Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 MrLevie, 12.12.2023 01:41 tarihinde dedi ki: klup başkanları arcane, 12.12.2023 08:54 tarihinde dedi ki: klup yoneticileri kulüp reyou, 12.12.2023 01:44 tarihinde dedi ki: suresiz: 3 gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 herkes dışarı çıksın, bi ülkeyi yıkayayım. bok içinde kaldı ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 bundan nasıl yırtacaklar merak ediyorum. akp yıllardır biz getirttik demek için bir milli organizasyon getirtmek için uğraşıyor bu olay onu da tehlikeye atabilir. kendi adamlarına bok sürdürmeme gibi bir politikası var akp'nin, normal şartlarda en ağır cezayı alması gerekir ama muhtemelen ankaragücü ne max 10 maç seyircisiz maça çıkma, başkana da futboldan men cezası verilir üstü örtülmeye çalışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 savas, kolelik gibi seyler bile organizasyon getirtmeye mani olamiyor. daha ziyade lobicilik meselesi. vatandasin sikintilara ragmen organizasyon getirebilmeyi dilemesi ise bu tarz sikintilarin garantoru oluyor. adami partiden ihrac edecekler ama bir yandan da o hareket hem o partili olmanin hem de o partide yolunu yapmanin hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 onu bunu bırakın şimdi de şimdi bu ara kime zarar verir fenere mi gs ye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 rezalet olmuş gerçekten de, bu kadar çürümüşlük inanılmaz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Halil Umut Meler'e saldıran MKE Ankaragücü'nün kulüp başkanı Faruk Koca, kalp krizi şüphesiyle 24 saat hastanede müşahede altında tutulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 taburcu olmuş hatta tutuklandı haberi çıktı, taburcu olurken hastaneden tekerlekli sandalye ile çıkıyor ve taraftarlar alkışlıyor adamı küme düşme cezası verilmeli ki böyle bir olayın tekrarı yaşanmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 başganın itibarına saldırı var, yapanların niyetini biliyoruz, takımına sahip çıktı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Bir zamanlar Aziz Yıldırım'ın "evet şike yaptım ama bir sorun neden yaptım" demesi gibi bir açıklama bekliyorum Faruk başkandan, o yumruk türk milleti adına vurulmuş bir yumruktu falan diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Pordakal, 12.12.2023 11:41 tarihinde dedi ki: evet şike yaptım ama bir sorun neden yaptım sallamayın olm böyle bişey demişliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 0ne dio hangi gerizekalasin testi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 aynı mı güzel kardeşim senin yazdıgın cümleyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 FIFA Başkanı Gianni Infantino hakem saldırısını kınadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Neden yaptım kısmını yanlış hatırlıyormusum, bana göre aynı. Yapılan bir kanunsuzlugu sebep göstererek meşrulaştırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 konuşmanın tamamı bu zaten 7sn sürdü, bunu söylemek için gelmişti söyleyip konuşmasını bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 “Benim futbolumu, telefonuna ByLock'u neden yüklediğini anlatamayan biri yönetiyor.” Ahmet Çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Llama, 12.12.2023 10:27 tarihinde dedi ki: onu bunu bırakın şimdi de şimdi bu ara kime zarar verir fenere mi gs ye mi seninki de soru, gs ye zarar verdiğini görse dakka durmaz o koltukta tff başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Pordakal, 12.12.2023 13:17 tarihinde dedi ki: Neden yaptım kısmını yanlış hatırlıyormusum, bana göre aynı. Yapılan bir kanunsuzlugu sebep göstererek meşrulaştırmak. konuşmanın tamamını dinlemeyip böyle cımbızla çekersen evet bu karara varabilirsin. kişiler ile kurumları ayıramazsınız konusunu açıklamak için bu cümleyi kuruyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 yumruk değil tokat attım kendini yere attı demiş faruk koca morlukta yere düştükten sonra tekmeden sonra olmuştur demiş. tekme atanlara iteleyecekler olayı. sırf şu ifadesinden dolayı sonsuza kadar içeri tıkılmalı https://www.ntvspor.net/futbol/halil-umut-meler-e-saldiran-faruk-koca-nin-ifadesi-tokat-attim-5-saniye-sonra-yere-dustu-65781c63e1c672004e9897b5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Esnaf, 12.12.2023 11:34 tarihinde dedi ki: taburcu olmuş hatta tutuklandı haberi çıktı, taburcu olurken hastaneden tekerlekli sandalye ile çıkıyor ve taraftarlar alkışlıyor adamı küme düşme cezası verilmeli ki böyle bir olayın tekrarı yaşanmamalı. Ankaragücü taraftarı eminim ki küme düştüğü için futbola bakışını değiştirecektir. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 (düzenlendi) Esnaf, 12.12.2023 14:36 tarihinde dedi ki: yumruk değil tokat attım kendini yere attı demiş faruk koca morlukta yere düştükten sonra tekmeden sonra olmuştur demiş. tekme atanlara iteleyecekler olayı. sırf şu ifadesinden dolayı sonsuza kadar içeri tıkılmalı https://www.ntvspor.net/futbol/halil-umut-meler-e-saldiran-faruk-koca-nin-ifadesi-tokat-attim-5-saniye-sonra-yere-dustu-65781c63e1c672004e9897b5 adam premium akp'li, onun başına bir şey gelme ihtimali yok. umut meler bile suçlu çıkar o adam suçlu çıkmaz. hatta yarın öbür gün umut meler, aramızda ufak bi tartışma yaşandı büyütecek bir şey yok diye açıklama yaparsa şaşırmam. kim bilir neler söylüyolardır şuan ona. Aralık 12, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 yumruguna ofsayt cizgisi cekilebilecek yerde tokat attim demesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Mahkeme çıkışı fotoğraflamışlar adamı, gülüyordu. Sözde Sincan Cezaevi'ne falan aktarıldı ama keyfi yerinde, güveniyor bir şeylere hala demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar