Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

lig saçmasapan bi hal aldı bizim ya 😄 23 yaş altı değeri 3milyon euro üstü  olan 5 tane türk oyuncu yok sdfdf. takımlar ilk 11 genelde yabancı. ortalama 9.5 falandır, 200 tane yabancı 1 milyar euro değeri var ligin ama yerli gelecek çöp, böyle sürdürülüyorsa iyi vala futbol seyircisi için sıkıntı yok haha

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Edersondaki sikinti maasi aslinda. Yoksa 12-15 te anlasamadilarsa city ile komedi tabi.

ha gerci adam 10 istiyor ilk gun bilmiyor muydun o ayri. Dogaclama heralde bu isler.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hiç bir türk oyuncu 30m etmez türkiyede. 15m zor eder. 

Uğurcanın toplam 6 maçı var iyi olduğu. bunların 2 si ligde Beşiktaş maçları, 1 de eşleşirse kupada beşiktaş maçı. Diğerleri de GS maçları hariç lig maçları. 

Muslera ile kıyaslıyorum arada uçurum var. GS 30m evrecekse nasıl muslera ayarında kaleci bulamadı ilginç

Mesaj tarihi:

Gol yedikçe gülümsediği takıma gitti 😛 bizden gol yeyince deliriyordu. Pederle senelerce muhabbet ederken hep Muslera gidince Uğurcan muradına erer diyordum kısmet bugüneymiş lol. Fenere gidebileceğini duyunca şaşırmıştım hatta.

Mesaj tarihi:

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, 29 yaşında 33 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olarak,

aktif kaleciler arasında dünyanın en pahalı 9. kaleci transferi unvanını elde etti

• Yeni Oluştur...