Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Vedat Muriç kadar büyük kazık değilmiş ama, onunki 2 katı fiyattı, Sörloth desen o da aynı patates çıktı gidince

TR liginden topçu alınmaz abi her giden patlıyor, Baliç falan bile patladıydı tarih öncesinde Reale gitmişti tonla paraya. Elif Elmas gitti yine fısladı, sonra Salih Uçan, Cengiz Ülder falan hepsi patladı büyük paralara gidip.

Bi Çağlar bi de Merih parladılar maaşallah diyeyim.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Silphatos dedi ki:

sen diyince merak edip baktım 19 la liga maçında 0 gol uasdhusadf getafe 9milyon euro vermiş bi de geçen ağustosta yazık lan

o ispanyolları ilgilendirir sdafas

ama bu adamın ne wonderkid durumu var (neredeyse futbolu bırakacak yaşa geldi) ne esip gürleyen bir performansı var. ne bokuma kadroda o zaman bu adam yani..

Mesaj tarihi:

Ben futbol izlemiyorum ? , tartışmalı pozisyon olursa videolara bakıp yorum yapıyorum. Futbol muhabbetim bu kadar. Her sene kombine alan , kongre üyesi adam anca bu kadar ilgeniliyor , teşekkürler türk futbolu.

Mesaj tarihi:

ben de fazla izlemiyorum eskisi kadar. Eskiden süper lig + birinci lig maç kaçırmazdım. Şimdi sadece süper lig tüm maçları izliyorum başka işim yoksa. 

Mesaj tarihi:

Skor tahminleri alalım. Türkiye şartlarında, eger maci kazanirsa, fb yi şampiyonluktan edecek ve şampiyonlukta erken avantajı kapacak diye  beşiktaşa maçı kazandirmazlar diyerek ben beşiktaş için iyi ihtimal 1 1 veya 2 2 diyorum. 

Mesaj tarihi:
18 dakika önce, Liebe dedi ki:

Abi biz en son cemre düşmeden şampiyon olduk, bırakın lütfen bu kazandırmazlar ayaklarını sdfs

bu durumun fb'nin şampiyonluğu ile alakası yok abi. 10 hafta kala kimse kopsun gitsin istemezler yayın,reklam vb.

en son ersun'un feneri kopmuştu 10 senede 1 kere oldu işte. 

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...