Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Archangel_

Öne çıkan mesajlar

Bunu demeyi bırak iki kulüp de  takip bile etmemiş olayı. Dün konuşulanlar doğruysa TFF'ye vekaletname vermişler, biz gelen paraya bakalım, siz ayarlayın demişler. TFF iki kulübün haberi yok mu sorusuna "iki takım da Ağustosta bize vekalet verdiler, bu onayları olduğu anlamına gelir" falan gibi bir şeyler dedi gibi okudum dün ama kaynak bulamayacağım şimdi.

Sosyal ağlarda paylaş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir" diye yazdı. 

Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal ise Yerlikaya'nın paylaşımına, "CHP iktidara mı geldi, nedir, gece darbe mi oldu yoksa?" sözleriyle tepki gösterdi. 
..

• Kustum 1
Sosyal ağlarda paylaş

cengiz 15 eder de asıl sıkıntı her 2-3 senede bir şu kuralın değişmesi, artık bir kural koy değişme yapboz gibi bu ne. bir de bu tarz haberlerin hep önce rıdvan dan çıkması çok rahatsız edici ya. bu omurgasız adamın hala tv lerde yorumculuk yapabilmesi bile garip. eskisi gibi takip edilen bir adam olduğunu da sanmıyorum, tüm türkiye'nin ortak nefret ettiği adamlardan olmayı başardı herif

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

bu yabancı kuralını anlamıyorum zaten her yönü ile zarar 
ligin kalitesini düşürüyor, yerli futbolcular abuk fiyatlara çıkıyor 
zaten güzel yabancı bulunca devşiriyorsun milli takımına, sal herkesi, istediği kadar yabancı oynatsın, 2-3 tane de altyapı zorunluluğu getir, tamam 
bein 50m dolar teklif edince de ağlıyorlar bu kadar kalitesiz mi bu lig diye 

valla şu ligin youtubedan ücretsiz yayınlanması lazım 

Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s, 09.01.2024 09:54 tarihinde dedi ki:

zaten güzel yabancı bulunca devşiriyorsun milli takımına, sal herkesi, istediği kadar yabancı oynatsın, 2-3 tane de altyapı zorunluluğu getir, tamam 

Futboldan kafam basmaya başladığından beri hep aynı şeyi söylüyorum. Yabancı kuralı dediğin tek cümlelik bir kural olacak.

- Sahadaki 11. oyuncu, Türk Milli Takımı'nda oynama yeterliliğine sahip, 22 yaşından gün almamış olmalıdır.

Bitti. Bu kadar. Terrrrtemiz. Bi daha da elleşmicen...

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 09.01.2024 09:51 tarihinde dedi ki:

cengiz 15 eder de asıl sıkıntı her 2-3 senede bir şu kuralın değişmesi, artık bir kural koy değişme yapboz gibi bu ne. bir de bu tarz haberlerin hep önce rıdvan dan çıkması çok rahatsız edici ya. bu omurgasız adamın hala tv lerde yorumculuk yapabilmesi bile garip. eskisi gibi takip edilen bir adam olduğunu da sanmıyorum, tüm türkiye'nin ortak nefret ettiği adamlardan olmayı başardı herif

sorularına şu videodan cevap bulabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=dUVmKIKULCk

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 09.01.2024 10:21 tarihinde dedi ki:

Dzeko feneri taşıyor ya bu sene. Kaç yaşında adam. Türkiye'ye iyi genç yabancı gelmez zaten. Çok nadir bulursun denk getirip. 

Yasaklansın demiyorum , limit getirilsin diyorum. Dzeko ,tadic gibi çok örnek yok. Gelmezse gelmesinler. İyi gençte parladıktan sonra gelmez evet ama potansiyeli yüksek adamları alıcaksın .  Maaşları ucuz oluyor , elinde kalmıyor kiralayabiliyorsun. Her ne kadar çöpte olsa  menajer transferi  Ozornwafor'dan bile gs para kazanabilirdi. 

Boey fln. geldi GS'a . Adam geldiğinde sadece atletik bir gençti, şimdi nasıl oynuyor. Gelmek istemeyen genci para ile ikna edicen . Gençler için İkna ediceğin paralar da komik rakamlar oluyor.   Zaha ya vericeğim paraya 10 tane boey alırım 2 tanesi tutsun yeter. 

Sosyal ağlarda paylaş

Boey ilk geldiğinde de çok iyiydi bence. Yine böyle sağlam transferler oluyor genç yaşta. Symanski falan da gayet güzel genç taş gibi transferler. Icardi falan gibi fırsat transferlerinin yanısıra genç yaşta Gedson, Appiah, (görece genç) Meireles, Yattara, Kader Keita falan geldi ülkeye. O bakımdan iyi yabancı genç gelmez kısmına katılmıyorum.

İşin ucu Ribery'e kadar gidiyor.

Ama şu yabancı kuralı işi iyice saçma. Bi kural belirleyip her sene değiştirmek ayrıca saçma. Oturup 10 sene tutacaksın kuralı.

Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma, 08.01.2024 16:53 tarihinde dedi ki:

Yeni yabancı kuralı şöyle diyor Rıdvan hoca.

Kadro 26 kişi olacak ama 12 yabancı

21 yaş altı 3 yerli eklenebilecek 

Böyle olmuş. 

Bir sonraki sene yabancı sayısı 11'e düşecekmiş.

Önümüzdeki sene devre arasında değişir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...