Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

emre diplomasız ya, zor kalır

her şartta forvete ve stopere banko adamlar lazım

bide Samuel dünyanın en iyi oyuncusu olacam diye beyanat vermiş, çok güldüm ona

Mesaj tarihi:

taş gibi top oynuyoruz. şu valencia'yı çok daha önce santrafor oynatsalardı hiç bu kadar sıkıntı çekmezdik bu sezon.

irfan ile ozan biraz aksıyor bu maç. biraz daha iyi olmaları lazım.

Mesaj tarihi:

yani şu fenerbahçe şampiyon olunca bfk irfancan için fenerden bonus 1milyon euro alacak, kasımpaşa thiam transferi için 2.5milyon dolar vs alacak bunlar doğruysa anlamı kalmıyor bu maçların. Eğer ki medyaya yansıdığı gibi gerçekse bu anlaşmalar kesinlikle tff nin buna müdahale edip yasaklaması lazım. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ne alakası var?

bonuslu satış ilk defa mı oluyor dünya futbolunda? 

bi de niye anlamı kalmıyormuş onu anlamadım

Borlach tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ya şike var demiyorum ben futbol sever olarak bu anlaşmalar varken bir takımın o maça yeterince konsantre olabileceğini düşünmüyorum, kaybederken de kazanıyosun çünkü. Kasımpaşa şimdi tarafsız kalabilir mi şampiyonluk yarışında, beşiktaş gs ye yapışır mücadele eder iyice, fb ye normal oynar. Yani bu anlaşmalar var ise hangi kulüp yapıyorsa benim şahsi fikrim tff nin el atıp iptalini sağlaması. Böyle anlaşma olmaz etik değil. Futbolun ruhuna aykırı ters. Ligde şampiyonluk bonusu koymayacaksın, avrupada en az çeyrek final, şl de gruptan çıkma vs vs diyeceksin adına ki anlamı olsun lig karışmasın. FB şuanda konunun öznesi ama farketmez, bjk gs böyle anlaşma olmaz 

Mesaj tarihi:

ilk yarıdaki dimanik takım gitti yürüyen fenerbahçe geri döndü. böyle devam ederse fenerbahçe maçı tehlike atar.

hatta bunu yazarken bile gol attılar da ofsayttan vermedi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

harunla olcak iş değil

caneri de unutmamak lazım 3. lig oyuncusu gibi ofsayt bozuyor.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

abi harun kötü olabilir. niye adama top gelmesine müsade ediyorsun ki?

ikinci yarıya fişi çekmiş şekilde çıktı fenerbahçe. alanya maçına dinlenerek çıkalım ayağına. böyle saçma sapan şey olur mu? 

şimdi maç 3-3 bitse ne olacak? 

Mesaj tarihi:

İrfan ve pelkasın bu dakikaya kadar kalması çok acayip. Ferdi de garibim şu maçta bile süre bulamıyor neyi eksik şu çocuğun kontrada iş yapacak maçta bile oynayamıyor 

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...