xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 epeydir merakımda olan şu mobil uygulama geliştirme eğitimlerine bakıyorum. özellikle kitap olarak eğitim kitap tavsiyeleriniz var mıdır ? mesela dummies gibi.. temel bi eğitimini almak istiyorum, kendimce bir uğraş olsun bilgisayar başına oturduğumda oyun vs den ziyade. şöyle bi baktım da genel olarak mac bilgisayarları tavsiye ediyorlar fakat ben de windows taban mevcut. android - ios mobil uygulamayla ilgili eğitim kitap tavsiyeleriniz var mıdır özellikle youtube vs hiç istemiyorum açıkcası. udemy 'de bulduğum bir kaç eğitim var ama tam emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 digital platform icin kitap israri sacma biraz,mac almana gerek yok windowsta da calisiyor ama bi yerde calisirsan sormadan direk mac veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 hiç bir program için mac - windows karşılaştırması yapma. hangisi ile rahatsan onu kullan. Elin alışsın diye youtube ve udemy eğitimlerini kovala. Her ne kadar tam bir DH ortamı olsada Udemy, güzel eğitimlere denk gelebiliyorsun. Arada kimi eğitimleri ücretsiz de alabilirsin. Nette biraz araştır. (Udemy hesabını oluştur, eğitim sayfasına bak ama alma. büyük ihtimalle aynı gün 10tl daha ucuz şekilde sana link atacak Udemy)Ne zaman beginner eğitimlerden bişiler öğrendiğini düşünürsün, o zaman daha pahalılarına ve para kazandıracak şeylere geçersin. Örnek yazılı eğitim Udemy İngilizce Xamarin eğitimleri Udemy diye geçme. Udemy ile yaptığım ilk oyun. Eğitimin ilk parçası. Daha da devam ediyor eğitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 öğrenmek için yeni alet almaya gerek yok. elinde ne varsa yeterli olur. işi ilerletirsen seçenekleri değerlendirmeyi düşünürsün. düz eğitim yetersiz olacaktır kesinlikle. kendin bir şeyler yapman lazım ki öğrenesin. sürekli aktif geliştirilen bir dünyada kitap önermiyorum ben. eğer ki yazılımı hiç bilmiyorsan kitap belki faydalı olacaktır. ama internette çok daha fazla güzel alternatifleri var. şahsen kullanmadım ama kullananların sevdiği örnek bir baştan sona bedava öğrenme sitesi: https://www.freecodecamp.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 freecodecamp'in ana sayfasında yer alan eğitime başlarsan sana websitesi nasıl yapılır, html nedir, css nedir, java nedir onu anlatır ama mantık olarak app için gerekli bilgiyi alırsın. Ayrıca arama bölümüne ihtiyacın olan eğitimi yazarsan, topluluk tarafından oluşturulan eğitimleri görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 kitap gibi dokumentasyon iste https://developer.android.com/training/basics/firstapp mis gibi, hem aciklamalar, kaynak kodlar, youtube linkleri, updated olmus repo lar. hem de kotlin egitimi de var. ben bunu takip ediyorum son 2-3 haftadir. hepsi bir arada. kitabi alican, kodu yapistircan calismicak, bir dolu sey havada kalicak vs. tavsiyem once dokumentasyonu bitir ki zaten kitap gibi sonra advanced kitap alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 oh oh çok güzel yeşillenmiş buralar teşekkür herkse postlardaki linkleri dolaşayım bi. mevcut windows'tan devam etmeyi bide win benim için daha rahat.. 1 saat önce, Oce4n dedi ki: öğrenmek için yeni alet almaya gerek yok. elinde ne varsa yeterli olur. işi ilerletirsen seçenekleri değerlendirmeyi düşünürsün. düz eğitim yetersiz olacaktır kesinlikle. kendin bir şeyler yapman lazım ki öğrenesin. sürekli aktif geliştirilen bir dünyada kitap önermiyorum ben. eğer ki yazılımı hiç bilmiyorsan kitap belki faydalı olacaktır. ama internette çok daha fazla güzel alternatifleri var. şahsen kullanmadım ama kullananların sevdiği örnek bir baştan sona bedava öğrenme sitesi: https://www.freecodecamp.org/ açıkcası tam anlaşılır bi site her şey ortada. bunu fav a attım hatta şu anda inceleme içerisindeyim 1 saat önce, reyou dedi ki: kitap gibi dokumentasyon iste https://developer.android.com/training/basics/firstapp mis gibi, hem aciklamalar, kaynak kodlar, youtube linkleri, updated olmus repo lar. hem de kotlin egitimi de var. ben bunu takip ediyorum son 2-3 haftadir. hepsi bir arada. kitabi alican, kodu yapistircan calismicak, bir dolu sey havada kalicak vs. tavsiyem once dokumentasyonu bitir ki zaten kitap gibi sonra advanced kitap alirsin. kitap işini öyle düşünmemiştim ki özellikle dummies tarzı kitaplara baktım 300-400 tl civarlarında , online daha doğru olacak dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 1 saat önce, reyou dedi ki: kitabi alican, kodu yapistircan calismicak, bir dolu sey havada kalicak vs. tavsiyem once dokumentasyonu bitir ki zaten kitap gibi sonra advanced kitap alirsin. dejavu oldum şunu okuyunca. C++ öğrenme kitabındaki kodları turbo C ye tek tek yazmakla vakit geçirirdik. kitabtaki kodun bir altındaki sonucun aynısını görürdük. hmm ok diyip geçerdik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 2 saat önce, Oce4n dedi ki: öğrenmek için yeni alet almaya gerek yok. elinde ne varsa yeterli olur. işi ilerletirsen seçenekleri değerlendirmeyi düşünürsün. düz eğitim yetersiz olacaktır kesinlikle. kendin bir şeyler yapman lazım ki öğrenesin. sürekli aktif geliştirilen bir dünyada kitap önermiyorum ben. eğer ki yazılımı hiç bilmiyorsan kitap belki faydalı olacaktır. ama internette çok daha fazla güzel alternatifleri var. şahsen kullanmadım ama kullananların sevdiği örnek bir baştan sona bedava öğrenme sitesi: https://www.freecodecamp.org/ ben hala bu sitedeyim çıkamadım vallaha tam bulunmaz hint kumaşı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 (düzenlendi) @Oce4n aslinda hardcore en iyi ogrenme sekli bu, yani en iyi derken unutmama adina ogrenme. kaziniyo resmen beynine, kitaptan line by line yazmak, calismamasi, bir dolu arastirmak fln, an gelir bir haftada 2 sayfa gecersin fln hehe. ilk html i ben kitaptan tek tek <html> <pre> <div> fln yazarak ogrenmistim (basili kitaptan ogrendigim son sey de olabilir naaaalet olsun), aradan asirlar gecti hala cam gibi aklimda mesela o kitap sayfalari, tag'ler fln, altini cize cize html yaziyoduk lan haha. simdi ise haftada 23482309489 defa webrequest yapacak olmama ragmen, hala stackoverflowdan kod yapistirim webrequest yapmak icin, bunlar hep ebook tan veya documentasyonda c/p yapmanin sonuclari. ama iste zaman/performans orani var burda da, kisi ben 6-8 ay gomucem, kitabi naki$ gibi islicem derse en guzeli, baymadigi surece. Ağustos 10, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTML/Element bu tip anlatan bir de türkçe siteye ihtiyacım var tam olarak elementleri kavrayabilmem için. ingilişçe tamam ama bide türkçede meallerini tam bileyim istiyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 hiç bilmesen daha faydalı aslında. yazılım = ingilizce. baklava antep'de yenir gibi bir şey. html elementleri için en basit temiz site: https://www.w3schools.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 w3school içeriğini kavramanda sıkıntı oluyorsa hakikaten bence de önce ingilizce'ye odaklan. yani ben hala çoğu terimin türkçesini bilmem, yazılımda türkçe terminoloji falan öğrenmek hiçbir şey katmaz üstüne götürür, 1 ay oturup html kasacağına 5 ay ingilizceni geliştirmeye kas daha fazla verim alırsın. gerek yok abi türkçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 yok türkçesine hiç bakmadım açıkcası çünkü bu dilde sürekli ingilizce şart olacak elbet. yalnızca merak etmiştim o yüzden sordum. w3schools işime yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 udemy'de angela yu var epey meşhur swift konusunda. Ayrıca reddit de çok fazla kaynak bulabilirsin. Yine swift için https://www.raywenderlich.com/ var. her şeye merak saldığım gibi buna da merak salıyorum. Bende de eski bir mac var late 2012 ama xcode çok zor çalışıyor. Sanırım öğrenmek için yetmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 2 saat önce, bLackcha0s dedi ki: udemy'de angela yu var epey meşhur swift konusunda. Ayrıca reddit de çok fazla kaynak bulabilirsin. Yine swift için https://www.raywenderlich.com/ var. her şeye merak saldığım gibi buna da merak salıyorum. Bende de eski bir mac var late 2012 ama xcode çok zor çalışıyor. Sanırım öğrenmek için yetmiyor? udemy de en çok takip edilen-izlenenlere baktım fakat birebir böyle forumdan tavsiye almak daha doğru. ona bir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar