kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 2021 - 22 Süper Lig şampiyonu ŞL için ön eleme oynayacak Yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 aka artık şampiyonlar liginde türk takımı olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 arif’in manchester’a gol atıp elediğimiz 1993 e dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 her alanda batmayı nasıl başardık biz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 3 harfli. cin değil. iki harfi aynı ve yerleri doğru ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 mac uzatmasinda zaman gecirmekten dolayi 2 kisiye sari kart vermesine ve 4 dakikalik uzatmaya ragmen macin hakemi 93:58'te bitis dudugunu caldi, tabii ki fener ondeyken. fener gerideyken uzatmanin uzatmalarinda neler yaptiklarini biliyoruz keske bir istatistik bulunabilse gerideyken en cok uzatmanin uzatmasini oynayan takim kim diye her seyi satin alabilirler ama toplumsal bilincimizi asla, biz bunlari yazip cocuklarimiza anlatacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 (düzenlendi) 60dk 10kişiye 2 şut atmış takım 2 pas yapamıyor hakem de haliyle yormayın beni bee dedi bitirdi asd Aralık 16, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 (düzenlendi) sizce ne verdi bu pozisyona? 2 dakika önce, Liebe dedi ki: Ayağı bariz Toptan sekip yükseldiği için kırmızı vermedi verse de niye verdin demezdim ben bunu atladigim icin sildim, goz ucuyla yakalamistim pozisyonu, bakacagim tekrar onume gelirse Aralık 23, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Kirmizi olmamasi komedi bu pozisyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Ayağı bariz Toptan sekip yükseldiği için kırmızı vermedi verse de niye verdin demezdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) rizespor'un verilmeyen golunu izleyin fenerli olmayanlar bakti gol oluyor, VAR devreye girmesin diye hakemin yarim saniye beklemeden duduk calmasi VAR'da hata olmaz, mac icinde hata yaptim diye / yanlis gordum kivirabilirsin. Alıntı aşağıdaki durumlarda kaleci topu el(ler)i ile kontrol etmiş sayılır: • topun kaleciden geri dönmesi veya kalecinin kurtarış yapması haricinde, topu iki eli arasında veya eli ile herhangi bir yüzey arasında (örn. zemin, kendi vücudu, vs.) tutarsa veya ellerinin veya kollarının herhangi bir kısmıyla topa dokunursa • uzanmış açık eli ile topu tutarsa • topu yerde zıplatırken veya havaya attığında bir kaleci el(ler)i ile topa sahip olduğunda, rakip bir oyuncu kendisiyle mücadele edemez. "eli ile herhangi bir yüzey arasında (örn. zemin, kendi vücudu, vs.) tutarsa" bu kismi bilmiyordum, demek ki faul var gercekten. Ocak 30, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 sen önce bize galatasaray maçında ofsayt olan pozisyonun var görüntüsü nasıl editlendi, ofsayttan nasıl gol attırıldı onları anlat. faul falan kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 (düzenlendi) 44 dakika önce, sardalya dedi ki: rizespor'un verilmeyen golunu izleyin fenerli olmayanlar bakti gol oluyor, VAR devreye girmesin diye hakemin yarim saniye beklemeden duduk calmasi VAR'da hata olmaz, mac icinde hata yaptim diye / yanlis gordum kivirabilirsin. "eli ile herhangi bir yüzey arasında (örn. zemin, kendi vücudu, vs.) tutarsa" bu kismi bilmiyordum, demek ki faul var gercekten. toptan önce kale sahasında altaya müdahale var o faul zaten top yerle sıkıştırdıktan sonda hucumun vurması değil orada pozisyon. kale sahasında kalecilerin dokunulmazlığı var bilmeyen futbola yeniden başlasın. hakem makem konusmaya devam edin siz. Ocak 30, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 "ceyrek final macinda kaybetmemiz kupayi alacagimizin bir habercisi" - Ali Coach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 fb baya kötü görünüyor. gustavo sakatlanır oynayamazsa biraz zor. gs maglubiyeti etkilemis takimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 başağın 2. gol güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Arda Turan a 2 müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Ardasız gs dökülüyor, gsnin mazereti hazır. gs 0 - 3 alanya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 daha 50.dkda 3leme olmuş gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 abi bu larin hiç mi geliştiremez kendisini, kaç sezon oldu ya! bu kadar yeteneksiz ve beceriksiz olmamalı bir futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 kayseri yeni tdsine kavusmus bu sezon 6. td son haftalara dogru bir tane daha getirirler. Bi düsemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 (düzenlendi) Turkcell Türk Telekom Netflix Saran D Smart SL yayın ihalesi için TFF ve Kulüpler Birliğinden randevu aldı Kalbim Turkcell den yana .. Mayıs 18, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi Düzeltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 netflix alsın. netflix yasaklamaya çalışanlar, seve seve netflix üyesi olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Netflix alırsa şahane olur ama ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Netflix alirsa kendi adiyla mi yayinlayacak acaba? hic exclusive uyelik yapmis mi bugune kadar? Normal paketi maliyeti kurtarmaz herhalde cok ucuz. ilginc umarim o alir da goruruz her takima 2 gay 3 zenci 1 asyali ve 1 kadin sartiyla mi giriyor ihaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar