Sotto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Macta pozisyon bile yok bir tane defans ikrami disinda ne hakemi yav.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 söyle trollerden temizlenemedi gitti bölüm.. sanki hakemin doğru yanlış kararı için maçta pozisyon olması gerekiyormus gibi
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Troll mu olduk lol. Sizin derdiniz futbol filan izlemek degil ki, hakem yorumu yapmak. Orta sahadaki verilmeyen faullerden taclardan sonra hakemle kaybettik demek.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 maçta direkt kırmızı kart es geçildi. ne tacından bahsediyorsun ya ? ele ele değdi diye faul verdi hakem, ayaklara basılmaya faul çalmadı ceza sahası önünde. şu maçta göz göre hakemlik bir şey yok demek trollüktür
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 (düzenlendi) E senin mantiginla Rozier'in de sari karti es gecildi. Bu mu yani. Ortada pozisyon bile yok, futbola bakis aciniz sorunlu sizin. Penalti olur, tartismali bir olay olur anlarim. Yillardir ayni geyik foruma yazmak hata. Taraftari da yoneticisi de ayni lol. Kim kaybederse zaten hakem yuzunden kaybettik diyip gecicek diyecek. Iyi eglenceler. Futbol bolumunun neden son zamanlarda aktif olmadigini unutmusum bir an. Besiktas tekrar potaya girince ayni kaliplar degismeden girivermis. /out. Ocak 17, 2021 Sotto tarafından düzenlendi
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 (düzenlendi) Sotto izlemedin sanırım maçı. Pozisyon olmasına gerek yok. arda turan direkt kırmızı, abubakar ceza sahası önü faul yapıldı, bizim kornerin orda yan hakemin dibinde Larin parmakla sürtmeye faul verdi diagne yere atınca. Yeterli bunlar. Katlediyor işte. Ocak 17, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 ya abi dalga mi geçiyorsun, adam direkt kırmızılık pozisyonda sarı gördü. sen diyorsun pozisyon yok ve sonra futboldan anladığını iddia ediyorsun. iyi oyun ile hakem kararı arasında bir denklem yok futbolda. çıkar ver kırmızıyı 11v10 pozisyon olur olmaz alla allaaaa rosier'in sarısı es geçilmedi, marcao kendini yere attı, sen "arka kameradan" izlememişsin
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 sonra böyle tipler gelip "hakemlik bir şey yok" dediği için 10 mesajda derdimizi anlatmaya çalıştığımız için "futbol degil hakem konusuyor" oluyoruz. hayır abi senin futbol konusmaya niyetin yok veya gördüğün şeyi değerlendirmekten acizsiz, gelip burada ortamı bulandırıyorsun yeter..
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 2 dakika önce, aktiftablet dedi ki: silinmeden izleyin faul verdi buna ya şaka değil faul verdi. gerçekten önünde 2 mtr mesafe
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Ben yillarca ayni seyleri yazdim ama degismiyor belli kaliplar. Sizin mantiginizla her macta hakemlik bir olay var. Beraber izleyelim birgun random avrupa macini taraf tutarak. 10 taneden asagi hatali karar bulursak durumlerin benden. Diagne'nin faulu bence de palavra, Aboubakar'inki faul ben gozlukle izlemiyorum ki maclari. Ha ama oturup foruma hakem katlediyor yazacak bir durum olmadigini da belirtiyorum. Arda'yi gormedim. Genel olarak kendini en ufak temasta yere atan adama faul verme ulkemizde standart zaten tekrar yazmaya gerek yok.
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 adamlarin kornerleri calinmis bir saniye, sahadan cekin takimi
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 maçın en kritik pozisyonunu görmeyip gelip burada "hakemlik bir şey yok" demek. okey
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 (düzenlendi) yok atmicak bi uzun sacliyi Ocak 17, 2021 Llama tarafından düzenlendi
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 (düzenlendi) 5. kirmizi kartimiz hayirli olsun Ocak 17, 2021 sardalya tarafından düzenlendi
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 5 saat önce, FuCKiR dedi ki: derbiye son 3.5 saat. oranlar bile bjk 2 den 2.40 a çıktı. bu demek ki bjk net kazanacak. herkesi gs ye yönlendiriyorlar şuanda demiştim demek istemem ama ne yazık ki çakallık yapanların tuzağına düşüyor insanlar
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 yenince şu konuya paçaları sıvamadan giremez olduk. EZ DİK Fatih Terim transfer yapamazlarsa kaçar, pastanın çileği olur.
Öne çıkan mesajlar