Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

edebilirsin. problem yok. taş attığım falan da yok. ağlıyor taşına taş da atacaksan futbol raconu içinde atarsın. konuyu saçma sapan yerlere çekecek kadar alçalmana lüzum yok. oraya girilirse kimlerin kimlerle iltisakı var, fotoğrafları var, sponsorlukları var vs vs. gerek yok o aptallığa.

Mesaj tarihi:

ben kimseye kendimi siper etmiyorum. 3 posttan birinde fetö ve terörist yaftası vurursan bi camiaya ve taraftarlarına cevabını alırsın.

gerçi bu memlekette en çok millete fetöcü zart zurt diye gezenlerin o tabaklarda bezi çıkıyor ya o da ayrı komedi. en son yeni şafakta okan buruk'a fetöcü diyip sallayan aptal bir gazeteci vardı, herif zaman gazetesi homegrown, 20 yıla yakın takılmış, millete sallıyor. ülke değil, tımarhane.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

önce yaftalamak ne demek onu öğren. istediğim posta istediğim şeyi de yazarım, ne hakaret ediyorum ne yalan atıyorum. bu konuda da ortada benim uydurduğum bir şey yok, gerçekler var. kendine güç, kariyer, para kazanmak için etek öpüp boy boy fotoğraf çektirmeseymiş.

sen fenerbahçenin hocasına ağlak diye saldırırsan ben de sana hocanın ağlak hocasını hatırlatır cevabını veririm. modların da adaleti varsa leşliğinin cezasını keser.

S-H tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Haha 1
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:

Mou ya aglak diye laf atan adamlarin hocasi da Okan Buruk lol. Durup bi kendi hocaniza bakin once.

SKT gecmis dedigin adam 3 sezon once konferans kupasi kazandi, 2 sezon once de Avrupa Ligi finali oynadi. Sizin cok buyuk hocaniz bu arada Avrupada ne yapti? 🤣

• Like 2
Mesaj tarihi:

Çık hocalığını yap yani ne gereksiz diyaloglara giriyorsun, Icardi gereğini yapıyor işte sen hocalığını yap. bu yıl biraz güç zehirlenmesi yaşıyor takımı yönetmekte de zorlanıyor, avrupa da aldığı yenilgilerden dolayı da taraftarla bir türlü barışamadı, bu sene ben sağlam bir sıçış bekliyorum, her ne kadar büyük avantaj olsa da takım inanılmaz ruhsuz, okan da ne oynatacağına hala karar veremiyor avantajlı olmasına rağmen çok büyük baskı altında yönetemiyor o baskıyı

Esnaf, 28.02.2025 11:21 tarihinde dedi ki:

avrupa da aldığı yenilgilerden dolayı

Okan'ın sorunu bu. Yenilmeyi bilmiyor, zor bir durumda tekrar işleri toparlayacağı yerde sağa sola sataşıyor. Daha kötüsü sataşmayı da çirkinleşerek yapıyor. Mağlubiyetin sorumluluğunu üstünden atmaya çalışıyor... Avrupa'dan elenince "Kadro planlamasını bu sene beceremedik. Seneye Şampiyonlar Ligi'nde bu seneki başarısızlığımızdan ders almış bir şekilde kadro kuracağız" demek var "Takımdan gitmek istiyorum diye tutturan oyuncular yüzündan planımız bozuldu" demek var.

Nelsson'un yerine Berkan'ı oynatan sensin.
Sezon ortasında 3lü'ye dönüp nicelik yetersiz defansla kalan sensin. 
Sezon başında kendi altyapından yetişmiş, 2 topçudan birini takımda kalmaya ikna edemeyen sensin
Takımda 6 tane gurbetçi oyuncu tutan sensin. Yav yedek kalecimiz bile gurbetçi...

Çıkıp da Nelsson'a suçu atmana gerek yok abi. Morinyo'nun bile senin kadar kredisi yok. Bu şekilde demeçler vererek kendi kredisini de düşürüyor farkında değil. En basitinden şu Fener maçından sonra "Dı Kıraying Van ehi ehi" demek ile "Biz sahaya kıran kırana bir derbi için çıkmıştık ancak 1 puana razı bir alt lig takımı ve kale önündeki otobüs ile karşılaşmayı beklemiyorduk" vs demek arasında uçurum var. (Dı Kıraying Van diye ben twitter'da senin yerine de yazarım. Sen benim rolüme soyunma)

Morinyo'nun Real, ManU vs'den önce Roma sonra da Fener'e düşme nedenlerinden biri de zaten böyle saçma salak demeçler vermesiydi.

Aceace tarafından düzenlendi
  • Like 2
Mesaj tarihi:

İstediğiniz kadar inkar edin. Acun ve mou sene başından beri ağlıyor. Okan en azından sadece yenilince ağlıyor. Acun bir de desteksiz ağlıyor. 

Şu son tartışmaya gelince. Paticik Futbol bölümünde her zaman bu tarz, "ben hakaret, küfür etmiyorum" diyerek kendini savunan, insanları gaza getiren troller mevcuttu. Siz cevap verip beslediğiniz sürece kendilerini başarılı sayıyorlar. 

Kurallara aykırı üsluptan ceza puanını aldı pattis. 

"Maymun gibi zıpladı" cümlesini sanki başka birisi zorla söyletmiş gibi, bırak özür dilemeyi üste çıkmaya çalışarak 2 maç ceza aldı Mou. Tarihte ilk kez bu kadar net taraf tutan bir federasyon var. Bu sene Fenerbahçe ne yapıyorsa Galatasaray'ı onu yapmakla suçluyor. TFF, MHK, tahkim herkes aman fener zarar görmesin gündemiyle iş başı yapıyor her sabah. 

• Tesekkurler 2
  • Haha 2
Mesaj tarihi:
Esnaf, 28.02.2025 11:21 tarihinde dedi ki:

Çık hocalığını yap yani ne gereksiz diyaloglara giriyorsun, Icardi gereğini yapıyor işte sen hocalığını yap. bu yıl biraz güç zehirlenmesi yaşıyor takımı yönetmekte de zorlanıyor, avrupa da aldığı yenilgilerden dolayı da taraftarla bir türlü barışamadı, bu sene ben sağlam bir sıçış bekliyorum, her ne kadar büyük avantaj olsa da takım inanılmaz ruhsuz, okan da ne oynatacağına hala karar veremiyor avantajlı olmasına rağmen çok büyük baskı altında yönetemiyor o baskıyı

Karşı taraf berabere biten, görece kazançlı çıktığın maçtan sonra sana Maymun diyorken sen ağlıyor dedin diye kimse seni suçlayamamalı. Yenilmeyi bilmiyor evet ama bu pazartesiden beri olanlar bu kategoriye girmiyor. 

rakip td sahaya girince cezalandırılmıyor, ben girince cezalandırıyorum demek ağlamak değil hakkını aramaktır. sesi çıkmayan adama kaloriferci çıkan adama da ağlak diyosunuz ne güzel memleket. mou açıklamaları genellikle buna benzer şeylerdi, okan gibi çim uzundu, su içti falan diye açıklamasını görmedim. üstüne puan kaybettiği maçlardan sonra bile hakem tebrik etmişliği var, okanın puan kaybettiği maçlarda söyledikleri yaptıkları ortada. puan farkı açılmadan önce fenerbahçe maçlarının devre arasında bile resmi hesaplardan ağlıyordunuz, fenerden önce yaptığınız maçlardan sonra gözümüz hakemin üstünde diye açıklama yapıyordunuz bunlara cevap vermek mi ağlamak?

Paticik futbol konusuna gelince, benim attığım mesajda sadece cezalarla ilgili haber var. ağlak okan 1 maç kral mou 4 maç ceza almış mı yazmışım? gelip saldıran başkası, troll olan ben öyle mi? bi de üste çıkmaya çalışıp 'besleme' diye mesaj atıyosun, senden ala troll mu var burada. yazdığınız dilden cevap gelince 'onlar tiröl' hadi bak işine ya.

mou üste çıkmaya niye çalışsın, hakaret etti cezasını aldı işte, okan da hakaret etti cezasını aldı bu kadar. galatasaray işi ırkçılığa döküp algı kasmaya çalıştı ama elinde patladı, dünyanın her yerinden destekler geldi rezil oldu. şimdi rotayı hamasete çevirdi, mou türkleri aşağılıyor algısı başladı.

aynen hacıosmanoğlu sezonu, her yıl tff, mhk, jpg, pdf hepsi feneri kolluyor ama yine de başaramıyor 🙂 

Alıntı

Bu sene Fenerbahçe ne yapıyorsa Galatasaray'ı onu yapmakla suçluyor.

https://x.com/EskiAcikOnline/status/1895536049172201822

edit: bunu şimdi gördüm, kör troll sayfalarını buraya taşıyosun, sonra şurada 2 satır yazanlara troll diyosun 🙂  

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

Mou'nun burnu büyük zaten adam gelmeden de böyleydi geldikten sonrada devam ediyor. Beklenilen bir şey. Şu yaptıklarını zaten dışarıda da yapmıyor muydu ki?

Okan ise felaket bir karakter, sırf gs de değil hangi takımı çalıştırdıysa çalıştırsın felaket manipülasyon yapıp kazansın kazanmasın sürekli şikayet ediyor. Federasyon 2 takımı da idare etmeye çalışıyor ama ben olsam sene başından beri toplamda Okan'a Mou'dan daha fazla ceza verirdim. Hakeme söyledikleri, tribünleri kışkırttığı hareketler vs yi hep halı altına süpürdüler ceza meza verilmedi. Federasyon 3 maymunu oynadı durdu. Onun dışında yaptığı hareketlerde hiç ağır başlı vs değil, yakışmıyor. Egosu da herhalde iyice şişti, başa çıkılmıyor artık. Siz avrupa kupası maçından sonra dalga geçer gibi gülerek demeç vermesini ve verdiği demeci falan hazmede biliyorsanız bir şey demiyorum.

GS'nin sırf Okan değil direk yönetimi de sıkıntılı, admin i falan tam evlere şenlik. Taraftara şirin gözükmek için saçma sapan ne varsa yapıyorlar yiyen yiyor, yemeyen başarısız diyor şu durumda bile. Bu sene yapılan algı oyunları ve manipülasyon hiç öyle az buz değil, dünyayı ayağı kaldırıp avantaj peşinde koşarken bunu normal olarak görmek , etik dışı yapılan hareketleri yüceltmek , bunları bilerek öne çıkarmak olacak iş değil. Futbol bu ülkede gittikçe anlamını yitiriyor, sonra ülke gündemindeki gibi adalet vs aranıyor. Yok abi malzeme bu işte, sonra niye ligimiz izlenmiyor, senin bu dandik ligini kim ne yapsın. Derbi diye milletin gözüne soktuğun yığınla reklamını yaptığın maç rezalet, oyunu konuşan yok anca hareketler, hakem ve maç sonu demeçler konuşuluyor. 

• Like 2

Okan in kotu bir kaybeden oldugunu daha once soyledik ama Cthulu hakli burada. Hakemlere cok laf etti hep itiraz etti ama rakip takima veya td e sene basindan beri laf sokmaya calisan tek bir olusum var. agzindan gs dusurmedi geldiginden beri. Bunlari disarda yapiyor muydu, hadi ingilterede desin bakalim “siz ingilizler” veya italyada maymun gibi zipliyorlar. O yuzden ayni sey deil. Bu adam laflarin nereye gidecegini bilecek kadar zeki bir adam. Okan hakemler uzerinde cirkeflik yapiyor ben de rahatsizim ama mourinho nun geldiginden ulkeyi ve insanina karsi asagilayici tavri bu adam boyle yea hep yapiyordu ile gecistirilebilecek bir durum degil. 

okanin crying one basin toplantisi mou dan sonraydi. Bazi seyler etki tepki meselesidir. 

Sotto tarafından düzenlendi

cezamız neyse çekeriz.

acun konusuna gelince; herif bir disneyland kurmuş kafasında net orada yaşıyor. yaptığı konuşma bile galip bir takımın konuşması tadında. hani o kadar hazırladım 0-0 bitti ama boşa gitmesin diye verilmiş bir demeç... ayrıca yaptığı konuşmalarda çok büyük yalanlar da var... bakın bakalım galatasaray bu sezon ne zaman 5 sarı kart görmüş diyor, bu maçtan önce 3 tane daha 5 sarı kart gördüğü maç var galatasarayın, fenerin yok. galatasarayın kırmızı kartı varken fenerbahçenin kırmızı kartı yok. 

maymunlar gibi zıpladılar, burası bir "jungle" vs söylemlerini aklamaya çalışması komedi. madem teşbih yapmış hocaları, iskoçya'da ibrox stadyumuna 2 kez jungle desin, yedek kulübeleri de maymunlar gibi zıpladılar desin aynı jest ve mimikler ile görelim. diyebilir mi?

pattisliborek tarafından düzenlendi
Sotto, 01.03.2025 16:06 tarihinde dedi ki:

Okan in kotu bir kaybeden oldugunu daha once soyledik ama Cthulu hakli burada. Hakemlere cok laf etti hep itiraz etti ama rakip takima veya td e sene basindan beri laf sokmaya calisan tek bir olusum var. agzindan gs dusurmedi geldiginden beri. Bunlari disarda yapiyor muydu, hadi ingilterede desin bakalim “siz ingilizler” veya italyada maymun gibi zipliyorlar. O yuzden ayni sey deil. Bu adam laflarin nereye gidecegini bilecek kadar zeki bir adam. Okan hakemler uzerinde cirkeflik yapiyor ben de rahatsizim ama mourinho nun geldiginden ulkeyi ve insanina karsi asagilayici tavri bu adam boyle yea hep yapiyordu ile gecistirilebilecek bir durum degil. 

okanin crying one basin toplantisi mou dan sonraydi. Bazi seyler etki tepki meselesidir. 

şampiyonluk kutlamalarında tüm takımlara yapılan sinkaflı küfürlere eşlik eden okan, ismail kartalın kazağıyla alay eden okan laf sokmaya çalışmıyor mu diyosun? crying one söylemleri okanın ağzında belki yeni ama gs tarafı zaten bunu aylardır kullanıyor. siz gerçekten kendi yaptıklarınızın hiç farkında değilsiniz, karşıdan cevap gelince de bize saldırıldı diyorsunuz.

gs zaten mouyu fifa ve uefa'ya şikayet etmeyecek miydi? etsin işte yargılansın. ama dünyada sizden başka bunu ırkçılık olan gören birileri yok.

Mesaj tarihi:

Mourinho ırkçı biri olmayabilir, bilemem ben o kişinin kendi iç dünyası ile alakalı bir durum. Ama söylem ırkçı, ayrıştırıcı olarak nitelendirilebilecek bir söylem. Buna da karar verecek adli makamlardır.

IFAB, futbol kurallarında düzenlemeler yaptı.
• Kaleci topu elinde 8 saniyeden fazla tutarsa rakip takım korner kullanacak.
• Hakemle sadece kaptanlar konuşabilecek.
• VAR konuşmaları incelemeden sonra anons edilecek.
• 'Wenger' ofsayt tavsiyesi bazı karşılaşmalarda test edilecek.

https://x.com/bosunatiklama/status/1895840722345214145

linkte ofsayt ile ilgili görsel var, ilginç değişiklikler.

Mesaj tarihi:
pattisliborek, 01.03.2025 16:59 tarihinde dedi ki:

Ama söylem ırkçı, ayrıştırıcı olarak nitelendirilebilecek bir söylem. Buna da karar verecek adli makamlardır.

O kadar siyahi oyuncu adami savunup irkci degil, gs politika yapiyo derken bir tek siz irkci diyosunuz. Yedik bi halt simdi geri donmek yok diyede savunmaya devam tabi 😄 

Ha hakaret dersin ona okeyim. Zaten ona gore de ceza aldi.

• Like 1
Mesaj tarihi:
S-H, 01.03.2025 15:15 tarihinde dedi ki:

rakip td sahaya girince cezalandırılmıyor, ben girince cezalandırıyorum demek ağlamak değil hakkını aramaktır.

Sahaya girdiği için değil yayın kamerasının önüne laptop koyup yayını engellediği için değil miydi o ceza?

Ha bu arada, bunu derken sezon başında kendi başkanının bizzat yasaklı olduğu hafta sahaya girip tribünleri galeyana getirip kavga çıkarttığını da hatırlamak lazım, çok da aranacak hak yok yani ortada.

Darksun, 01.03.2025 15:50 tarihinde dedi ki:

Okan ise felaket bir karakter, sırf gs de değil hangi takımı çalıştırdıysa çalıştırsın felaket manipülasyon yapıp kazansın kazanmasın sürekli şikayet ediyor. Federasyon 2 takımı da idare etmeye çalışıyor ama ben olsam sene başından beri toplamda Okan'a Mou'dan daha fazla ceza verirdim. Hakeme söyledikleri, tribünleri kışkırttığı hareketler vs yi hep halı altına süpürdüler ceza meza verilmedi.

Kısmen katılıyorum, yenildiği maçlarda sesi çıkıyor derim ben her maç değil, totalde açıklama sayısında da FB'yi geçebilecek kimse olduğunu sanmıyorum, hatta kalan kulüpleri toplasak yetişemeyebilir. Ama Okan'ın şikayet ve agresif tavrı doğru, hele GS sonrası iyice coştu. Öte yandan MHK'yı devre dışı bırakıp bizzat atadıkları hakemle maça çıkan bir takıma karşı bağrınıyor tabii Okan da. Derbi sonrası Acun bizzat çıkıp diyordu getirdiğimiz hakem, atadığımız hakem diye kendisini pay sahibi çıkartarak 🙂

Darksun, 01.03.2025 15:50 tarihinde dedi ki:

GS'nin sırf Okan değil direk yönetimi de sıkıntılı, admin i falan tam evlere şenlik. Taraftara şirin gözükmek için saçma sapan ne varsa yapıyorlar yiyen yiyor, yemeyen başarısız diyor şu durumda bile. Bu sene yapılan algı oyunları ve manipülasyon hiç öyle az buz değil, dünyayı ayağı kaldırıp avantaj peşinde koşarken bunu normal olarak görmek , etik dışı yapılan hareketleri yüceltmek , bunları bilerek öne çıkarmak olacak iş değil.

Manipülasyon konusunda, algı oyunu konusunda, etik dışı hareket yüceltmek falan konusunda FB'li herhangi birinin GS'liye laf edememesi lazım. Sezon başından beri en çok algı oyunu ve manipülasyonu FB yapıyor. FB admininin GS admininden hiçbir farkı eksiği yok. Etik konusuna gelince her maç defalarca kendini yere atan, sürekli yalan penaltı alan FB gelip Mertens'e ahlaksız falan deyince komik oluyor. Acun geçen çıktı "bizim hiçbir oyuncumuz kendini yere atmaz" dedi, dedikten 3 gün önce ve dedikten hemen sonraki maçta direkt topsuz alanda yere atlayan oyuncuları var.

• Yeni Oluştur...