ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 (düzenlendi) Fotograflari en kisa surede eklerim. Bende baskasindan almistim esim kullansin diye sonra pandemi vs olunca oyle yatti evde Patiye ozel 2k fiyat. Takas olur. Yer :izmir ( baska ilden almak isterseniz saglam paketleyip yollayabilirim zaten katlaninca baya ufak oluyor) Temmuz 24, 2020 ulfang tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 ne renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Yesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Katlanır pisiklet alacak olsam ve yeşil olmasa alırdım. Net. Yeşil ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Yeşil iyidir. Zevksiz zevksiz konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Yani gözlerimle uyum içerisinde oluyor eyvallah ama.... Yok ya. Iııh. Yeşil pisiklet olmaz. Kırmızı, sarı, siyah, metalik gri falan olacak. Yeşil neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 İstediğin renk kaplama yapıyor kaportacılar ama sökme toplama dert olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 bisiklete binince otomatik ayasofyaya gidiyormuş, frene basınca ezan sesi çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 ist. anadolu falan bisiklet yolu olan bir yerde olsam alirdim. arabam da yesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 forum dışı satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 (düzenlendi) On 24.07.2020 at 12:17, ulfang dedi ki: Fotograflari en kisa surede eklerim. Bende baskasindan almistim esim kullansin diye sonra pandemi vs olunca oyle yatti evde Patiye ozel 2k fiyat. Takas olur. Yer :izmir ( baska ilden almak isterseniz saglam paketleyip yollayabilirim zaten katlaninca baya ufak oluyor) ucuza satıyosun ya. ben sarı ve aksesuarlı 3200 tl ye satmıştım edit : tam 1 ay önce Temmuz 31, 2020 xwhiplashx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 yesille sari arasinda 1k fark vay bee bi de yesili sev derler yalanmis demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar