Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Archangel_

Öne çıkan mesajlar

bundan nasıl yırtacaklar merak ediyorum. akp yıllardır biz getirttik demek için bir milli organizasyon getirtmek için uğraşıyor bu olay onu da tehlikeye atabilir.  kendi adamlarına bok sürdürmeme gibi bir politikası var akp'nin, normal şartlarda en ağır cezayı alması gerekir ama muhtemelen ankaragücü ne max 10 maç seyircisiz maça çıkma, başkana da futboldan men cezası verilir üstü örtülmeye çalışılır. 

Sosyal ağlarda paylaş

savas, kolelik gibi seyler bile organizasyon getirtmeye mani olamiyor. daha ziyade lobicilik meselesi. vatandasin sikintilara ragmen organizasyon getirebilmeyi dilemesi ise bu tarz sikintilarin garantoru oluyor.

adami partiden ihrac edecekler ama bir yandan da o hareket hem o partili olmanin hem de o partide yolunu yapmanin hareketi.

Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal, 12.12.2023 13:17 tarihinde dedi ki:

Neden yaptım kısmını yanlış hatırlıyormusum, bana göre aynı. Yapılan bir kanunsuzlugu sebep göstererek meşrulaştırmak.

konuşmanın tamamını dinlemeyip böyle cımbızla çekersen evet bu karara varabilirsin.

kişiler ile kurumları ayıramazsınız konusunu açıklamak için bu cümleyi kuruyordu diye hatırlıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

yumruk değil tokat attım kendini yere attı demiş faruk koca 🙂 morlukta yere düştükten sonra tekmeden sonra olmuştur demiş. tekme atanlara iteleyecekler olayı. sırf şu ifadesinden dolayı sonsuza kadar içeri tıkılmalı

https://www.ntvspor.net/futbol/halil-umut-meler-e-saldiran-faruk-koca-nin-ifadesi-tokat-attim-5-saniye-sonra-yere-dustu-65781c63e1c672004e9897b5

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 12.12.2023 11:34 tarihinde dedi ki:

taburcu olmuş hatta tutuklandı haberi çıktı, taburcu olurken hastaneden tekerlekli sandalye ile çıkıyor ve taraftarlar alkışlıyor adamı 🙂  küme düşme cezası verilmeli ki böyle bir olayın tekrarı yaşanmamalı.  

Ankaragücü taraftarı eminim ki küme düştüğü için futbola bakışını değiştirecektir.

• Haha 1
  • Kustum 1
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 12.12.2023 14:36 tarihinde dedi ki:

yumruk değil tokat attım kendini yere attı demiş faruk koca 🙂 morlukta yere düştükten sonra tekmeden sonra olmuştur demiş. tekme atanlara iteleyecekler olayı. sırf şu ifadesinden dolayı sonsuza kadar içeri tıkılmalı

https://www.ntvspor.net/futbol/halil-umut-meler-e-saldiran-faruk-koca-nin-ifadesi-tokat-attim-5-saniye-sonra-yere-dustu-65781c63e1c672004e9897b5

adam premium akp'li, onun başına bir şey gelme ihtimali yok. umut meler bile suçlu çıkar o adam suçlu çıkmaz. hatta yarın öbür gün umut meler, aramızda ufak bi tartışma yaşandı büyütecek bir şey yok diye açıklama yaparsa şaşırmam. kim bilir neler söylüyolardır şuan ona.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...