedim 3. reroll umda tek bannerdan hem keqing hem venti çıktı ? 3k gem duruyor kenarda şuan keqing venti chongyun lisa yaptım ekibi yardırmaya başlayayım ?

Mesaj tarihi:

Ben hiç sonraki bannerı düşünmüyorum valla. Zaten bu bannerda ratei yükseltilen 4* ler de iyi karakterler. Conatellationlarında çok iyi support skilleri var

Mesaj tarihi:
6 saat önce, HarveyQuinn dedi ki:

reroll yapmıycam yapmıycam dedim 3. reroll umda tek bannerdan hem keqing hem venti çıktı ? 3k gem duruyor kenarda şuan keqing venti chongyun lisa yaptım ekibi yardırmaya başlayayım ?

vay ballı ?

Mesaj tarihi:
23 dakika önce, Darksun dedi ki:

haha free account u bal ile satmak ? 

Şimdi reroll lamaya devam edicem bi diluc ve venti düşürsem yeter oynarım o hesabı ?

• Yeni Oluştur...